Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان بانه گفت: باید تمام دستگاه‌های اجرایی در ریشه‌کنی بی‌سوادی در این شهرستان تلاش و همکاری کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بانه، محمد فلاحی عصر امروز در دومین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی این شهرستان با اشاره به نقش تحصیل و سواد آموزی در توسعه کشورها اظهار داشت: با سوادبودن افراد جامعه تأثیر مستقیمی در توسعه و پیشرفت آن جوامع دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کار در حوزه سوادآموزی، سختی‌های خاص خودش را دارد، گفت: باید تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان به‌ویژه نهادهایی که مرتبط با آموزش و پرورش هستند در جذب افراد بی‌سواد جهت شرکت در کلاس‌های سوادآموزی تلاش و همکاری کنند.

فلاحی افزود: باید بخشداران این شهرستان نیز در زمینه شناسایی و جذب افرادهای بی‌سواد نیز همکاری کنند.

20 کلاس درس در مدارس شهرستان بانه افتتاح می‌شود

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات حوزه سوادآموزی در این شهرستان اظهار داشت: جذب بی‌سوادان و راضی کردن آنها جهت شرکت در کلاس‌های سوادآموزی از مهم‌ترین مشکلات سواد‌آموزی در این شهر است.

رضا خضری افزود: امسال سهمیه شهرستان بانه برای آموزش و جذب افراد بی‌سواد در دوره‌های سه‌گانه سوادآموزی یکهزار و 170 نفر تعیین شده که از این تعداد 900 نفر آن برای دوره سوادآموزی، 200 نفر انتقال و 70 نفر هم دوره تحکیم است.

وی گفت: امسال 57 نفر کار آموزش‌ و سوادآموزی یکهزار و 170 نفر را برعهده دارند و میزان حق‌الزحمه آنان در دوره سوادآموزی به ازای آموزش هر یک نفر 680 هزار تومان، دوره انتقال 840 هزار تومان و دوره تحکیم نیز 130 هزار تومان است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود از افتتاح 20 کلاس درس در مدارس این شهرستان در 10 روز آینده خبر داد و گفت: مدرسه شش کلاسه تمام خیرساز روستای ننور، مدرسه 6 کلاسه روستاهای بنی‌رزان و مدرسه در شهر بانه از جمله کلاس‌هایی بوده که به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با اشاره به مشکلات پیش‌رو بیان کرد: افزایش جمعیت دانش‌آموزی و تراکم بالای کلاس‌های درس به‌دلیل نبود فضای کافی از جمله مشکلات آموزش و پرورش بانه است.

انتهای پیام/

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم اظهار داشت همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه‌های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.

وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کار‌های انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزار‌ها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکار‌های جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • نیاز آذربایجان‌غربی به ۵۰۰۰ کلاس درس برای رسیدن به استاندارد کشوری
  • مخبر: باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود