Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، سید عبدلوهاب سهل آبادی در دیدار هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با شهردار اصفهان گفت: اتاق و شهرداری می توانند با همدلی و همراهی شهر اصفهان علاوه بر حل مسایل و مشکلات زمینه ارتقا جایگاه بین المللی این شهر را فراهم سازند.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی اصفهان با 11 کمیسیون و دو شورای عالی جوانان و بانوان همواره به عنوان یکی از اتاق های نمونه کشور شناخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به قرار گرفتن اتاق بازرگانی اصفهان در جمع چهار اتاق برتر جهان در اجلاس سراسری استرالیا اشاره کرد و گفت: اصفهان همواره به عنوان یک شهر بین المللی شناخته می شود و اتاق بازرگانی اصفهان آماده در اختیار قرار دادن تجارب بین المللی خود به شهرداری در تمامی زمینه هاست .

قدرت الله نوروزی شهردار اصفهان در این دیدار گفت: اتاق بازرگانی به عنوان حلقه واسط دولت و ملت در بخش اقتصاد نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی هر جامعه دارد .

وی افزود: مدیریت شهر اصفهان در دوره جدید تلاش می کند از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه شهر استفاده کند و آمادگی همکاری نزدیک با اتاق بازرگانی است.

وی با اشاره به برنامه 120 صفحه یی برای حل مسایل و مشکلات شهر اصفهان گفت: از ویژگی این برنامه سنجش پذیری است که می توان در هر مرحله رسیدن به اهداف مورد نظر را ارزیابی کرد .

وی تاکید کرد: مسایل شهر اصفهان بسیار پیچیده است و برای حل ان باید از راهکارهای چند مرحله ایی استفاده کرد .

نوروزی حقوق شهروندی را یکی از موضوعات مغفول جامعه برشمرد و گفت: امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش حقوق شهروندی در مدارس آموزش داده شود تا نسل آینده با حقوق و وظایف شهروندی خود آشنا شود.

وی توجه به آب، خاک و هوا را سه موضوع مهم شهراصفهان در صنعت گردشگری دانست و گفت: اگر بخواهیم صنعت گردشگری اصفهان را توسعه دهیم باید بر این سه موضوع با همکاری مردم و سازمان های مسوول تمرکز کنیم .

وی با اشاره به ترویج فرهنگ دوچرخه سواری به عنوان یک وسیله حمل و نقل برای شهروندان گفت: اگر بخواهیم دوچرخه سواری را در شهر با هدف جابه جایی نهادینه کنیم ابتدا باید به زیرساخت ها مورد نیاز و حل مسایل فرهنگی ان توجه ویژه داشته باشیم.

مصطفی رناسی نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار خواستار تمرکز استان بر توسعه پایدار بویژه در شهر اصفهان شد و گفت: با استفاده از ظرفیت فعالان اقتصادی و ایرایان مقیم خارج ازکشور می توان با ارایه طرح های توسعه بخش خدمات بویژه گردشگری زمینه جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی را فرام ساخت.

محسن پورسینا عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار خواستار تغییر کاربری سازمان های حاشیه زاینده رود بویژه پل های تاریخی به مراکز گردشگری و اقامتی شد و گفت: تمرکز بر آموزش حقوق و وظایف شهروندی از طریق رسانه ملی می تواند شهرداری را در انجام فعالیت های روزمره یاری رساند.

مرتضی بیشه رییس کمیسیون بهبود مستمر محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار خواستار توجه شهرداری اصفهان به توسعه فضای کسب و کار شهری شد و گفت: ارایه خدمات الکترونیکی شهری توسط دفاتر خدماتی می تواند علاوه بر سرعت بخشی به درخواست ها ،رونق فضای کسب و کار در شهر نیز ایجاد کند .امیر کشانی رییس کمیسیون آموزش اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار با مقایسه ظرفیت های گردشگری اصفهان و پاریس گفت: پل های تاریخی ،میدان نقش جهان،چهارباغ و عمارت هشت بهشت از جاذبه های برج ایفل ،شانزه لیزه پاریس کمتر نیستند ولی در جذب گردشگر اصفهان بسیار بسیار عقب افتاده است .

وی خواستار تعیین چشم اندازی قبال دستیابی برای شهر اصفهان مانند تبریز 2018 شد و گفت: اصفهان می تواند به عنوان مرکز تولید فناوری و تکنولوژی نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه شناخته شود.

احمد خوروش رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار از آمادگی اتاق برای همکاری با شهرداری در تمام بخش های اقتصادی خبر داد و گفت: شهر اصفهان نیاز به همت بلند و عزم راسخی برای توسعه در تمامی بخش ها دارد و اتاق بازرگانی وشهرداری با همراهی فعالان اقتصادی و شهروندان می توانند طی این چهار سال از پتانسیل های نهفته شهر برای توسعه استفاده کنند.

زهرا اخوان نسب رییس شورای عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار گفت: اتاق بازرگانی دارای ظرفیت کارشناسی در بخش های مختلف اقتصادی است و شهرداری می تواند از این ظرفیت استفاده کند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفت و گوی همکاری آسیا
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود