Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که وزیر نفت ادعا می کند هر فردی با مدرک دکترای نفت شایستگی جذب داشته باشد فارغ از آقا زاده بودن یا نبودن استخدام می شود شاهد وجود خیل روز افزون جمعیت بیکار با مدرک دکترا رشته های نفت هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصادنیوز، بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران از هر سه تحصیل کرده یکی بیکار است و در این میان 50 هزار دانشجوی مقطع دکترا در صف تبدیل شدن به خیل بیکاران هستند و البته افراد زیاد دیگری از فرط بیکاری خود را به اشتغال در مقاطع بالاتر مشغول می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود برخی از آقا زادگان که ژن خوب دارند خارج از صف بیکاران، با سرعت نور وارد بازار کار می شوند؛ چه اینکه بعد از ماجرای مدیر شدن دو آقازاده یک نماینده مجلس، شهردار شدن پسر یک نماینده بدون سابقه کار قبلی این روزها استخدام دختر یکی از نمایندگان مجلس که پدرش دست به قلم شده و سیاه نامه ای را روانه وزارت نفت کرده و وزیر دستور اشتغال او را در وزارت خانه مطرح کرده نقل محافل شده است؛ البته به اعتقاد وزیر نفت در استخدام وی موضوع ژن خوب مطرح نبوده است.

ضوابط استخدام افراد با مدرک دکترا متفاوت از سایرین است

بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت در این باره گفت: برای استخدام افراد با مدرک دکترا ضوابط متفاوتی از فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد وجود دارد.

وی افزود: ضوابط استخدام آن خانمی که PHD دارد با افرادی که کارشناسی و کارشناسی ارشد دارند متفاوت است چه اینکه افراد با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد با آزمون استخدامی جذب می شوند اما برای افرادی که مدرک PHD دارند این چنین نیست.

نامدار زنگنه در پاسخ به این سوال که اگر این خانم دختر نماینده مجلس هم نبود به همین نحو استخدام می شده گفت: بله اگر شایستگی داشته باشد مخالفتی نیست؛ افرادی این چنینی نیز که به بنده مراجعه کردند یا دستور بررسی دادم و یا برای جذب آنان موافقت کردم که البته نمی آیم این موارد را در شبکه های مجازی قرار دهم.

وی ارائه این توضیحات را قانع کننده خواند و قضاوت نهایی را بر عهده مردم گذارد.

روایت بهارستانی ها حاکی از خزان فارغ التحصیلان دانشگاهی صنعت نفت دارد.

شمار فارغ التحصیلان دکترای رشته نفت فراوان است

خادمی، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: شمار زیادی از فارغ التحصیلان مقطع دکترا نفت بیکار هستند.

وی با اشاره به اینکه شمار زیادی افراد فارغ التحصیل در مقطع دکترا رشته نفت بیکار هستند افزود: این در حالی است که این فارغ التحصیلان از سوی وزارت نفت جذب نشده اند.

ناگفتنه نماند تنها برخی افراد که مدرک دکترا دارند شیفته خدمت و انجام تکلیف در وزارت نفت نیستند بلکه پرونده برخی از نمایندگان مجلس که برای دریافت پایه حقوق بیشتر خود را به این وزارت خانه مامور و منتقل کرده اند باز است.

به واقع اگر به فارغ التحصیلان مدرک دکترا نیازی نیست پس به چه علت دانشگاه های مختلف با عناوین شبانه، آزاد، خودگردان و پردیس با هر ترفندی اقدام به جذب دانشجو می کنند و اگر هم به این فارغ التحصیلان نیاز است چرا روز به روز بر صف بیکاری آنان افزوده می شود؟

روزهای اخیر نیز شاهد ناکام ماندن جمعی از نخبگان یک شرکت دانش بنیان از دریافت وام 90 میلیون تومانی به دلیل نداشتن ژن خوب بودیم این در حالی است که امسال به نام سال" اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" نامگذاری شده است و مسئولین باید بدانند صف بیکاران فارغ التحصیل برطرف نخواهد شد مگر به نسخه شفا بخش فعال کردن سازمان های دانش بنیان و تکیه بر تولید داخلی البته به شرط ریشه کن کردن رفتارهای تبعیض آمیز نظیر ژن خوب.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در اردبیل
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل