Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران، گفت: شهرداری در تنظیم بودجه سال ۹۷ ملزم به رعایت احکام ردیف ها و جهت گیری های برنامه پنج ساله است.

حسن رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بودجه سال ۹۷ شهرداری تهران و مشکلات مالی پایتخت، اظهارداشت: تنظیم لایحه بودجه سال ۹۷ شهرداری که پس از ارائه به شورای اسلامی شهر تهران تبدیل به قانون و مصوبه خواهد شد در مرحله اول از سند بالادستی متاثر است که آن سند بالادستی برنامه دوم توسعه شهری تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه شهرداری در تنظیم بودجه سال ۹۷ ملزم به رعایت احکام ردیف ها و جهت گیری های برنامه پنج ساله است، گفت: امروز یکی از مهم ترین تهدیدهای اداره شهر تهران در نیمه دوم سال جاری و سال ۹۷ عدم تعادل بین منابع مالی و مصارف است که علاوه بر بودجه سال جاری، برای تنظیم لایحه بودجه سال ۹۷ نیز با همکاری مشترک بین شورا، شهرداری، دولت و مجلس از طریق مجمع نمایندگان استان به صورت چند منظوره اهدافی دنبال می شود.

وی ادامه داد: به طور مشخص با همکاری مجلس، دولت و با حسن استفاده از حضور شهردار در هیأت دولت به دنبال این هستیم تا قانون مصوب سال ۸۷ مجلس که طبق آن دولت از محل منابع ارزی در اختیار، موظف است مبلغ دو میلیارد دلار را برای کمک به توسعه حمل و نقل عمومی شهرهای تهران تخصیص دهد را احیاء کنیم. این قانون که به تصویب مجمع تشخیص مصلحت هم رسیده بود، اما از سوی دولت اجرایی نشد.

رسولی اضافه کرد: همچنین در نظر داریم تا سایر مواردی که مستلزم همکاری بین بخشی میان دولت، مجلس، شورای شهر و شهرداری را نیز پیگیری کنیم. همین قائده در مورد استفاده از قانون مصوب مجلس درمورد بهینه سازی مصرف سوخت است مالیات بر ارزش افزوده است و این بخش مربوط به اهتمام به تقویت منابع پایدار درآمدی است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: در سال ۹۷ متقابلا در کنار این رویکرد و با توجه به ماموریت های ۶ گانه شهرداری تهران به دنبال مهندسی ارزشی هستیم تا با انظباط مالی در اجرای پروژه های شهری از جمله عمرانی، خدماتی و نگه داشت شهر هزینه ها کاهش یابد و با استفاده از این دو اهرم و با هماهنگی بین بخشی بودجه پایدارتری را از حیث منابع و مصارف در سال ۹۷ داشته باشیم.

وی در خصوص تدوین برنامه سوم پنج ساله شهرداری تهران، اظهارداشت: قرار بود گزارشی درباره تدوین برنامه سوم پنج ساله از سوی رئیس مرکز مطالعات شهری به شورا ارائه شود و اعلام شد برای تنظیم ادبیات و اسناد پیش فرض برنامه سوم شهرداری تهران، حضور مرکز مطالعات شهری تهران لازم است اما کافی نیست لذا بنا شد تا شهرداری تهران سازمانی را برای تنظیم و نهایی کردن برنامه سوم به شورا پیشنهاد کند.

عضو شورای شهر تهران افزود: تاکنون دو جلسه در کمیسیون برنامه و بودجه با حضور معاونان مربوطه برگزار شده است و منتظر هستیم برای تنظیم برنامه های پنجساله، ساز و کاری تحت عنوان ستاد برای برنامه تدوین شود ضمن اینکه از شهرداری نیز درخواست کردیم تا این ساز و کار را تعریف کند.

وی تأکید کرد: نپذیرفتن پیشنهاد مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری در برنامه سوم شهرداری، به معنای عدم ورود شورای شهر به این مقوله مهم نیست. از آنجا که حدود ۱۷ ماه تا پایان برنامه دوم پنج ساله شهرداری تهران فاصله داریم، در این مدت باید بتوانیم برنامه سوم را تدوین و در نهایت در سال ۹۷ برنامه سوم شهرداری تهران را نهایی کنیم به همین دلیل از شهرداری درخواست کردیم تا از طریق کمیسیون مربوطه، فرایند برنامه سوم ارسال شود تا برنامه جامع تر ارائه شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی استان گیلان گفت: با حضور رئیس اداره حرایم وزارتخانه، محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی جهانی امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در تشریح این خبر اظهار کرد: طی هماهنگی قبلی و به منظور تعیین تکلیف نهایی محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان، با حضور امیر ارجمند رییس اداره حرایم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، شهردار لاهیجان، معاون و کارشناسان حوزه میراث، فرهنگی، پایش میدانی از سطح شهر انجام و با رفع ابهام و موارد مدنظر شهرداری تفاهم مشترک حاصل و مقرر شد مطالعات تکمیلی و موارد اصلاحی در دستور کار مشاور قرار گیرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، علی دارابی قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور و علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی افزود: بنا بر وظایف ذاتی، راهبرد اداره کل صیانت از بافت ها و بناهای تاریخی ارزشمند است و در این راستا تعامل و هم افزایی حداکثری با دستگاه‌های ذیربط همچون شهرداری ها یکی مهمترین اصول و سیاست های پیش روی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از تلاش و همراهی شهردار لاهیجان به منظور پاسداشت و مراقبت از آثار ارزشمند شهر قدردانی کرد و گفت: حراست حفظ و احیاء بافت ها و بناهای تاریخی وظیفه ی همه افراد و آحاد جامعه است و اگر چه مطابق با قانون و به طور رسمی این مسئولیت بر عهده ی وزارتخانه متبوع گذاشته شده اما مشارکت همگانی برای پاسداشت میراث فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

جهانی ابراز امیدواری کرد با تعامل و ارتباط نزدیک با شهرداری لاهیجان، ضمن تسریع در روند تکمیل مطالعات، با تایید شواری فنی و ابلاغ از سوی وزارتخانه، چالش های حوزه بافت و بناهای تاریخی این شهر به پایان برسد.

کد خبر 748198

دیگر خبرها

  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • بودجه دوربین‌های پلیس در انتظار تصویب
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران