Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی امروز پنجشنبه در جریان بازدید از کانون های فوق بحرانی جنوب شرق اهواز، گفت: ۳۰ هزار هکتار از عرصه های جدید کانون‌های بحرانی خوزستان تا اوایل سال آینده نهال کاری می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود حجتی در جریان بازدید از منطقه نهال کاری شده،عرصه های جدید و همچنین مراحل ایجاد کانال انتقال دائمی آب به کانون های بحرانی در جنوب شهر اهواز، رشد نهال های غرس شده در اسفندماه و ابتدای بهار امسال را زمان مناسب کاشت نهال از نظر اقلیمی، فوق العاده ارزیابی و خاطرنشان کرد: در مناطقی که وضعیت آبیاری مناسب تر بوده، نهال ها رشد بهتری داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با دشوار توصیف کردن احداث کانال انتقال آب به کانون های بحرانی، خاطرنشان کرد: در ۴ ماه گذشته به دنبال رفع موانع ایجاد کانال انتقال آب بودیم چراکه در مسیر این کانال تاسیسات مختلفی مانند لوله های نفت و گاز و راه آهن قرار داشت و همچنین رعایت مسائل ایمنی و فنی ضروری بود.

وی افزود: با احداث کانال بزرگی که عملیات خاکبرداری آن مراحل نهایی اش را طی می کند تا یک ماه آینده، آب با حجم ۲۰ مترمکعب بر ثانیه به عمق مناطق بحرانی خواهد رسید.

حجتی با اشاره به آمادگی مردم و مشارکت روستاییان در اجرای طرح مقابله با ریزگردها و تولید نهال، گفت: هم اکنون نزدیک به هشت میلیون نهال در خوزستان موجود است.

وزیر جهاد کشاورزی اظهار امیدواری کرد با توجه به مقدمات فراهم شده، غرس نهال از اوایل آبان ماه آغاز و با حضور و مشارکت مردم،نیروهای بسیج و پیمانکاران محلی تا پایان امسال و فروردین سال آینده که اخرین فرصت غرس نهال و بوته کاری است، ۳۰ هزار هکتار از عرصه های جدید کانون های بحرانی خوزستان نهال کاری شود.

حجتی اظهار داشت: با توجه به وضعیت مناسب منطقه ای که از حدود هشت ماه پیش نهال کاری شده و استمرار روند اجرای طرح مقابله با ریزگردها،می توانیم امیدوار باشیم که سال آینده مردم شهر اهواز از ریزگردها ایمن باشند و مشکلات گذشته دیگر ایجاد نشود.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: با اقدامات انجام شده،امیدوارم دیگر مشکل برخاستن ریزگردها از جنوب شرق اهواز که سال گذشته پیش آمد و برای مردم منطقه معضل ایجاد کرد را شاهد نباشیم و ان شاء الله تا دو سال آینده این معضل به شکل کامل برطرف شود به طوری که اگر در آینده طوفانی هم در منطقه بود با این گیاهان کاشته شده، مردم شهر اهواز به جای ریزگردها از هوای مطبوع و تلطیف شده برخوردار باشند.

وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید خطاب به مسئولان بر لزوم اجرای طرح مقابله با ریزگردها در چارچوب برنامه زمان بندی شده و تسریع در انجام کارها به منظور استفاده بهینه از زمان مناسب کاشت تاکید کرد.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی طرح زراعت چوب در استان خوزستان بیان کرد: زراعت چوب به عنوان یک کار جدید است که می‌تواند بخشی از کانون‌های ریزگرد را تحت پوشش قرار داده و در کنار آن موجب شکل‌گیری تولید صنایع چوب و ایجاد زنجیره اشتغال در استان شود.

وی افزود: طرح زراعت چوب در قالب سفر هیأت دولت مطرح شد و مورد تأیید دولت قرار گرفت. خوزستان حدود ۶ میلیون هکتار زمین دارد و اجرای این طرح در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در طول چهار سال پیش‌بینی شده است.

حسینی محراب ادامه داد: در هر هکتار از طرح زراعت چوب بیش از یک هزار درخت اکالیپتوس و گونه‌های مشابه کشت می‌شود که پس از چهار سال به تولید می‌رسد و در این مدت از برگ آن برای گرفتن اسانس استفاده می‌شود که برای این امر نیز چند کارخانه راه‌اندازی شده است.

استاندار خوزستان اظهار کرد: در سال زراعی جاری کشت نهال در حدود ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان انجام شده و رقم مصوب ۴۶ هزار هکتار بوده که رقم قابل توجهی است؛ درخواست‌هایی که شرکت‌ها و کشاورزان مختلف داشتند، بیش از ۱۰۰ هزار هکتار است.

حسینی محراب گفت: تاکنون و در مجموع ۲ هزار هکتار در زمینه زراعت چوب در استان زیر کشت رفته است و کشتی که در سال زراعی جاری شده بیش از ۸.۵ برابر نسبت به گذشته است.

وی افزود: آماری که در سامانه منابع طبیعی کشور برای کشت نهال ثبت شد، ۹۰ هزار هکتار است که ۷۳ هزار هکتار از آن فقط به خوزستان اختصاص دارد و ۱۷ هزار هکتار برای سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه شهرک‌های صنایع چوب و مبلمان می‌تواند در کنار اجرای طرح زراعت چوب در استان ایجاد شود، عنوان کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند نقش مهمی در پیشبرد این پروژه داشته باشد.

کد خبر 6088140

دیگر خبرها

  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • کشت گندم و جو در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع رخ
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند