Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی رستم‌وندی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره مهم ترین اولویت های حوزه فرهنگی کشور، اظهار کرد: سال هاست که دشمن در حوزه فرهنگ، تهاجم فرهنگی را وارد فضای کشور کرده است اما وقتی در محیط فرهنگی خطی شکسته شود، باید توصیه های دیده بانان جامعه را جدی گرفت.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به عنوان دیده بان جامعه نزدیک به 20 سال است که وجود دشمن در فضای فکری و فرهنگی را به ما گوشزد می کند و در واقع این ما هستیم که این موضوع را جدی نمی گیریم و برای حل این مشکل کم کاری می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر کشور همچنین با اشاره به لزوم گسترش بحث مدیریت جهادی در رسانه، تاکید کرد: درست است که در همه رسانه ها نسبت به مبحث مدیریت جهادی کم کاری شده اما به عنوان کسی که در رسانه کار کردم به خوبی می دانم که منابع مالی و انسانی در سازمان به گونه ای است که این کار را با مشکل مواجه می کند.

رستم وندی با اشاره به اینکه در وزارت کشور رسانه ای نداریم، گفت: درون وزارت کشور رسانه برای برجسته سازی وجود ندارد اما توانایی گردآوری ستادی که بتواند حداقل 7 دستگاه فرهنگی را نسبت به موضوع فرهنگ و آسیب های اجتماعی هماهنگ کند، داریم.

وی در ادامه به لزوم ایجاد فعالیت های تاثیرگذار و جریان بخش فرهنگی اشاره کرد و یادآور شد: در حوزه رسانه کارهای بسیاری انجام شده اما ما به دنبال فعالیت های تاثیرگذار و جریان بخش هستیم. بیشتر فعالیت های حوزه سینما تاکنون تاثیرگذار بوده اما در این میان برخی از این ساخته های سینما خودشان موجب بوجود آمدن آسیب های اجتماعی و فرهنگی هستند.

این مدیر فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: خوشبختانه عده ای در وزارت ارشاد موظف شده اند که در تعامل فیلم با آسیب های اجتماعی جامعه بیشتر مراقبت کنند تا خود فیلم مروج این مشکلات نباشد.

معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر کشور گفت: فضای فیلم سازی در کشور به گونه ای است که فیلمسازان خودشان آزادانه فعالیت می کنند. ما تنها خط مشی های کلی را برایشان تعیین می کنیم و مابقی را به خودشان می سپاریم.

وی با اشاره به اینکه باید جریان های فیلم سازی همسو با نظام را تقویت کنیم، گفت: ما می توانیم در قالب مدیریت، جریانی را بوجود آوریم که بانی ساخت فیلم های بیشتری همسو با نظام شود؛ اما این جریان سازی هنوز بوجود نیامده است.

رستم وندی در پایان نیز درباره لغو کنسرت ها و چلش هایی که در این حوزه به وجود آمده است، اظهار کرد: کنسرت ها باید با روال قانونی تعیین شده برگزار شوند.

503

معاون اجتماعی و فرهنگی وزیر فیلمسازی حوزه فرهنگ رسانه مدیریت جهادی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی امین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گفت: ما در شهری زندگی می‌کنیم که برای شاد بودن و انضباط عمومی نیازمند اقدامات گسترده فرهنگی هستیم، هرچند اقداماتی توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران انجام گرفته، اما برخی از فعالیت‌های مرتبط با نظم، مشارکت، ابمنی و حقوق شهروندی خیلی کم کار شده است.

وی با بیان اینکه شهروندان از شهرداری تهران انتظار دارند تا شهری پاک، آراسته و با کیفیت برای زندگی آن‌ها ایجاد کند گفت: درست است که بخش‌های مختلفی برای ایجاد شهری در شأن مردم و متناسب با فرهنگ ملی تلاش می‌کنند، اما در حوزه فرهنگی نیز باید اقداماتی انجام شود برای مثال ما همچنان شاهد برخی بی‌انضباطی‌ها در آمد و شد‌ها و ارتباطات با یکدیگر هستیم، سوال من این است که چه میزان در حوزه فرهنگ شهروندی، ایجاد رفتار در تراز یک شهر متمدن و شهری در کلاس جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده‌ایم؟

تشکری هاشمی تصریح کرد: سازه‌های زیباسازی، فعالیت‌های با دوام فرهنگی و آن دسته از اقداماتی که شهروندان می‌توانند از آن‌ها بهره‌مند شوند بسیار کم هستند، جشن‌هایی که به مناسبت‌ها در تهران برگزار می‌شوند تمام رسالت حوزه فرهنگی نیستند؛ و باید برای کار‌های فاخر و پر دوام و در راستای رسالت و ماموریت شهرداری و برنامه‌های مصوب شورا که نیاز شهر هستند چه اقداماتی انجام شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه مردم ما شهر را دوست دارند، اظهار کرد: باید مسئولیت اجتماعی در بزنامه‌های شهرداری خیلی پر رنگ شود.

تشکری هاشمی افزود: متاسفانه در شهر ما آموزش‌های شهروندی به درستی انجام نشده است، در بحث حمل و نقل می‌بینیم که هنگام سوار و پیاده شدن به مترو بی انضباطی‌هایی وجود دارند که تمام این‌ها حاکی از نبود آموزش‌های لازم شهروندی است.

دیگر خبرها

  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است