Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از درمیان، محمد بشیری‌زاده صبح امروز در جلسه پیوند اولیا و مربیان شهرستان درمیان اظهار داشت: انجمن اولیا و مربیان مظهر همکاری خانه و مدرسه در امر تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان است و دو نهاد تربیتی مهم به شمار می‌آیند که در صدر عوامل تاثیرگذار بر روند رشد و تکامل رفتار آینده‌سازان جامعه قرار دارند و مهمترین عامل در هماهنگی و همسویی میان مربیان و مدرسه در واقع همین انجمن اولیا و مربیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر یک از دو کانون خانواده و مدرسه به تنهایی موفق نیستند بلکه باید مجموعاً به صورت نهادی واحد درآیند و یک سیاست و یک بینش را اتخاذ کنند.

فرماندار درمیان خاطرنشان کرد: اولیا به عنوان صاحبان اصلی این سرمایه‌های با ارزش، دارای حق اظهارنظر، نظارت و در بعضی موارد حق دخالت در مسائل آموزش و پرورش هستند و تنها در این صورت است که تعلیم و تربیت می‌تواند به شکل درست و شایسته‌ای به اجرا گذاشته شده و موجب رشد و تعالی شود.

بشیری‌زاده تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان به عنوان حلقه اتصال دولت و مردم محسوب می‌شود و همانطور که در حال حاضر شاهد هستیم عملکرد آن هر سال نسبت به سال‌های گذشته پیشرفت بیشتری داشته  و والدین انتظارات خود را از آموزش و پرورش درخواست می‌کنند.

وی افزود: با همکاری اولیا و مربیان افراد کم بضاعتی که دانش‌آموز دارند شناسایی شوند تا بتوانیم به آنها کمک کنیم و در شهرستان مرزی و محروم درمیان امکانات حداقلی را برای دانش ‌آموزان مهیا کنیم.

مدیر آموزش و پرورش درمیان نیز در این جلسه اظهار داشت: خانه و مدرسه دو کانون مقدس تربیتی هستند که ارکان جامعه سالم و پویا را در آموزش و پرورش تشکیل می‌دهند بنابراین با ارتباط و تعامل بین والدین و مربیان و با مشارکت و همفکری آنهاست که آموزش و پرورش و دانش آموزان به شرایط ایده‌آل و مطلوب می‌رسد.

حسین مهرانفر افزود: اولیای عضو انجمن اولیا و مربیان در سطح شهرستان ۷۰۰ نفر هستند و مدارسی که می‌توانستند این انجمن را داشته باشند ۱۵۰ مدرسه بوده است.

وی افزود: تعداد دوره‌های آموزش خانواده در سال تحصیلی گذشته ۵۳ دوره، دوره‌های آموزش سوء مصرف موادمخدر ۱۳ دوره و دوره‌های آموزشی تربیت دینی ۸ دوره بوده است که تعداد اولیا شرکت کننده در این دوره‌ها ۳ هزار و ۲۹۰ نفر بوده است.

مدیر آموزش وپرورش درمیان با بیان اینکه مشارکت مالی اولیا به مدارس در سال تحصیلی گذشته ۲۹۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده است یادآور شد: ۳۷۵ کارگروه تخصصی والدین در سال تحصیلی قبل داشتیم و ۱۳۵ اشتراک مجلات پیوند در انجمن اولیا مربیان شهرستان درمیان در سال گذشته داشته‌ایم.

انتهای پیام/

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت با تاکید بر ضرورت اعتلای فرهنگ محیط زیست در جامعه، گفت: اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان الزامی است.

محمدتقی تقی‌زاده امروز هفتم اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برنامه‌های متنوع در هفته زمین پاک، اظهار کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی زیست محیطی برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی ضروری است در همین راستا آموزش‌های لازم برای دانش‌آموزان ابتدایی یک مدرسه دخترانه در روستای پسیخان به مناسبت هفته زمین پاک انجام شد.

وی با اشاره به لزوم اهمیت محیط زیست و نهادینه کردن این علم همانند سایر علوم برای آموزش دانش‌آموزان، افزود:  برنامه‌های متنوعی به مناسبت هفته زمین پاک با مشارکت یکی از صنایع فعال در شهرستان در خصوص مباحث زیست محیطی برگزار شد. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت گفت: کارشناسان این اداره با حضور در بین دانش آموزان و ارائه موشن‌گرافی‌های زیست محیطی، آنها را با مفاهیم ساده محیط زیست آشنا کردند.

تقی‌زاده درباره آموزش‌های ارائه شده به دانش آموزان، تصریح کرد: آموزش تعاریف و مفاهیم زیست محیطی همچون تفکیک از مبدا،  موجودات زنده و حیوانات در خطر انقراض، جلوگیری از شکار و صید، تنوع زیستی، صرفه جویی در مصرف آب و روش‌های نگهداری و محافظت از گیاهان و جانوران همراه با برگزاری مسابقه و اهدای جوایز از مهمترین بخش‌های آموزش محیط زیست به دانش آموزان است.

 وی با تاکید بر اینکه برای حفظ محیط زیست و تحویل آن به نسل آینده باید فرهنگ سازی کرد، گفت: هر قدر هزینه برای این سنین از کودکان انجام شود خود یک سرمایه‌گذاری ارزشمند محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش زیست محیطی و استمرار این برنامه‌ها برای  اعتلاء فرهنگ محیط زیست ضروری است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت