Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - پروفسور عطاالله قبادیان عضو هیات علمی دانشگاه وین اتریش نسبت به جدی شدن خطرات زیست محیطی در استان مازندران هشدار داد و خواستار تشکیل بنیاد ملی نجات سرزمین شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، وی پنجشنبه شب در اولین همایش زیست وران بوم ایران در ساری با تاکید بر این که ایران به سمت کویری شدن در حرکت است ، افزود : تجاوز به عرصه های طبیعی ، تخریب آب خیزها و کاهش سفره های زیرزمینی آب از جمله خطرات زیست محیطی و منابع طبیعی است که به شکل جدی تری استان مازندران را تهدید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت : آلودگی کشتزارهای برنج ، هجوم آب شور به سفره های آب زیرزمینی ، هجوم ویلاسازی در ارتفاعات و نابودی اراضی دیم ، ساخت هتل های 5 ستاره و تجاوز به سواحل دریا که پای صاحبان ثروت های بادآورده را به این استان گشوده ، از تهدیدات جدی طبیعت مازندران است.
قبادیان از آنچه که ' نابودی گلوگاه سوادکوه ' نامید به عنوان یک خطر جدی دیگر برای محیط زیست مازندران نام برد و افزود : گلوگاه سوادکوه به عنوان یک گلوگاه ارزشمند زیست محیطی بدون توجه به نظر کارشناسان مورد هجوم قرار گرفت .
وی بر ضرورت توجه به نظرات کارشناسان در حفاظت از عرصه های طبیعی و جلوگیری از هجمه تجاوزات به محیط زیست تاکید کرد و گفت : تشکیل بنیاد ملی نجات سرزمین با هدف مدیریت منابع و مقابله با چالش های زیست محیطی و منابع طبیعی و افزایش سمن های فعال در این زمینه از جمله راهکارهای نجات سرزمین است.
** نگاه سیاسی مدیران ؛ آفت محیط زیست
این فعال زیست محیطی در عین حال یکی از آفت های زیست محیطی را نگاه سیاسی مدیران به این موضوع دانست و بر ضرورت فاصله گرفتن مدیرانی از نگاه سیاسی به مخاطرات زیست محیطی تاکید کرد.
وی گفت : باید به حال مدیرانی که منافع و مصالح ملی را فدای جاه طلبی های سیاسی می کنند، تاسف خورد.
قبادیان افزود : مدیران به جای چاره اندیشی برای حفاظت از منابع طبیعی و به عنوان مثال مردم را به تغذیه ریشه های گون هدایت می کنند بدون اینکه به آسیب های نابودی این عرصه های طبیعی بیندیشند.
اولین همایش علمی زیست وران بوم ایران با محوریت تجلیل از فعالان حامی محیط زیست با حضور علاقه مندان به طبیعت و حفظ آن برگزار شد.
خبرنگار : فاطمه رحمتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
3009/1654

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۵۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد