Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قائمی صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تعداد شش نفر از متخلفان در این خصوص به مراجع قضایی معرفی شده اند تصریح کرد: در این مدت بازرسان این شبکه از یکهزار و 382 مورد از مراکز تولید ،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان بازرسی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه در طول این مدت بر کشتار 3 میلیون و 258 هزار و 680 قطعه مرغ در سطح کشتارگاه های این شهرستان نیز نظارت شده افزود: از این تعداد 3 هزار و 741 قطعه مرغ به دلیل مغایرت با موازین بهداشتی ضبط و معدوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائمی در ادامه ایجاد امنیت غذایی و بهداشتی و بهره مندی عموم مردم جامعه از سبد غذایی پروتئینی سالم را از اهداف فعالیتهای شبکه دامپزشکی عنوان و تصریح کرد : از ابتدای سالجاری تاکنون همچنین بر تولید 10 میلیون و 328 هزار و 933 قطعه جوجه ،تولید 6 میلیون و 255 هزار و 320 قطعه تحم مرغ ، تولید 313 هزار تن شیر ، 379 هزار و 500 قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک ، بسته بندی بیش از 5/5 تن مرغ و 4 تن گوشت قرمز ، تولید 142 تن خوراک دام و طیور ، در این شهرستان نظارت شده است.
وی به صدور و تمدید 22 فقره کد رهگیری برای خودروهای حمل فرآورده های دامی در این شهرستان طی ماههای گذشته سال 96 اشاره و تصریح کرد : در این مدت 3 هزار و 34 فقره گواهی حمل قرنطینه ای به منظور حمل فرآورده های خام دامی به بازارهای هدف داخل و خارج استانی و خارج کشوری نیز توسط شبکه دامپزشکی شهرستان آستانه اشرفیه صادر شده است.
رییس شبکه دامپزشکی آستانه اشرفیه با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون 16 هزار و 600 مترمربع از جایگاه های نگهدای دام و 192 راس دام در این شهرستان به منظور پیشگیری و مبارزه با انگلهای خارجی سمپاشی شده اند افزود: به منظور آگاهی دامداران از بیماری های شایع در منطقه به خصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام امسال تعداد 21 کلاس آموزشی با همکاری شبکه دامپزشکی و جهاد کشاورزی در این شهرستان تشکیل شده که تعداد 473 نفر نیز در آنها شرکت داشتند.
قائمی یادآور شد: هم اکنون تعداد 59 واحد مرغ فروشی ، 46 قصابی ، 38 ماهی فروشی ، 25 واحد مرغداری و 5 گاوداری نیمه صنعتی در این شهرستان فعالیت دارند.
شهرستان آستانه اشرفیه با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای 105 روستاست و در شرق استان گیلان قرار دارد.
خبرنگار: علیرضا رنجکش**انتشار دهنده: بابایی
7287 /6030

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۲۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: برابر ماده ۶ قانون نظام دامپروری کشور که در سال ۱۳۸۸ مصوب گردیده، می‌بایستی حریم سرمایه‌های منابع دامی در قالب یک آیین نامه‌ای به تصویب هیئت محترم برسد و بعد از آن ابلاغ شود. نقشبندی افزود: با توجه به شرح وظایف و وظایفی که محول شده به دبیرخانه هیئت مقررات زدایی در راستای بهبود و تسریع و تسهیل در سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی در سال گذشته و همچنین با قوت قلبی که از دیدگاه مقام معظم رهبری در رأس شعار سال که همان جهش تولید با مشارکت مردم است، با یک نقطه عطف بیشتری در این حوزه ورود پیدا کردیم. وی تصریح کرد: اقلیم ما در سراسر کشور عرصه‌های مستعد و منابع لازم برای تولید را در سطح کشور با پراکندگی یکسان ندارد و ما در یک محدوده جغرافیایی خاصی می‌توانیم این سرمایه گذاری‌ها را به سرانجام برسانیم، لذا آنچه که در دبیرخانه پیگیری میشود این است که این حرایم سرمایه گذاری با عدله‌های علمی، پژوهشی ورود پیدا کنند و با یک اجماع خاصی ما به این نتیجه برسیم که در این حرایم تغییراتی ایجاد کنیم. دبیر ستاد صدور مجوز‌های تولیدات دامی جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره مزایای کاهش فواصل بهداشتی گفت: کاهش حرایم بهداشتی دو مزیت برای کشور دارد، یکی از مزیت‌های آن تسهیل و تصحیح سرمایه گذاری‌ها است.  وی درباره دومین عامل مزیت کاهش فواصل بهداشتی که بسیار تأثیرگذار است گفت: ما تولیدکنندگانی داریم که از مراجع قبلی مثل جهاد سازندگی سابق، پروانه کسب و کار گرفتند ولی، چون نتوانستند آن حرایم را در حال حاضر رعایت کنند عملاً از گرفتن پروانه بی بهره ماندند.  نقشبندی تاکید کرد: یقیناً این اصلاح حرایم می‌تواند به واحد‌های فعال موجودی که دارای تولید هستند و آنهایی که از نظر ضوابط فنی و از نظر ضوابط بهداشتی مورد نظر، نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی هستند، می‌تواند کمک شایانی به آنها کند. گفتنی است: هم اکنون بیش از ۳۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در بخش کشاورزی به علت شیوه نامه قدیمی سازمان دامپزشکی معطل مانده است.  مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات احداث واحد‌های دامی و صنایع وابسته در فواصل نزدیک را ممنوع می‌کند، اما منتقدان معتقدند که این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل کرده و مانع از توسعه این صنایع شده است. از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند. براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی اصلاح ضوابط حرایم بهداشتی به منظور فرصت سرمایه گذاری مناسب و سهولت در صدور مجوز‌ها تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • همسطح سازی حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب شرب شهرستان میاندوآب
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور