Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:


مدیر پسماندهای پزشکی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی مورد تائید محیط زیست نیست.

به گزارش بی‌باک، رضا شعبانی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران براساس قانون مدیریت پسماند وظیفه حمل، دفن و یا امحاء زباله های بیمارستانی را برعهده دارد، گفت: تفکیک زباله‌های بخش درمان اعم از عفونی و عادی و بی‌خطرسازی پسماندهای عفونی بر عهده واحدهای درمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح اینکه آیا زباله‌های بیمارستانی بی‌خطرسازی می‌شود یا نه، اظهار کرد: مرجع نظارت بر این موضوع سازمان محیط زیست بوده که تا این لحظه بی خطرسازی زباله‌های بیمارستانی را مورد تایید قرار نداده‌اند.

مدیر پسماندهای پزشکی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران افزود: عمده مشکل موجود در این زمینه بحث هزینه است، چراکه سیستم حمل و دفن این زباله ها با سایر زباله های شهری متفاوت بوده و تعرفه آن از زباله های عادی بیشتر است.

وی با اشاره به تعرفه‌های پسماند بیمارستانی تصریح کرد: تعرفه پسماند بیمارستان‌ها به ازای یک کیلوگرم ۴۹۹ تومان و کیلینک‌ها و مراکز درمانی ۵۸۷ تومان بود که از هفته گذشته براساس ابلاغ مصوبه جدید شورای شهر تعرفه پسماند پزشکی تمام واحدهای درمانی به صورت یکپارچه به ۷۶۰ تومان افزایش یافت.

شعبانی با بیان اینکه روزانه ۸۵ تا ۹۵ تن زباله بیمارستانی در تهران تولید و جمع‌آوری می‌شود، گفت: این زباله‌ها طی فرایندی به‌ صورت کاملا بهداشتی در گودال‌های مخصوص دفن می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه بدهی بیمارستان های تهران به سازمان مدیریت پسماند از ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان متغییر است، خاطرنشان کرد: بدهی بیمارستان ها به سازمان مدیریت سازمان به بیش از ۲ میلیارد تومان می‌رسد که در برخی موارد معوقه پرداخت به سال ۹۵ بازمی‌گردد.

مدیر پسماندهای پزشکی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درمورد آخرین وضعیت راه‌اندازی زباله سوز پسماند بیمارستانی گفت: یک شرکت تعاونی پیروز مناقصه راه‌اندازی زباله سوز شد که طبق تعهدات ذکر شده در اسناد مناقصه، این شرکت موظف است جمع آوری و امحا زباله های بیمارستانی را از وضع موجود ارتقا دهد.

وی افزود: در حال حاضر زباله های بیمارستانی در کیسه های مخصوص، جمع‌آوری و با خودروهای فان زباله به کهریزک حمل و به صورت بهداشتی دفن می‌شوند اما براساس تعهدات این شرکت تعاونی زباله های بیمارستانی با تحویل مخازن ضدعفونی مخصوص، به صورت پلمپ از واحدهای درمانی دریافت و بدون دخالت دست در داخل کانتینر ۱۰تنی مخصوص حمل و در فرایندی کاملا مکانیزه در داخل زباله سوز بیمارستانی، سوزانده خواهد شد.

شعبانی توضیح داد: مخازن پسماند عفونی پس از تخلیه نیز به صورت مکانیزه با مواد ضدعفونی در کارواش شست‌وشو شده و دوباره به واحدهای بیمارستانی تحویل داده می شود.

به گفته وی طبق مفاد مناقصه شرکت تعاونی مذکور از زمان امضای اسناد مناقصه، موظف است در ۶ ماه اول سیستم خودرویی و حمل را وارد چرخه کرده و در ۶ ماهه دوم باید زباله سوز بیمارستانی را راه اندازی کند.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تاکید بر لزوم کاهش مصرف کیسه ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی گفت: درخصوص مدیریت پسماند به ویژه در حاشیه رودها نیازمند اقدامات اساسی هستیم.

میر محمد غراوی در گفت و گو با ایسنا، در تشریح روند مدیریت پسماند در سطح استان تهران گفت: باید با تدبیر و اتخاذ اقدامات اساسی از تبعات منفی پسماند در سطح استان جلوگیری کنیم.

وی افزود: بی تردید انباشت پسماند در حاشیه برخی رودخانه‌ها و مبادی ورودی و خروجی شهرها و روستاها، زیبنده استان تهران نیست. این معضل علاوه بر ایجاد منظره نامناسب، موجب انتشار بوی نامطبوع، تجمع حشرات و حیوانات موذی می‌شود که باید با مشارکت مردم، اقدامات اساسی در راستای جلوگیری از این امر و پاکسازی این نقاط توسط مسؤولان ذیربط صورت پذیرد.

غراوی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه‌ها، ظروف و محصولات یک بار مصرف پلاستیکی ادامه داد: بدون تردید برای فرهنگ سازی در این زمینه باید از خودمان شروع کنیم و با استفاده از تجربیات جهانی این موضوع را ترویج و گسترش دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد