Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ موضوع نان و قیمت آن سال ها است که به کلاف سردرگم تبدیل شده است و با توجه به این که نان قوت غالب مردم است، دولت سعی کرده با چنگ و دندان قیمت آن را ثابت نگه دارد تا از تیررس انتقاد ها در امان باشد اما غافل از این که این موضوع به نفع دولت نخواهد بود.

بر اساس این گزارش در چند سال اخیر در پی نارضایتی مردم از کیفیت نان ها بحث آزادپز شدن نانوایی ها مطرح و اجرا شد و اگر چه اجرای این طرح توانست تا حدی بر کیفیت نان بیافزاید اما پس از چند سال در پی بی تدبیری کیفیت نان تنزل کرده است و به پله اول برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع را وزیر بهداشت نیز تایید کرده و می گوید که میزان استفاده از نمک در نانوایی ها سه برابر بیش از حد مجاز است.سیدحسن قاضی زاده هاشمی با اشاره به این که نانواها از آردی که در اختیارشان قرار می گیرد ناراضی هستند، گفت: طبق گفته نانواها این آرد چسبندگی لازم را ندارد و باید حتما با گندم وارداتی مخلوط شود تا بتوان از آن استفاده کرد.

او افزود :نرخ جهانی گندم بین 600 تا 650 تومان است در حالی که ما برای خرید گندم داخلی بیش از هزار تومان هزینه می کنیم که این موضوع صرفه اقتصادی ندارد .

این در حالی است که چندی پیش یزدان سیف معاون وزیر صنعت از کیفیت بالای گندم های تولید داخلی خبر داد و گفت: کیفیت گندم های داخلی ما به حدی است که ایتالیایی ها مشتری گندم ما هستند و ما در حال صادرات گندم به این کشور هستیم.

نارضایتی نانوایان در پی ثبات سه ساله قیمت نان

این گزارش می افزاید؛ محمدرضا نظرنژاد رییس سابق اتحادیه نانوایی سنگک تهران در گفتوگو با خبرنگار ایسکانیوز با اشاره به ثبات قیمت نان در سه سال اخیر با توجه به افزایش قیمت هزینه های جانبی گفت :این موضوع موجب نارضایتی نانوایان شده است.

او افزود :در کنار این موضوع آردهای نامرغوب دولتی نیز از دیگر دلایل نارضایتی نانوایان است چرا که این آردی که در اختیار نانواها قرار می گیرد کیفیت مناسبی برای پخت ندارد.

به گفته نظر نژاد کیفیت گندم های وارداتی برای پخت بسیار بهتر از گندم های داخلی است، ضمن این که گندم های وارداتی به قیمتی کمتر از گندم داخلی به کشور وارد می شد.

رئیس سابق اتحادیه نانوایان سنگکی تهران به این موضوع نیز اشاره کرد که اگرچه کشور ما در تولید گندم خود کفا شده است اما باید در کنار این به کیفیت گندم توجه شود و بذرهای گندم داخلی باید اصلاح شوند که متاسفانه هنوز این اتفاق نیافتاده است.

او با اشاره به لزوم افزایش قیمت نان گفت :ما بارها درخواست افزایش قیمت نان را دادیم اما با آن موافقت نمی شود و در شرایط کنونی هم مردم از کیفیت نان ها ناراضی هستند و هم نانواها به دلیل افزایش هزینه ها متضرر می شوند که دولت باید با واگذاری بخش آرد و نان به بخش خصوصی و آزاد کردن واردات گندم به حل این مشکلات کمک کند.

بر اساس این گزارش حال و هوای این روزهای مسئولان ما دیدنی و شنیدنی است، گاه جشن خودکفایی گندم را به پا می کنند و گاه خبر از خرید تضمینی گندم را در رسانه ها منعکس می کنند، اما زمان پرداخت مطالبات گندم کاران و کشاورزان که می شود دست به دامن آیه و قرآن می شوند.

در کنار این به واردات سنگ پا و سنگ قبر و پورشه مجوز می دهند و می گویند نمی توان دور کشور را دیوار کشید اما جلوی واردات گندم مورد نیاز نانوایی ها را می گیرند و می گویند خودکفا شده ایم.این سریال تکراری اگرچه سال ها است که ادامه دارد اما به نوعی در این بین منفعت موجب شده که مسئولان در بخش آرد و نان تنها به گفتن جمله همه چی آرومه اکتفا کنند.


400

قیمت نان کیفیت نان ثبات قیمت افزایش قیمت نان سکوت مسئولان خرید تضمینی گندم قیمت تضمینی گندم واردات گندم کیفیت گندم

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش تابناک، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه با توجه به عدم ظرفیت مودم‌های داخلی پوشش گسترده فیبر نوری چگونه قرار است دنبال شود پاسخ داد: تنها یک درصد از مودم‌های تولید داخل ظرفیت ساپورت فرکانس‌‌های 5 و 6 مگاهرتز را ندارند. به عبارتی تعداد کل مشترکانی که از این مودم‌ها استفاده می‌‌کنند نهایت 500 هزار نفر است.

وی ادامه داد: ضمن آنکه در حال حاضر قرادادهایی با شرکت‌های تولیدکننده مودم امضا شده است که در راستای ارتقا کیفیت مودم‌های تولیدی اقدام کنند و در صورتی که چنین روندی پیگیری نشود برای رفع نیاز کشور واردات را از سر خواهیم گرفت. چراکه رضایت مردم در اولویت ما است.

زارع‌پور تصریح کرد: همچنین قرار است با دارندگان فیبر نوری قراردادی امضا شود که بر اساس آن بخشی از نیازهای کشور در سال 1403 تامین شود. لازم به ذکر است که مودم‌های بی‌کیفیت در کشور کم نیستند و اقدامات اینچنینی صرفا در راستای بهبود شرایط موجود است. 

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • بازداشت در انتظار مدیرانی که در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت ترک فعل کرده‌اند
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد