Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات ضد ایرانی رئیس جمهور آمریکا گفت: مواضع ترامپ تبدیل به مشکلی جهانی شده که قطعا برای اروپا نیز دردسر ایجاد خواهد کرد.

به گزارش مشرق، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز(٢٣ مهرماه) سفیر آلمان در ایران را به حضور پذیرفت و دو طرف پیرامون مسائل مهم منطقه و روابط اتحادیه اروپا و آلمان با جمهوری اسلامی ایران گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن رضایی در این دیدار با اشاره به اظهارات ابلهانه، خصمانه و ضد ایرانی دونالد ترامپ گفت: مواضع ترامپ تبدیل به یک مشکل جهانی شده است که قطعا برای اروپا نیز دردسر ایجاد می کند. او اینک در یک طرف منازعات منطقه قرار گرفته و درگیری را از سطح دولت ها به مسائل اختلافی میان ملت ها کشانده است. هیچ یک از روسای جمهور آمریکا تا کنون از واژه مجعول خلیج عربی استفاده نکرده بودند. خلیج فارس یک ارزش ملی است و چه موافقان و چه مخالفان به خلیج فارس علاقه دارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما عاقبت خوبی برای آقای ترامپ نمی‌بینیم، این که به یک توافق بین المللی پشت پا بزند، رفتاری زشت است و نوعی اهانت و تمسخر سایر کشورها به ویژه 5 کشور دیگر طرف مذاکره ایران به حساب می آید. آقای ترامپ با این اظهارات، سرنوشت خوبی نخواهد داشت.

محسن رضایی گفت: ما خویشتندارانه و با تدبیر رفتار می کنیم، ولی اگر کسی خیال خامی در باره ایران درسر داشته باشد، درمقابل او خواهیم ایستاد. آقای ترامپ علاوه بر این که بلوف‌های بسیاری زده است، اما احتمالا مشاورانش درباره اقتدار نیروهای مسلح ما به او اطلاعاتی داده‌اند که موجب شده، بخشی از رفتار ترامپ در مقایسه با اتهامات سابق وی حالت عقب نشینی داشته باشد. همچنین فرستادن بررسی توافق به کنگره هم نوعی عقب نشینی محسوب می شود، زیرا کنگره نمی‌تواند از برجام بیرون بیاید. احتمالا در کنگره تحریم‌های جدیدی وضع می کنند، ولی خروج از برجام برایشان بسیارمشکل است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در خصوص روابط ایران و آلمان گفت: موضوع آلمان و روابطش با ایران حاکی از ارتباطی تاریخی و ویژه است. مردم ما تصور خوبی از آلمان دارند که با منفعت دو سویه همراه بوده است و از آلمان انتظار داریم همکاری‌های اقتصادی خود را در امور بانکی و صنعتی با ایران گسترش دهد.

سفیر آلمان نیز با قدردانی از دیدگاه های دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دیگرانی هستند که نزد دولتمردان آمریکا، تبلیغات ضد ایرانی و ذهنیت سازی می کنند. آنها نزد ترامپ هم این کار را کردند ؛ به نحوی که گفته می شود آقای ترامپ خریداری شده است.

میکائیل کلور برشتولد، سفیر آلمان در ایران افزود: بعید می دانم ترامپ فرق بین شیعیان و تکفیری ها را بداند و ما این آمادگی را داریم که برای درک بهتراز تلاش نیروهای ایرانی در مبارزه با تروریسم، گفتگوهایی را در اروپا سامان دهیم.

سفیر آلمان در کشورمان افزود: در حوزه اقتصاد از طرف آلمان تضمین می دهم که در بسیاری از بخش ها روابط اقتصادی بهبود یابد و معاهده وین پا برجا بماند.

منبع: فارس ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»
لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها
علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

کد خبر 847328 منبع: کیهان برچسب‌ها خبر ویژه تحریم ایران و آلمان

دیگر خبرها

  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • محسن رضایی: غرب دست از حماقت بردارد
  • شورا‌ها یکی از ظرفیت‌های مهم نظام اسلامی
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • نامه سرگشاده محسن رضایی خطاب به محمد خاتمی/ بیانیه فلاحیان در مورد ارتکاب به قتل فرزندش
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • عملیات «وعده صادق» اثبات ایستادگی رهبر و ملت ایران بر مواضع نظام بود