Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد از کسب مقام اول در سطح استان خراسان رضوی درزمینهٔ اجرای طرح تجمیع آبیاری کم‌فشار توسط شهرستان خلیل‌آباد خبر داد و گفت: 4 هزار نفر خرده‌مالک در خلیل آباد تحت پوشش طرح تجمیع قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید طاهر پور در گفت‌وگو با خبرنگار یار خراسانی با اعلام این خبر اظهار داشت: یکی از رسالت‌های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه آب حرف اول و رکن اساسی در تولید محصولات کشاورزی است، خاطرنشان کرد: طرح تجمیع چاه‌های کشاورزی ازجمله اقدامات بسیار مؤثری بود که در سال جاری با مشارکت مردم صورت گرفت.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه این طرح الگوی مؤثر و کارآمد مشارکت مردمی است، تصریح کرد: 85 درصد هزینه‌های اجرای این طرح توسط دولت و تنها 15 درصد در قالب خودیاری توسط کشاورزان صورت می‌گیرد و امیدواریم تا پایان سال جاری تمام پروژه‌ها را به بهره‌برداری برسانیم تا گامی مؤثر در جهت رفع مشکل آب منطقه باشد.

وی در ادامه اذعان کرد: اجرای این طرح باراهنمایی بهره‌برداران در انجام طرح تجمیعی آبیاری و پیاده‌سازی و توسعه مدیریت مشارکت مردمی منابع آب سطحی و زیرزمینی در دشت ممنوعه شهرستان که دارای اُفت شدید سطح ایستایی آب است که انجام گرفت.

طاهر پور بابیان اینکه در حال حاضر حدود 75 منبع آب زیرزمینی ، با سطحی بالغ‌بر 2500 هکتار اراضی باغی و زراعی، حدود4000  نفر خرده‌مالک تحت پوشش طرح تجمیع قرار داده است، عنوان کرد: خلیل‌آباد به همین منظور خلیل‌آباد دارای مقام اول استان خراسان رضوی در طرح تجمیع آبیاری کم‌فشار است.

وی با اشاره به اینکه این طرح‌ها با پیشرفتی بالغ‌بر 60 تا 100 درصد در حال اجرا هستند، تشریح کرد: باقی پروژه‌ها طبق پیگیری‌های صورت گرفته به‌زودی تکمیل و به‌صورت کامل به بهره‌برداری می‌رسند و نیازهای بهره‌برداران در این زمینه رفع می‌شود.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اهداف اجرایی طرح‌های تجمیع در مشارکت خرده‌مالکان منابع آب زیرزمینی، تأکید کرد: ارتقاء فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف آب به‌عنوان اولین اولویت محسوب می‌شود و اجرای این باعث تغییر کشاورزی صرفه‌جو محور با ارتقاء توانمندی‌های شیوه زراعی، مدیریت مزرعه و بهبود وضعیت کسب‌وکار کشاورزان می‌شود.

وی در پایان بابیان اینکه اگر درک صحیحی از مصرف آب چاه داشته باشیم باعث نجات کشاورز از دام روانی زیاد آب دادن به محصولات می‌شود، ابراز کرد: باید با آموزش‌های لازم قوای ابتکار عمل در کشاورزان را ارتقاء داد تا از فعالیت‌های پایدارتری برخوردار شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۲۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند