Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصمت باقریان، حافظ روشندل 20 جزء قرآن‌کریم در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: در سال 1390 به عنوان کارشناس وارد مؤسسه فرهنگی قرآنی روشندلان در اصفهان شدم و در حال حاضر نیز در این مرکز قرآنی مشغول ارائه خدمات به روشندلان و کم بینایان قرآن پژوه هستم.

وی ادامه داد: در ابتدای ورود به این مرکز، در پروژه برگرداندن کتاب مفاتیح‌الجنان به خط بریل با دیگر اعضاء همکاری داشته که دو سال به طول انجامید که در 36 جلد برای روشندلان آماده استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار برای نخستین بار پس از انتشار قرآن به خط بریل انجام شد.

باقریان با اشاره به اینکه مؤسسه‌ از سال 1386 با هدف ارائه آموزش و خدمت‌رسانی به روشندلانی که علاقه به فعالیت در عرصه قرآن بودند راه اندازی شد، افزود: دفتر مرکزی این مؤسسه در اصفهان است و فعالیت‌های آن در سطح کشور و بین‌المللی برای کل نابینایان مسلمان وجود دارد.

این کارشناس قرآنی بیان کرد: این اولین مؤسسه قرآنی در زمینه نابینایان است که در سطح کشور تشکیل شد و در حال حاضر نیز، در سطح کشور به نوعی می‌توان گفت منحصر به‌فرد است، بعد از آن مؤسسات قرآنی ویژه نابینایان در سطح کشور و در بعضی از استان‌ها تشکیل شده است اما مؤسسه روشندلان از گستردگی فعالیت بسیاری برخوردار است.

وی به مشکلات آموزش قرآن برای نابینایان تاکید کرد و گفت: نخستین مشکل برای روشندلان در راه آموزش قرآن، تهیه این کتاب مقدس است. هزینه قرآن به خط بریل از هزینه بالایی برخوردار است در صورتی که بینایان با هزینه کمتری می‌توانند آن را تهیه کنند.

باقریان افزود: مکررا برای سفارش قرآن به خط بریل، از نقاط مختلف کشور به موسسه تماس شده است اما زمانی که قیمت تمام شده کتاب را جویا شدند، به دلیل گران بودن قرآن‌کریم مقدور به تهیه نبوده و پیگیری نداشتند. اگر حامی برای این موضوع باشد تمام نابینایان و کم بینایان می‌توانند از موهبت یادگیری و تلاوت قرآن کریم برخوردار شوند.

این کارشناس الهیات، تصریح کرد: یک بینا کل قرآن را در دستگاه موبایل خود به راحتی می‌تواند همراه داشته باشد، اما برای یک نابینا حمل و نقل قرآن‌ها به خط بریل مشکل بوده زیرا کتب قرآن به خط بریل از حجم بالایی برخوردار است.

وی بیان کرد: در حال حاضر در امامزاده‌ها و مساجد مختلف قرآن برای افراد عادی وجود دارد، اما قرآن‌ها و ادعیه به خط بریل برای بهره‌مندی نابینایان در این اماکن وجود ندارد و این در حالی است که موسسه قرآنی روشندلان اصفهان از توانایی و تجربه برای چاپ این کتاب‌ها برخوردار بوده و آمادگی تهیه را دارد. از مسئولان در خواست داریم در این مراکز قرآن‌های بریل را هم برای روشندلان قرار دهند.

این روشندل قرآنی ادامه داد: در حال حاضر این مؤسسه برای 10 هزار روشندل و کم بینا در سطح کشور خدمات ارائه می‌دهد. افراد مراجعه کننده در ابتدا با خط بریل آشنا می‌شوند و پس آموزش‌های مورد نیاز به مراحل بالاتر قرآنی راه می‌یابند.

این حافظ قرآن کریم افزود: در مؤسسه بنیاد قرآن روشندلان اصفهان، دوره‌هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، حفظ قرآن به صورت حضوری و غیر حضوری، صوت و لحن، تجوید و قرائت برای روشندلان، کم بینایان ارائه می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد:‌ روشندلان زیادی در کشور آرزوی فراگیری قرآن‌کریم را دارند که شاید به دلیل هزینه‌های بالای آموزش و تهیه کتاب نتوانند به این راه وارد شوند، از مسئولان تقاضا داریم که حمایت‌هایی لازم را در این زمینه داشته باشند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۴۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان

استاندار کردستان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و تکریم حافظان کلام الهی، به دیدار «کیوان جعفری» توانخواه هنرمند و حافظ ممتاز قرآن کریم در شهر سنندج رفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، امروز ششم اردیبهشت، همراه با فرماندار سنندج و مدیرکل بهزیستی استان با حضور در منزل کیوان جعفری ضمن دیدار با این حافظ توانخواه سنندجی، به گفت‌وگوی صمیمی با وی پرداخت.

در این دیدار استاندار کردستان معرفی حافظان قرآن به عنوان الگو در ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی را اثرگذار دانست و اظهار کرد: اگر در جامعه به قرآن توجه جدی شود، شاهد کمترین مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

زارعی‌کوشا به نقش آموزه‌های قرآنی در کاهش آسیب‌های اجتماعی گریزی زد و افزود: از آن جایی که قرآن در جامعه نقش بازدارندگی ایفا می‌کند با روی آوردن به کلام الهی می‌توان تمام مشکلات جامعه را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه فضای قرآنی نباید از جامعه جدا و دور شود، گفت: اگر روحیه فهم آیات قرآن در زندگی انسان ورود پیدا کند و گسترش یابد بسیاری از معضلات خود به خود کاهش می‌یابد.

استاندار کردستان در پایان این دیدار ضمن تشویق و ترغیب این جوان توانمند در زمینه قرآنی، به کیوان جعفری قول مساعد داد از هیچ حمایت و کوششی جهت هموار کردن مسیر زندگی برای توسعه قرآنی این حافظ توانخواه، از لحاظ مادی و معنوی کوتاهی نخواهد کرد.

به گزارش ایمنا، کیوان جعفری، ۳۲ ساله ساکن سنندج معلول ذهنی و حرکتی و حافظ قرآن این روزها به واسطه امتیاز منحصربه‌فردی که دارد مورد توجه جامعه قرآنی، استاندار کردستان و دیگر مسئولان قرار گرفت.

کد خبر 747908

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان