Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@22:52:04 GMT

بهترين زمان و فاصله بين دو بارداري

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۱۱۹۲۳

بهترين زمان و فاصله بين دو بارداري

خبرگزاري آريا -

فاصله زياد براي آوردن فرزند بعدي مانند فاصله کم مضرات و مشکلاتي را به وجود مي آورد
والدين بايد تصميم درستي براي فاصله بين دو بارداري بگيرند، زيرا فاصله کم و همچنين فاصله زياد امکان بروز مشکلات جسماني و حتي روحي بسيار جدي براي کودکان و والدين را به همراه خواهد داشت که در اين مقاله به بررسي مناسب ترين فاصله مي پردازيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدت زمان فاصله بين دو بارداري سوال بسياري از خانم هاي جواني است که مي خواهند صاحب فرزند دوم شوند. بدن مادر به طور طبيعي نياز به سه سال فاصله زماني براي بچه بعدي دارد. اما با اين حال بايد بررسي کرد که بدن مادر چه زماني از نظر سلامت جسمي و روحي آماده پذيرش يک نوزاد ديگر را با ويژگي هاي سالم را دارد.
هنگامي که نوزادي متولد مي شود، نگراني هاي مختلفي به سراغ مادر مي آيند. از جمله اين نگراني ها ترس از بارداري مجدد است و اين عامل مربوط به پدر و مادر مي شود که بخواهند در چه زماني فرزند دوم خود را به دنيا بياورند. متخصصين زنان و زايمان معتقدند که مادر بايد مدت زماني را بگذراند تا بدنش دوباره تاب و توان تحمل فرزند ديگر را داشته باشد.
بهترين زمان و فاصله بين دو بارداري
در گذشته خانواده ها به مدت زمان و فاصله بين دو بارداري توجه نداشتند، اما پس از آگاهي خانواده ها از برنامه تنظيم خانواده و اطلاع از اينکه فاصله سني تا حد زيادي بر روابط کودکان تاثير مي گذارد، اين موضوع و فاصله زماني مورد توجه همه قرار گرفت. فاصله در بين دو بارداري بايد درست باشد، يعني مدت کم و مدت زمان زياد فاصله بين دو بارداري هر دو مشکلاتي را به همراه خواهند داشت، به اين دليل آشنايي با بهترين زمان براي بارداري دوم از اهميت خاصي برخوردار است.

اگر فاصله بين دو بارداري بيشتر از 59 ماه يا 5 سال باشد، خطر تولد نوزاد نارس بيشتر مي شود
فاصله کم بين دو بارداري
علاوه بر آمادگي جسماني، آمادگي روحي و رواني نيز براي فرزند بعدي مورد توجه قرار مي گيرد. مادر و پدر در سال هاي اول و دوم تولد کودک به شدت خسته هستند و توانايي تربيت و رسيدگي به دو کودک را با هم ندارند. مثلا فرض کنيد مادري در حال شير دادن به نوزادش است و فرزند بعدي با فاصله زماني کم، دچار گريه و يا هزاران نوع مشکل ديگر شده است، مادر نمي تواند در عين حال به هر دو برسد. از اين رو پشت سر هم بچه دار شدن که در قديم رواج داشته است در اين زمانه يک فاجعه محسوب مي گردد.
از نظر علمي نيز فاصله بين دو بارداري مورد بررسي قرار گرفته است. محققان و پزشکان مي گويند که هنگامي که جنيني در رحم است و همچنين فرزندي در حال شير خوردن است اين عامل منجر مي شود تا به سه نفر آسيب برسد، زيرا جنين در حال رشد در رحم نيز بايد مواد غذايي ضروري به آن برسد که به دليل شيردهي ممکن است اين مواد ضروري به جنين منتقل نشود. همچنين مادر باردار بايد به استراحت کافي داشته باشد ولي به دليل بودن کودک کم سن و مراقبت و نگه داري از آن، نمي تواند به استراحت خود و جنين خود برسد.
از دلايل ديگر براي افزايش فاصله بارداري ها اين است که مادر در اواخر بارداري سنگين مي شود و کودک اول انتظار دارد تا او را به آغوش بگيرد، راه ببرد و به طور کلي به او برسد که اين کار با حال مادر غير ممکن است و براي مادر عذاب آور مي شود. اکثر والدين به همين دليل ترجيح مي دهند که فاصله بين دو فرزند خود را افزايش دهند تا فرزند اول کاملا مستقل شود و تمامي کارهايش را خودش انجام دهد. برخي از والدين نيز در اين زمانه معتقد هستند که فرزند اول به مدرسه برود، چند سال هم صبر کنند تا به مدرسه و درس او برسند سپس اقدام به آوردن فرزند ديگر مي کنند، اما اين فاصله زياد نيز منجر به مشکلاتي مي شود. همچنين از عوامل ديگر براي تولد فرزند دوم مي توان به اين نکته اشاره نمود که خانواده ها بايد از نظر مالي، جسمي و روحي به وضعيت مناسب تري برسند. طبق تحقيقاتي که بر روي کودکاني که فاصله بين آن ها با فرزند بعدي دو سال است صورت گرفته است، متوجه شده اند که احتمال کاهش بهره هوشي در اين کودکان افزايش پيدا مي کند.
فاصله زياد بين دو بارداري
فاصله زياد نيز براي آوردن فرزند بعدي مانند فاصله کم مضرات و مشکلاتي را براي فرزند دوم به وجود مي آورد. طبق اطلاعاتي که در مجله انجمن پزشکي آمريکا منتشر شده است، معتقد بودند که اگر فاصله بين دو کودک کمتر از 18 ماه يا بيشتر از 59 ماه باشد، ممکن است مشکلات متعددي را براي فرزند دوم به وجود آورد. آن ها بر اين باورند که فاصله زماني کمتر از 18 ماه براي بارداري فرزند دوم ممکن است خطر نارس بودن جنين و همچنين کم بودن وزن جنين را افزايش دهد.
همچنين اگر فاصله بين دو بارداري بيشتر از 59 ماه يا 5 سال باشد، خطر تولد نوزاد نارس و يا نوزاد با وزن کم بيشتر مي شود. به همين دلايل است که متخصصين زنان مي گويند که در انتخاب فاصله بين دو بارداري تصميم درست را بگيريد. از ديگر مشکلات فاصله زياد بين دو بارداري، علاوه بر مشکلات جسمي براي نوزاد، ممکن است مادر دچار بي حوصلگي و سالخوردگي شود و وقت و زمان لازم و کافي را براي پرورش و رشد مناسب فرزند خود نگذارد. همچنين از ديگر عوامل مضر براي افزايش فاصله بين دو بارداري خطرات ژنتيکي مي باشد. هنگامي که فاصله بين دو بارداري افزايش پيدا مي کند توان بارداري و حاملگي مادر کم مي شود و همين دليل منجر مي شود تا جنين به طور مطلوب و صحيح رشد نکند.
با توجه به تمامي نکات اين مقاله هنوز هم بحث و اخلاف بر روي بهترين فاصله بين دو بارداري وجود دارد. اما اين به اثبات رسيده است که فاصله کمتر از 18 ماه و يا بيشتر از 5 سال هر دو مشکلاتي را براي کودکان و والدين به وجود مي آورند. متخصصين زنان و زايمان بهترين زمان فاصله بين دو فرزند را سه سال معرفي کرده اند. پيشنهاد مي کنيم براي کامل شدن اطلاعات خود در اين زمينه و مسائل پيرامون آن به بخش بارداري مراجعه نماييد.
منبع: arga-mag.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۱۱۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روایت ها از دوران استانداری محمود احمدی نژاد در اردبیل و ردپای محصولی در سوآپ نفتی در همان دوره، بارها و بارها تکرار شده است.

محمود عباس‌زاده مشکینی، نماینده فعلی مشکین شهر در مجلس که طی روزهای اخیر مهمان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود، روایت خود از این ماجرا را دارد. . او که در دوران استانداری احمدی نژاد در اردبیل، مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری اردبیل بوده است می گوید؛«ما نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم که در اینجا پولی نصیب استان می‌شد، به این صورت که آن زمان به اندازه بودجه عمرانی دولت از محل سوآپ پول به قلک عمرانی استان تزریق شد. لذا از دولت مرکزی پول نمی‌گرفتیم و یک خلاقیتی بود.»

او حضور محصولی در یکی از کارگزاری هایی که مسئول این سوآپ نفتی بودند را رد نمی کند و تاکید دارد؛«خیلی‌ها بودند که نفت و گازوئیل را می‌گرفتند و می‌بردند می‌فروختند و حاشیه سودی هم داشتند. محصولی هم مسئول یکی از این کارگزاری ها بود.»

بخش هایی از گفتگو با محمود عباس‌زاده مشکینی، نماینده مشکین شهر در مجلس یازدهم را بخوانید؛ (مشروح این گفتگو طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.)

****

*آقای عباس‌زاده! روایت های زیادی از رابطه احمدی نژاد و محصولی در دوران حضورشان در ارومیه و اردبیل شنیده می شود، خصوصا در ماجرای سوآپ نفتی. روایت شما از این رابطه و پرونده چیست؟

در مورد محصولی قضیه به این ترتیب است که او در دوره‌ای تحت عنوان فردی از بخش خصوصی به اردبیل آمد، آن زمان احمدی‌نژاد استاندار اردبیل بود و این دو ارتباطی داشتند، بعد از آن هم در دولت احمدی‌نژاد وزیر شد و همکاری افزایش پیدا کرد.

فاصله بین احمدی نژاد و محصولی بیشتر خواهد شد

با توجه به اینکه بنده هر دو نفر را می‌شناختم از ابتدا متوجه تفاوت‌های فکری این دو نفر می‌شدم کما اینکه در شکل‌گیری جبهه پایداری که بنده فکر می‌کنم پایه‌گذار این جریان محصولی بود، این تفاوت خودش را نشان داد و معلوم بود که تفکر احمدی‌نژاد این نیست و هر چه جلوتر آمدیم این تفاوت‌ها آشکارتر و روشن‌تر شد.

بنده دو جریان احمدی‌نژاد و محصولی را به عنوان دو جریانی که زاویه آنها کم شود، پیش‌بینی نمی‌کنم و حتی اعتقاد دارم این زاویه بیشتر و بیشتر هم خواهد شد. اگر محصولی و احمدی‌نژاد را به عنوان دو فرد در نظر بگیریم فاصله آنها بیشتر خواهد شد اگر به عنوان دو جریان هم در نظر بگیریم، باز هم فاصله آنها بیشتر خواهد شد چراکه تفاوت‌های فکری ساختاری دارند.

سوآپ نفتی خلاقیت خوبی بود زیرا...

*شما در جریان مسائل مرتبط با قضیه سوآپ نفتی هم هستید؟

از نزدیک خیر اما از دور بله. جریان به این ترتیب بود که در آن زمان میان آذربایجان و ارمنستان اختلاف بود و ارمنستان میان آذربایجان و نخجوان که مربوط به خاک آذربایجان است، فاصله انداخته بود و آذربایجان نمی‌توانست به این استان سوخت برساند، از طرفی استان‌های ایران سهمیه نفت و گازوئیلی ندارند، آن زمان خلاقیت خوبی صورت گرفت و از داخل کشور چیزی به بیرون نرفت.

آن زمان میان ایران و جمهوری آذربایجان قراردادی بود که طبق آن نفت و گازوئیل را باکو از طریق پارس‌آباد وارد ایران می‌کرد، کامیون‌های آذری عرض استان اردبیل و آذربایجان شرقی را می‌پیموندند، به سمت جلفا می‌رفتند و مجدداً وارد خاک نخجوان می‌شدند، قرار بود حق راهی به ایران پرداخت کنند اما از دولت وقت ایران مجوز قانونی گرفتند و با ابتکاری گفتند که وقتی دولت مرکزی به اردبیل نفت و گازوئیل می‌دهد به جای اینکه این موارد را به پالایشگاه اردبیل بفرستد، سهم ما را از تبریز پرداخت کند و ما در داخل استان نفت و گازوئیل وارداتی باکو را استفاده می‌کنیم و کامیون‌ها هم دیگر عرض استان اردبیل را نمی‌روند، بلکه ما همین نفت و گازوئیل وارد شده را مصرف می‌کنیم و از سهم اردبیل و میزان سوخت مصرفی نخجوان را از تبریز می‌دهیم.

نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم

ما نفت را از آذربایجان به ارزانی می‌خریدیم و بعد به گرانی می‌فروختیم که در اینجا پولی نصیب استان می‌شد، به این صورت که آن زمان به اندازه بودجه عمرانی دولت از محل سوآپ پول به قلک عمرانی استان تزریق شد. لذا از دولت مرکزی پول نمی‌گرفتیم و یک خلاقیتی بود.

البته این کار را به کارگزار می‌دادند که انجام دهد به این ترتیب که به او می‌گفتند سهم ما را بگیر و فلان جا بفروش، لذا این کار با مجوز و قانونی صورت گرفت و هم به نفع استان بود. دولت که تغییر کرد و اصلاح‌طلبان روی کار آمدند، پرونده تشکیل دادند شکایت کردند وکیل گرفتند و نهایتاً نتوانستند آنچه می‌خواهند را اثبات کنند.

هیچ کسی در جریان پرونده سوآپ نفتی بازداشت نشد

*اما آقای اقبال عباسی، شهردار وقت گفته که چند نفر در جریان این پرونده بازداشت شدند...

خیر، هیچ‌کس بازداشت نشد، اقبال عباسی شهردار اردبیل زمان استانداری احمدی‌نژاد بود که بعد اصلاح‌طلب شد. خیر قضیه به این ترتیب نبود، پرونده تشکیل شد، به تهران آمد و تا دیوان عالی کشور و آن اتهاماتی که اصلاح‌طلبان به اینها زده بودند، رأی برائت گرفتند که اگر این رأی صادر نمی‌شد اینها نمی‌توانستند وزیر و و کیل شوند...(با خنده)

*همه پول‌های ناشی از سوآپ...

من شخصاً در جریان روند آن پرونده قضایی بودم که نهایتاً رأی برائت صادر شد.

محصولی، مسئول یکی از کارگزاری هایی بود که نفت و گاز را می فروخت و حاشیه سودی داشت

*بنابراین منظور شما این است که از این سوآپ نفتی هیچ پولی عاید محصولی و احمدی‌نژاد نشد؟

آن زمان سازمان همیاری‌های احمدی‌نژاد بود که این سازمان هیئت امناء داشت و درآمد آن با سیاست‌گذاری هیئت امناء هزینه می‌شد، لذا بحث شخصی نبود. البته آن زمان فقط یک کارگزار نبود بلکه کارگزاران فراوانی بودند که با سازمان همیاری‌های شهرداری قرارداد می‌بستند و این کار را انجام می‌دادند، لذا کارگزار سود می‌کرد.

*محصولی هم یکی مسئول یکی از آن کارگزاری ها بود...

بله محصولی هم به عنوان کارگزار طرف قرارداد بود، البته خیلی‌ها بودند که نفت و گازوئیل را می‌گرفتند و می‌بردند می‌فروختند و حاشیه سودی هم استفاده می‌کرد. در حال حاضر هم شرایط به همین ترتیب است به عنوان مثال فردی که نفت ایران را به عراق می‌برد، سود می‌کند. در این مورد خیلی حرف‌ها گفته شد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898751

دیگر خبرها

  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند
  • شاد، اما خسته!
  • شاد اما خسته
  • جان اوبی میکل: دی بروین با فاصله از مودریچ بهتر است
  • زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد