Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، کمیسیون بین المللی آبیاری و زهکشی هر ساله اقدام به برگزاری مسابقه بین‌المللی صرفه‌جویی آب در کشاورزی با هدف انتخاب برترین طرح‌ها و اقدامات اجرایی و مدیریتی در زمینه کاهش برداشت آب در مصارف کشاورزی در چهار محور «فناوری صرفه‌جویی آب»، «مدیریت در صرفه‌جویی آب»، «ایده‌های کارشناسان جوان در صرفه جویی آب» و «اقدامات اجرایی کشاورزان پیشرو» می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از مسابقات، از ایران چهار طرح برای هریک از محورهای مسابقه جایزه بین المللی صرفه‌جویی آب کشاورزی به دبیرخانه کمیسیون بین المللی ارسال شد که طرح دکتر مهدی سرائی تبریزی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات با عنوان «ده درصد صرفه جویی در آب آبیاری با استفاده از میکرولایسیمترهای وزنی- زهکش دار» در بخش ایده‌های کارشناسان جوان در صرفه جویی آب، حائز بیشترین امتیاز از سوی داوران بین‌المللی شد.

دکتر مهدی سرائی تبریزی در رابطه با دریافت این جایزه گفت: بر خود لازم می دانم سپاسگذار استادان گرانقدر و دلسوز، دکتر حسین بابازاده باشم که در این سال‌ها بی شمار درس های اخلاقی و علمی از ایشان آموختم و اگر امروز موفقیتی حاصل شده همه از کمک‌ها، دلگرمی‌ها، امیدها، تلاش‌ها، همفکری ها و توان علمی بالای ایشان است که بی شک به عنوان استاد راهنمای بنده نقشی پر رنگ و بی بدیل در این موفقیت دارند.

وی به ظرفیت های بالای علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات اشاره کرد و افزود: امید است دریافت این جایزه، با توجه به بحران جدی آب در ایران به ویژه در بخش کشاورزی، فتح بابی باشد برای پیدا کردن جایگاه مناسب برای همکاری جدی تر اساتید برجسته واحد علوم و تحقیقات با سازمان‌های پژوهشی دولتی، نیمه دولتی داخلی و بین المللی تا به نحوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات به عنوان بازوی علمی و تحقیقاتی بیشتر و جدی تر به خدمت گرفته شود.

گفتنی است این جایزه بین الملی همزمان با بیست و سومین کنگره بین المللی آبیاری و زهکشی و شصت و هشتمین اجلاس سالانه ICID در کشور مکزیک، به دکتر سرائی تبریزی تعلق گرفت و مهندس مهرزاد احسانی دبیرکل کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران به نیابت از ایشان این جایزه را دریافت کردند. لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۲,۰۰۰ دلار در مراسم ویژه‌ای در حاشیه بیست و سومین کنگره بین‌المللی آبیاری و زهکشی که در ۱۸ مهرماه ۱۳۹۶ سال جاری در کشور مکزیک برگزار شد، به ایشان اهداء شد.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۷۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آیین آغاز به کار این کنفرانس بین المللی گفت: در این رویداد بین المللی با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف در زمینه آخرین دستاورد‌های به روز فناوری هسته‌ای بحث و تبادل نظر می‌شود.


جواد کریمی ثابت افزود: در این دوره از برگزاری این کنفرانس بین المللی استقبال پژوهشگران از داخل و حارج قابل توجه و بیش از انتظار است.


وی گفت: ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله‌ها مشارکت دارند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، افزود: ۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد ارائه می‌شود.

جواد کریمی ثابت، برگزاری این رویداد را در قالب ۱۳ محور و چهار بخش اصلی شامل سخنرانی علمی، میزگرد‌های تخصصی، نشست‌هایی با موضوع همکاری‌های علمی با موسسه‌های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاورد‌های فناوری هسته‌ای برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگرد‌ها حضور خواهند داشت.


رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محور‌های این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محور‌هایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتو‌ها بویژه در زمینه رادیو دارو‌ها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.


جواد کریمی ثابت با اشاره به تجربه‌های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته‌ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی علوم وفنون هسته ای پیام دبیر فدراسیون هسته ای روسیه قرائت شد.

در بخشی از این پیام به دانش وفناوری ایرانی در توسعه فناوری هسته ای و کاربردی کردن آن در علوم وفنون مختلف و صنایع گوناگون اشاره شد.

همچنین در این پیام، توسعه همکاری دوجانبه در حوزه های چرخه سوخت ، رادیو داروها و زیرساخت ها هم توصیه شده است.

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان ادامه دارد.


کاربرد پرتو‌ها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتور‌های هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای و حکمرانی هسته‌ای از جمله محور‌های سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت