Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل قدیمی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه مطبوعات، گفت: نمایشگاه مخصوص کالا یا خدماتی است که در حالت طبیعی قابل ارائه نیستند اما طی چند سال گذشته هیچ بازخوردی در افراد نداشته است.

وی با اشاره به اینکه رسانه ها در نمایشگاه مطبوعات تنها به فروش فکر می کنند، افزود: ما هر سال با اعلام یک خبر افراد را بدون در نظر گرفتن هدف اصلی به بازدید از نمایشگاه دعوت می کنیم که کاری بدون بهره وری و ترویج معانی اجتماعی و ارتباطاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی هدف اصلی نمایشگاه مطبوعات را افزایش سطح سواد، شعور و خوانش مخاطب دانست و گفت: افراد حاضر در نمایشگاه مطبوعات نه تنها مخاطب خود را نمی شناسند بلکه هدف اصلی این نمایشگاه را نیز بطور کلی فراموش کرده و نمایشگاه به کاری صوری و غیر حرفه ای بدون سیاستگذاری لازم تبدیل شده است.

قدیمی به عام بودن مخاطب های فعلی نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد و گفت: هزینه ای که صرف برگزاری این نمایشگاه می شود، بسیار زیاد است و با این هزینه می توان بسیاری از مشکلات حوزه ارتباطات را برطرف کرد. ما این هزینه را باید صرف آموزش و تربیت خبرنگاران حرفه ای و کاربلد کنیم تا در آینده شاهد پیشرفت این عرصه باشیم نه اینکه با یک فراخوان، عوام را به بازدید این نمایشگاه دعوت کنیم و نتوانیم بازخوردی از این کار بدست آوریم.

وی ادامه داد: رسانه های مختلف ما با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند که اگر هزینه برگزاری این نمایشگاه در جهت رفع این مسائل بکار بگیریم به بالا بردن جایگاه منزلت روزنامه نگاران کمک می کنیم. درحال حاضر بسیاری از روزنامه ها به این هزینه ها و یارانه مطبوعاتی برای تقویت کار خود نیاز دارند و از سوی دیگر مشکلات زیربنایی این حرفه بقدری است که باید این نمایشگاه را در جهت رفع این مشکلات برگزار کنیم.

این استاد و پژوهشگر ارتباطات با اشاره به اینکه مردم ما روزنامه خوان یا به عبارتی خبرخوان نیستند، تاکید کرد: بهتر است که در نمایشگاه های مطبوعات که هرساله یک رویه تکراری را پیش می گیریم، سعی کنیم خبر خواندن را در میان مردم فرهنگ سازی کنیم. اگر ادارات و نهادهای مختلف روزنامه ها را سفارش ندهند، میزان قابل توجهی از فروش روزنامه ها کم می شود.

قدیمی یادآور شد: در نمایشگاه می توانیم با سیاست گذاری های مناسب برای توسعه روزنامه خوانی و به دنبالش روزنامه نگاری و همچنین بهبود معیشت، آموزش و تربیت روزنامه نگاران تلاش کنیم.

وی خاطر نشان کرد: اگر در نمایشگاه مطبوعات فعالیت های تبلیغاتی را مدنظر نگذاریم، با ایجاد سیاست های ویژه در می توانیم شاهد بالندگی این حرفه باشیم. قبل از آغاز نمایشگاه مطبوعات باید عده ای از پیشکسوتان دورهم جمع شوند و با تعیین هدف های اصلی از برگزاری این نمایشگاه، سیاستگذاری کنند و با سنجیدن نیاز جامعه و حرفه به نقد فعالیت های سال های گذشته بپردازند و آسیب ها را برطرف کنند تا با برآورد دقیق و حساب شده بازخورد مناسبی از این نمایشگاه داشته باشیم.

503

نمایشگاه مطبوعات اسماعیل قدیمی استاد دانشگاه علامه طباطبایی روزنامه نگاری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری که به مناسبت ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال ۱۳۵۳ به عنوان اولین دانشگاه در استان تأسیس شد درواقع پیش از آن در استان دانشگاه وجود نداشت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیشینه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سال ۱۳۴۸ بازمی‌گردد، افزود: پس از سال ۱۳۵۹ که انقلاب فرهنگی رخ داد در ساختار و محتوای درسی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تغییراتی ایجاد و در سال ۱۳۶۴ نیز این دانشگاه احیا شد؛ در سال ۱۳۶۶ نیز با عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهرکرد آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و تا مدتی پس از آن تنها یک مرکز دانشگاه فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری فعال بود اما به برکت انقلاب اسلامی امروز ۶ مرکز از مجموعه دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای در استان فعالیت دارند.

مؤمنی با اشاره به وجود ۱۸۰ مرکز آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور، عنوان کرد: در حال حاضر دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در تمامی استان‌های کشور وجود دارند که وظیفه آن‌ها نیز تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای استان ۳۸ کد رشته محل وجود دارد که از این تعداد ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کاردانی و ۱۹ کد رشته مربوط به مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از واحدهای درسی دانشجویان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای عملی هستند، تصریح کرد: امسال ۵۰ امین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای است و طی این مدت این دانشگاه خدمات بسیار ارزنده‌ای در حوزه تربیت نیروی کار ماهر داشته چراکه بر اساس آمار موجود بخش زیادی از فارغ التحصلان این دانشگاه وارد بازار کار شده‌اند.

مؤمنی یادآور شد: امروز با توجه به وجود زیرساخت‌های مناسب در کشور برای ایجاد جهش تولید همچنین به دلیل وجود فشار اقتصادی بیگانگان و لزوم کسب توانمندی در حوزه‌های مختلف تربیت نیروی ماهر یکی از نیازهای اساسی محسوب می‌شود و دستگاهی که توانایی انجام این مأموریت را دارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: اگر تربیت نیروهای دارای مهارت در دستور کار بگیرد بخش عمده‌ای از مشکلات اشتغال کشور برطرف خواهد شد و این موضوع یکی از اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های مهم دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که ارتباط دانشگاه و صنعت به معنای حقیقی کلمه برقرار شود، افزود: از سال گذشته فعالیت‌هایی در راستای تحقق این امر انجام شده برای مثال تفاهم‌نامه‌هایی بین بخش‌های صنعت و دانشگاه منعقد شده است.

مؤمنی ادامه داد: در قانون ششم توسعه تکلیف قانونی برای موضوع مهارت این بود که ۳۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی هدایت شوند درحالیکه تا پایان این قانون تنها ۱۶ درصد از این امر محقق شده بود، در قانون هفتم توسعه هدایت ۴۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت آموزش‌های مهارتی در دستور کار قرار گرفته که برای تحقق آن لازم است برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم تربیت مهارت‌محور دانشجویان در تمامی دانشگاه‌ها، عنوان کرد: ایجاد نمایشگاه‌های دائمی برای به نمایش گذاشتن ایده‌ها و توانمندسازی دانشجویان، ایجاد شهر مشاغل با همکاری شهرداری و صنایع خلاق از جمله طرح‌هایی هستند که توسط این دانشگاه در حال پیگیری است و می‌تواند اثرات مثبتی برای استان به همراه داشته باشد.

نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

وی اضافه کرد: از تاریخ ۱۶ الی ۱۹ اردیبهشت ماه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌ها و دومین نمایشگاه کار در چهارمحال و بختیاری برقرار خواهد شد و ایده‌هایی که طی یک سال توسط دانشجویان به مرحله تولید رسیده در معرض دید قرار می‌گیرند، نکته مهم این است که این محصولات مورد حمایت مرکز رشد دانشگاه قرار گرفته و در ادامه نیز برای تولید به پارک علم و فناوری استان معرفی می‌شوند.

مؤمنی تصریح کرد: «فردایی بهتر از امروز» شعار در نظر گرفته شده برای نمایشگاه توانمندی‌ها و کار در چهارمحال و بختیاری است، اهداف این نمایشگاه نیز شامل بازدید همگانی از دانشگاه، کارگاه‌ها و آموزشگاه‌ها، فروش محصولات تولید شده در مرکز رشد دانشگاه، نمایش پروژه‌های کاربردی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانشجویان می‌شود.

کد خبر 6091991

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • برپایی نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج