Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@00:07:51 GMT

خراسان رضوی باید فدرالی اداره شود

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۹۹۳۲۷

خراسان رضوی باید فدرالی اداره شود

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ بهروز بنیادی روز سه شنبه در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال کاشمر افزود: با توجه به گستردگی خراسان رضوی، استاندار و مدیران کل استان نمی توانند فرصت کافی برای شهرستان ها اختصاص دهند.
وی اظهار کرد: فدرالی اداره کردن استان می تواند در رفع مشکلات آن موثر باشد و سیاستهای اقتصاد مقاومتی به بهترین نحو اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر اینکه فرماندار باید آنقدر قدرت داشته باشد که در شهرستان تصمیمات را اجرایی کند، گفت: گاهی گرفتن یک مجوز ساده 9 ماه زمان می برد و با این وضعیت اقتصاد مقاومتی عملی نمی شود و توان سرمایه گذار در این رفت و آمدها گرفته می شود لذا مدیران کل باید مواردی را که می توانند به مدیران شهرستان تفویض اختیار کنند.
بنیادی با بیان اینکه اولویت اول اقتصاد مقاومتی، حفظ صنایع فعلی و وضع موجود آنهاست افزود: صنایع فعال دچار مشکلات بسیار بوده و در حال کاهش نیروها هستند، از این رو اگر از سویی اشتغال ایجاد کنیم و از سوی دیگر عده ای از کارگران را اخراج کنیم، به وضع مطلوب نمی رسیم.
وی اظهار کرد: حوزه کشاورزی منطقه در اولویت قرار دارد و باید بر روی کشاورزی تمرکز نموده و به سوی روش های جدید در این حوزه رفت تا بیشترین اشتغال در آن ایجاد شود.
وی گفت: در منطقه این توان وجود دارد که مردم با حداقل امکانات بتوانند در حوزه کشاورزی خود را سرپا نگه دارند.
این نماینده مجلس افزود: زندگی در بسیاری از روستاها به احیای قنوات آنها وابسته است و اگر این قنوات احیا نشوند روستائیان مجبورند به حاشیه شهرها مهاجرت کنند.
وی با بیان اینکه یک سوم اعتبار تخصیصی استان به حاشیه شهر مشهد تخصیص می یابد، خواستار در نظر گرفتن سهم بیشتری از این اعتبارات برای شهرستان ها و روستاهای استان شد.
وی از شهرداران، بخشداران، دهیاران و اعضای شوراهای روستاها خواست در ساخت و سازها سخت گیری های بیهوده را رفع کنند.
بنیادی اظهار کرد: روستائیان برای ساخت خانه با مشکلات بسیار مواجهند و اگر بتوانیم ساخت و ساز را رونق داده و کوره های آجر پزی را فعال کنیم، مشکل اشتغال نخواهیم داشت.
وی گفت: مقبره سید مرتضی و باغمزار در کاشمر مستعد جذب گردشگر مذهبی است و این شهرستان در حوزه زیارت، توان و استعداد بسیار دارد که باید در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه از 450 میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده که در حوزه ورزش به استان خراسان رضوی داده شده، سهم شهرستان های کاشمر، خلیل آباد و بردسکن بسیار اندک است افزود: در توزیع بودجه تبعیض وجود دارد و استاندار باید وضعیت توزیع اعتبارات را بازرسی کند.
شهرستان کاشمر در 228 کیلومتری مشهد قرار دارد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی شِشتَمَد گفت: این تسهیلات در راستای ارتقای درجه و ضریب مکانیزاسیون شهرستان ششتمد در قالب خط اعتباری مکانیزاسیون پیگیری و صرف خرید ماشین آلات کشاورزی و دنباله بندها شده است.

علیرضا هاشم آبادی با بیان اینکه افزایش عملکرد تولید محصولات نیازمند به‌روزرسانی دانش کشاورزان و نوسازی ادوات است، افزود: استفاده از سامانه های نوین در مراحل کاشت تا برداشت، منجر به افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی می شود.

شهرستان ششتمد دارای ۱۶ هزار و ۹۰۰ هکتار کشتزار آبی و بیش از ۲۴ هزار هکتار دیمزار، ۱۶۳ هزار راس دام سبک و ۲ هزار و ۵۶۵ راس دام سنگین است و سالانه ۹۳ هزار تن محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزی تولید می کند که مهمترین تولیدات آن گندم، جو، پنبه، زعفران، بادام و پسته است.

در این شهرستان بیش از ۱۱ هزار و ۸۰۳ نفر بهره بردار در بخش کشاورزی و دامپروری فعالیت دارند که از ۱۵۴ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۰۰ رشته قنات و ۷۵ دهانه چشمه بهره می برند.

مرکز شهرستان تازه‌تاسیس شِشتَمَد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم
  • برخورد با اتباع غیرمجاز در خراسان رضوی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی