Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان - ایرنا - معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: حدود 15 هزار زائر پاکستانی به منظور زیارت عتبات عالیات و شرکت در آیین اربعین حسینی از ابتدای امسال تاکنون از طریق پایانه مرزی میرجاوه این استان وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شدند.

علی اصغر میرشکاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ستاد اربعین سیستان و بلوچستان با 11 کمیته زیر مجموعه از ابتدای امسال تا کنون چهار نشست برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کمیته های ستاد اربعین سیستان و بلوچستان شامل امنیتی-انتظامی، اطلاعاتی، حمل و نقل و سوخت، اعزام، مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه، امداد و نجات، اطلاع رسانی و مستند سازی و تبلیغات، بهداشت و درمان، فرهنگی و آموزشی، هماهنگی سیاسی و امور کنسولی و نظارت و ارزیابی است.
وی ادامه داد: هر یک از این کمیته ها وظایف ویژه و خاصی دارند به عنوان نمونه کمیته مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه مسئول ایجاد موکب ها، ساماندهی و جذب کمک های مردمی و مشارکت دادن مردم برای تغذیه همه زائران است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان یکی از مسیرهای مهم ورودی زائران خارجی است می تواند به عنوان خاستگاهی مهم برای کشورهای همسایه باشد.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: علاوه بر 15 هزار زائر پاکستانی عازم عتبات عالیات همچنین هزار و 493 زائر افغانستانی و حدود 2 هزار زائر سیستان و بلوچستانی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی تا کنون نام نویسی کردند که این آمار رو به افزایش است.
وی اظهار داشت: استراحتگاه ها و موکب هایی برای زائران خارجی (پاکستانی) در میرجاوه، زائرسرای زاهدان و در مسیر سیستان و بلوچستان به سمت خراسان جنوبی برای عده ای از زائران که قبل از عراق به زیارت امام رضا(ع) در مشهد مقدس می روند و برای عده ای دیگر در مسیر کرمان، فهرج، ماهان تا استان یزد پیش بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه مرز خروجی برای زائرانی که از طریق سیستان و بلوچستان عازم عتبات عالیات هستند، شلمچه تعیین شده است تاکید کرد: ستاد عتبات عالیات سرویس های لازم را به زائران در طول مسیر ارائه می دهد.
وی ادامه داد: همچنین خدمات پزشکی و بهداشتی در بدو ورود زائران پاکستانی به سیستان و بلوچستان به آنان ارائه می شود و در مسیر حرکت آنان نیز علاوه بر تامین امنیت، گروه های امداد و نجات هلال احمر نیز مستقر هستند.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بسته های فرهنگی توسط بعثه مقام معظم رهبری تهیه شده که تقدیم زائران می شود.
میرشکاری افزود: کمیته حمل و نقل جاده ای و سوخت ستاد اربعین سیستان و بلوچستان برای آن دسته از اتباع پاکستانی عازم عتبات عالیات که خودرو ندارند وسائل نقلیه پیش بینی کرده و سه جایگاه سوخت نیز برای خودروهای پاکستانی حامل زائران در میرجاوه و زاهدان در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: مرزهای رسمی ورودی زائران خارجی به سیستان و بلوچستان علاوه بر مسیرهای هوایی و دریایی، میلک و میرجاوه است.
وی گفت: تا کنون برای حل مشکلات زائران بیش از 120 مصوبه در بخش های مختلف فرهنگی، بهداشتی، امنیتی، خدماتی، اسکان و تغذیه در ستاد اربعین سیستان و بلوچستان گذرانده شده است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان تنها راه ارتباطی پاکستان به حوزه آسیای میانه، اروپا و نیز کشور عراق و قلب آن یعنی کربلا است که مرز این استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به روی زوار پاکستانی برای رسیدن به این قلب زمین باز شده است.
زوار پاکستانی در راه رسیدن به سر مقصد معشوق پا بر خاک سیستان و بلوچستان گذاشته و گاه شبی را در این استان سپری می کنند.
فرهنگ غنی و عشق و علاقه مردم ایران زمین به ویژه مردم دیار نخل و آفتاب به سرور و سالار شهیدان سبب شده تا از این کاروان ها همچون برادر و میهمانی عزیز پذیرایی کنند تا احساس غربت نداشته باشند.
میرجاوه در 75 کیلومتری شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و در همسایگی پاکستان واقع شده است.
ایران اسلامی از طریق استان سیستان و بلوچستان افزون بر 900 کیلومتر مرز زمینی با کشور پاکستان و 300 کیلومتر با کشور افغانستان دارد.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پس از باران‌های سیل‌آسا چند هفته اخیر در استان سیستان و بلوچستان و فروکش کردن آب در بیشتر مناطق، ساکنان روستا‌های آسیب دیده با خسارات پس از سیل از جمله بسته بودن راه‌های ارتباطی، آب گرفتگی منازل و غیر قابل استفاده شدن وسایل خانه دست و پنجه نرم می‌کنند؛ روستای پزم تیاب از توابع بخش مرکزی کنارک این استان، یکی از مناطقی است که هنوز با تبعات سیل دست و پنجه نرم می‌کند.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال