Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:09:52 GMT

وام ۲۰ میلیون تومانی برای کیفی سازی مسکن روستایی

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۵۳۲۱۱

وام ۲۰ میلیون تومانی برای کیفی سازی مسکن روستایی

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستائی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران در روز ملی روستا گفت: بنیاد مسکن استان تهران برای نوسازی واحدهایی که مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان را رعایت کنند ۲۰ میلیون تومان تسهیلات با سود پنج درصد پرداخت می‌کند.

حمیدرضا روستایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مبلغ تسهیلات برای تخریب و نوسازی واحدهای مسکونی فرسوده با رعایت مبحث ۱۹ مقررات ملی ۲۰ میلیون تومان و جهت احداث واحدهای مسکونی جدید ۱۸ میلیون تومان با نرخ سود پنج درصد و مدت بازپرداخت ۱۲ ساله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تسهیلات بدون سپرده‌گذاری و مدت انتظار در بانک به روستائیان عزیز پرداخت می‌گردد.

وی در خصوص فرآیند اخذ تسهیلات بهسازی و شرایط دریافت تسهیلات مذکور گفت: متقاضیان عزیزدر صورت داشتن زمین با کاربری مسکونی در روستا و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و پس از اخذ پروانه ساختمانی از مراجع صدور پروانه باید نسبت به مراجعه به بنیاد مسکن محل سکونت خود و تحویل مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده اقدام و بنیاد مسکن نسبت به معرفی متقاضی به بانک عامل توسط بنیاد مسکن شهرستان اقدام کنند. عقد قرارداد مشارکت مدنی متقاضی با بانک عامل با تامین تضامین بانک آزادسازی تسهیلات حداقل در ۳ مرحله و متناسب با پیشرفت فیزیکی کار بر اساس گزارش ناظر نظام فنی و تائید کارشناس بنیاد خواهد بود.

روستایی تاکید کرد: بنیاد مسکن برنامه جامع تامین مسکن اقشار کم درآمد را در دستور کار قرار دارد. همچنین اعطای تسهیلات به خانوارهای تحت پوشش بهزیستی دارای دو نفر معلول و بیشتر در روستاها با پرداخت تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی به مبلغ ۱۸۰میلیون ریال و کمک بلاعوض نیز به مبلغ ۱۸۰میلیون ریال اعطای تسهیلات بلاعوض به واحدهای فرسوده و غیر مقاوم  و اعطای تسهیلات به زوج‌های جوان که قصد احداث مسکن در روستاها را داشته باشند از جمله خدمات بنیاد مسکن است.

وی همچنین اظهار کرد: بنیاد مسکن از طریق اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه با عاملیت بانک قرض الحسنه مهر ایران به واحدهای فرسوده و غیر مقاوم به عنوان تخریب و آواربرداری مساعدت می کند.

به گفته روستایی، سال ۱۳۹۶ فرصتی نو در راستای بهبود کیفیت مسکن روستایی و احیای بافت فرسوده روستاها و همچنین ایمن سازی روستاهای در معرض خطر سوانح طبیعی است. بنیاد مسکن خدمات نوینی در عرصه ی بهبود شرایط زندگی در روستاها دارد. به عنوان مثال  بیمه حوادث واحدهای مسکونی که از تسهیلات طرح ویژه استفاده کنند به مدت ۱۰ سال و ترویج بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از انرژی‌های پاک در سطح روستاها (استفاده از آبگرمکن ‌های خورشیدی) و همچنین توسعه گردشگری روستایی و اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه جهت مرمت و احیای واحدهای بوم‌گردی روستایی از جمله خدماتی است که ارایه می شود.

سرپرست معاونت بازسازی بنیاد مسکن استان تهران یادآور شد: پس از زلزله رودبار و منجیل در سال ۱۳۶۹ به سبب وسعت خسارات ایجاد شده به واحدهای مسکونی روستایی، طرح بهسازی مسکن روستایی به منظور احداث مسکن مقاوم با محوریت بنیاد مسکن در دستور کار دولت قرار گرفت.

وی افزود: از سال ۱۳۷۴ طرح بهسازی مسکن روستایی با هدف احداث مسکن مقاوم روستایی آغاز شد. اجرای طرح مذکور بسیار با کندی صورت گرفته به طوری که طی یک دوره ۱۰ ساله (۱۳۸۴-۱۳۷۴) فقط ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در سطح کشور از تسهیلات مقاوم سازی در مناطق روستایی استفاده کرده اند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستائی بنیاد مسکن استان تهران با بیان اینکه پس از زلزله ۱۳۸۲ بم ضرورت سرعت بخشیدن به احداث مسکن مقاوم در روستاهای کشور بیشتر احساس شد خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۴ براساس تصویب نامه هیئت وزیران مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور اعتبار لازم جهت پرداخت کمک سود تسهیلات بانکی (یارانه) برای بهسازی و نوسازی سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در سطح کشورطی سال‌های برنامه چهارم توسعه پیش بینی و در بودجه های سالیانه تأمین کند.

روستایی تصریح کرد: براساس آمارگیری از ویژگی های مسکن روستایی سال ۱۳۹۲، استان تهران دارای ۷۵۷ روستا و ۲۲۶ هزار و ۹۱۸ واحد مسکونی روستایی بوده که ۶۳ درصد واحدهای مذکور به میزان ۱۴۲ هزار و ۹۵۸ واحد مسکونی نامقاوم و ۳۷ درصد مقاوم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۳۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)

حامد دائمی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه بازدید از واحدهای آسیب دیده از آتش سوزی امامزاده ابراهیم (ع) شفت اظهار کرد: در نخستین ساعت‌های حادثه در روستا با حضور کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، ارزیابی از واحدهای خسارت دیده آغاز شد.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان افزود: هم اکنون ۷ اکیپ از کارشناسان این نهاد در روستا مشغول ارزیابی خسارت واحدهای آسیب دیده ناشی از آتش سوزی هستند.

وی گفت: تا ۴۸ ساعت آینده همه واحدهای آسیب دیده بازدید و به محض اتمام کار ارزیابی، میزان خسارت‌های وارده شده به واحدهای مسکونی و تجاری اعلام می‌شود اما در ارزیابی‌های اولیه مشخص شد که واحدهایی که در سال‌های قبل مقاوم سازی شده بودند، آسیبی ندیده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان افزود: پس از ارزیابی، اکیپ کامل امور اجرایی و ماشین آلات عمرانی شامل بیل مکانیکی و کمپرسی برای آواربرداری به مناطق حادثه دیده اعزام خواهد شد.

دائمی با اشاره به اینکه حمایت از حادثه دیدگان، وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است، ادامه داد: انتظار می‌رود هر دستگاهی به اندازه وسع خود نسبت به امدادرسانی اقدام کند.

دائمی گفت: بنیاد مسکن آمادگی دارد تا با تصویب منابع مالی و اعتباری نسبت به بازسازی مناطق آسیب دیده اقدام کند.

کد خبر 6095205

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق