Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - سفیر جمهوری چک در ایران گفت: منابع آب محدود است از همین رو ما می توانیم تجارب خوبی را که در این زمینه در اختیار داریم در اختیار کشور ایران و اصفهان قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، هیات تجاری، سیاسی و اقتصادی با حضور در اصفهان با قدرت الله نوروی شهردار اصفهان دیدار و گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اصفهان در این نشست با بیان اینکه اصفهان شهری با سابقه طولانی، میراثی و دارای آثار فرهنگی متعدد است، اظهار کرد: هم اکنون در اصفهان با موضوعات مختلفی مواجه هستیم که می تواند زمینه تعامل اصفهان و کشور جمهوری چک را فراهم کند.

وی تصریح کرد: مترو و تجهیزات مربوط به آن، موضوع زاینده رود، کم آبی و استفاده از پساب و آب های خاکستری از جمله موضوعاتی است که می تواند زمینه همکاری میان اصفهان و جمهوری چک را فراهم کند.

قدرت الله نوروزی با بیان اینکه چند ماه قبل همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در ایران انتخابات شوراها در کشور ما برگزار شد، ادامه داد: من به عنوان منتخب شورای جدید شهر اصفهان کار خود را به تازگی آغاز کرده ام و بسیار امیدوارم در این آغاز، هم شهر اصفهان و هم شما به عنوان نمایندگان کشور جمهوری چک بتوانیم در رفع نیازهای دو کشور با یکدیگر تعامل بسیار خوبی را برقرار کنیم.

وی با بیان اینکه من نسبت به کشور چک و پیشینه تاریخی و فرهنگی این کشور آشنایی دارم، افزود: توانمندی های بسیار خوبی در حوزه های مختلف در کشور جمهوری چک وجود دارد که می تواند زمینه مناسبی را برای همکاری در زمینه های مختلف از جمله برگزاری نمایشگاه های مشترک در دو کشور فراهم کند.

شباهت های بسیاری میان اصفهان و پراگ وجود دارد

ادوارد موریتسکی معاون اقتصادی وزیر صنعت و تجارت جمهوری چک در ادامه این دیدار با بیان اینکه جمهوری چک یکی از صنعتی ترین کشورهای اروپا است، تصریح کرد: اصفهان نیز شهری تاریخی و قابل احترام بوده و شهر پراگ در جمهوری چک نیز شباهت های بسیاری به این شهر دارد.

وی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل ریلی در کشور چک بسیار پیشرفته است، تصریح کرد: علاوه بر این موارد که می توانیم تجربیات و دانش خود را در اختیار اصفهان قرار دهیم در زمینه رشد و توسعه گردشگری نیز می توانیم کمک های بسیاری در این زمینه به شهر شما داشته باشیم.

معاون اقتصادی وزیر صنعت و تجارت جمهوری چک ادامه داد: در حوزه آب و پساب با تکنولوژی هایی که در اختیار داریم می توانیم برای پیدا کردن منابع آبی جدید به شهر اصفهان کمک کنیم.

وی اضافه کرد: در این زمینه در انتظار اطلاعات بیشتر در حوزه آب و پساب هستیم تا بتوانیم همکاری خود را برای پیدا کردن منابع آبی جدید آغاز کنیم.

موریتسکی تاکید کرد: زمانی که اراده و خواسته ای وجود دارد به طور حتم راهی نیز برای همکاری وجود خواهد داشت.

تجارب و فناوری کشور چک در حوزه آب در اختیار اصفهان قرار می گیرد

سواتو پلک چومبا سفیر جمهوری چک در ایران نیز با بیان اینکه محصولات صنعتی، فولادی و نساجی از جمله صنایعی است که در گذشته در ایران وجود داشته و آشنایی با آنها در میان مردم ایران وجود دارد.

وی تصریح کرد: بسیار علاقه داریم بستر گذشته این ساختار بازهم در کشور ایران شکل گرفته و ادامه پیدا کند.

سفیر جمهوری چک در ایران ادامه داد: تاکید ما برای همکاری با ایران در حوزه حمل و نقلی بوده و این موضوع جز اهدافمان است. در صدد هستیم در این راستا اتوبوس های جدید و برقی سازگار با محیط زیست را در ایران تولید کنیم. این موضوعی است که می توانیم در کنار وسایل حمل و نقلی مانند تراموا و مترو آن را در اصفهان نیز انجام دهیم.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات شهر شما حوزه آب و پساب است، اضافه کرد: توسعه شهری همواره وجود دارد اما منابع آب محدود است از همین رو ما می توانیم تجارب خوبی را که در این زمینه در اختیار داریم در اختیار کشور ایران و اصفهان قرار دهیم.

تجارب مشترک دو کشور زمینه ای برای همکاری میان اصفهان و چک

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این نشست گفت: بسیار خوشحالم که نخستین جلسه مدیریت شهری با نمایندگان خارجی را با نمایندگان کشوری برگزار می کنیم که دارای سابقه تاریخی و ارزشمند هستند.

نصیر ملت تصریح کرد: کشور چک به عنوان کشوری که طی سالیان اخیر استقلال یافته توانسته به خوبی در حوزه های مختلف خودش را نشان دهد. این امیدواری وجود دارد که کشور ما نیز با شرایطی مشابه کشور جمهوری چک بتواند ارتباطات مناسب بیشتری را با این کشور برقرار کند.

وی ادامه داد: من به عنوان نماینده شورای شهر تاکیدم بر این است که بتوانیم از تجارب مدیریت شهری یکدیگر استفاده کنیم، به طور قطع اصفهان نیز صاحب نظر و تجربه در حوزه های مختلف است، وجود مراکز دانشگاهی، صنعتی، مجموعه های مختلف اقتصادی می تواند به عنوان آورده اصفهان و نیروی کار متخصص، علم و فناوری در حوزه های انرژی و حمل و نقل به عنوان توانمندی های جمهوری چک تلفیق و ترکیب سرمایه های دو طرف را برای ترسیم آینده روشن فراهم کند.

ملت استفاده از ظرفیت های گردشگری اصفهان را مورد تاکید قرار داد و افزود: این موضوع زمینه ارتباطات فرهنگی میان مردم دو کشور را فراهم کرده که خود می تواند زمینه ساز مناسبات اقتصادی در آینده شود.

این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه پیشنهاد خواهرخواندگی اصفهان و پراگ را مطرح کرد که مورد استقبال نمایندگان کشور جمهوری چک قرار گرفت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، میترا امین لو، مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در یک مصاحبه رادیویی اظهار كرد: مالكیت فكری در دنیا از دو قرن پیش بر اساس مسئله اقتصاد شكل گرفته و بنابراین ارزش اقتصادی دارد.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تحولات جدی كه در حوزه فناوری و نوآوری ایجاد شده توجه فناوران و دانشگاهیان را به این موضوع جلب كرده اما گاهی در برخی حوزه‌ها توجه به این بخش بیش از حد شده و جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است.

این مقام مسئول خاطرنشان كرد: مالكیت فكری در سال‌های اخیر فقط به سمت اختراعات حركت كرده و در اختراعات هم فقط به موضوع ثبت توجه شده است.

امین لو با اشاره به اینكه قانون مالكیت صنعتی هنوز بعد از ۱۶ سال در مجلس به تصویب نرسیده است افزود: با الحاق قانون جامع کپی‌رایت به قانون مالكیت صنعتی، روند كار به‌شدت كند شد و متأسفانه قانون کپی‌رایت نیز به‌طور كامل متوقف شد.

وی در این باره افزود:  ما در حال حاضر در یك سری حوزه‌ها از جمله انیمیشن و فیلم و نشر ادبی مزیت‌های رقابتی جدی پیدا كردیم و این در حالی است كه نه تنها قانون ملی پاسخگو نیست بلكه هیچ به روزرسانی هم صورت نگرفته است.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: بحث مالكیت فكری، قوانین سرزمینی دارد یعنی همه كشورها قانون ملی خودشان را دارند اما یك سری كنوانسیون‌ها هم شكل گرفته تا همگرایی را زیاد كنند و به همین دلیل برخی كشورها به كنوانسیون‌های بین‌المللی پیوستند.

امین لو با بیان اینكه تقریباً همه كشورهای دنیا به كنوانسیون برن پیوستند افزود: در حال حاضر فقط ایران و چند كشور معدود به این كنوانسیون نپیوستند و این در شرایطی است كه بستر فضای مجازی هم ایجاد شده و آثار به‌صورت برخط در فضای مجازی وجود دارد و فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و بلاكچین نیز قوانین حقوق کپی‌رایت و مالكیت صنعتی را تغییر داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • رئیسی: اراده ایران و آفریقا در جهت توسعه روابط است
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات