Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری وزهکشی استان بوشهر گفت:حجم آب ذخیره پشت سد رئیسعلی دلواری به طور چشمگیری کاهش یافته و بیش از ۷۸ میلیون متر مکعب از آب موجودبرای پایداری سد قابل برداشت نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان،سید مهدی موسوی بعدازظهر امروز در نشست بررسی اجرای طرح آبیاری در نخلستان‌های دشتستان از پایان برداشت خرما در نخلستان‌های دشتستان خبرداد و اظهار داشت: با توجه به پایان برداشت محصول نخیلات شبکه آب پخش ، آبیاری نخیلات در دوره پس از برداشت محصول بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تامین آب اراضی نخیلات آب‌‌پخش دشتستان از سد رئیسعلی دلواری خاطر نشان کرد: بر این اساس با هماهنگی شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر آب از سد رئیسعلی دلواری برای مشروب کردن نخیلات آب‌پخش از طریق شبکه آبیاری رهــاسازی می‌شود و از 20 مهر ماه آبیاری پس از برداشت محصول نخیلات آغاز می‌شود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر افزود : حجم آب ذخیره پشت سد رئیسعلی دلواری به طور چشمگیری کاهش یافته است و بیش از 78 میلیون متر مکعب از آب موجود برای پایداری سد و ممانعت از ایجاد هر گونه نقصان و خسارت به بدنه سد قابل استحصال نیست.

موسوی با بیان اینکه در همین راستا میزان آب اختصاص یافته به آبیاری نخیلات شبکه آبپخش 32 میلیون متر مکعب است افزود: آب موجود در سد رئیسعلی دلواری دشتستان دربازه زمانی 75 روز با دبی آب 5 متر مکعب توزیع می‌شود.

وی آغاز آبیاری نخیلات آب‌پخش دشتستان خبرداد و تصریح کرد : با تلاش شبانه روزی ماموران توزیع آب شبکه آبپخش آبیاری نخیلات از 20 مهر ماه با دبی 5 متر مکعب از ادامه دوره آبیاری گذشته آغاز می‌شود و در دوره آبیاری جدید ناچار به کاهش مصرف آب و به تبع آن کاهش دوره آبیاری نخیلات هستیم .

مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی استان بوشهر عنوان کرد : برای آبیاری نخیلات شبکه آبپخش، مصرف بهینه آب و کوتاه تر شدن دوره آبیاری، همکاری و مشارکت کشاورزان یک نیاز ضروری است .

موسوی با اشاره به صرفه‌جویی در مصرف آب کشاورزی در دشتستان خاطر نشان کرد: با توجه به کاهش بی سابقه حجم ذخیره آب سدرئیسعلی دلواری درسال زراعی جاری با همکاری کشاورزان ناگزیر به حداقل 30 درصدصرفه جویی مصرف آب بوده تا بتوانیم تعادل نسبی در منابع ومصارف آب موجود در مخزن سدایجاد کنیم و امکان آبیاری نخیلات مجاز تحت پوشش شبکه آب پخش بیش از یک میلیون اصله نخل فراهم شود.

مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی استان بوشهر با توجه به اهمیت این دوره از آبیاری نخیلات از باغداران خواست تا ضمن صرفه جویی در مصرف آب با پرداخت به موقع آب بهاء و پرهیز از هر گونه اختلال در نظم آبیاری نخیلات ، ماموران توزیع آب این شرکت را یاری کنند.

وی تاکید کرد:باتوجه به کاهش کم سابقه حجم آب مخزن سد رئیسعلی دلواری کشاورزان نسبت به اجرای تقویم آبیاری براساس برنامه زمانبندی با واحد توزیع آب اداره آبیاری آب پخش همکاری کنند.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی آخرین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که ذخیره سد مخزنی زاینده‌رود تا ۱۶ اردیبهشت ماه به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

در حال حاضر میزان پرشدگی سد زاینده رود ۳۲ درصد اعلام شده است.

براساس آمار شرکت مدیریت منابع آب ایران، ذخیره کنونی سد زاینده‌رود نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد کاهش یافته است.

همچنین بنا بر آمار سازمان هواشناسی میانگین بارش‌ها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده‌رود از ابتدای سال آبی (یکم مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، یک‌هزار و ۸۲ میلیمتر اعلام شده و ارتفاع برفی گزارش نشده است.

سد زاینده‌رود به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین سدهای مرکز کشور و تأمین‌کننده آب شرب، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۴۹ بهره‌برداری شد، این سد قوسی شکل در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

کد خبر 6097746

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل