Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کسب‌وکار اتاق بازرگانی تهران گفت: در حال حاضر یکی از برنامه‎های مهم اتاق بازرگانی حمایت از استارتاپ‎هاست و در واقع استارتاپ‎ها در اتاق بازرگانی از مرحله ایده تا تجاری‎سازی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ هومن حاجی‌پور با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی مانند جیتکس عملا محل ظهور و تلاقی فناوری و معرفی خلاقیت‌ها و تکنولوژی‌های جدید حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، اظهار کرد: در دهه‌های اخیر تغییرات اساسی در حوزه کسب‌وکار و همچنین علم و صنعت ایجاد شده و عملا خلاقیت و نوآوری جایگزین تولید انبوه و مهندسی‌گرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: در واقع با تغییر پارادایم‎ها بسیاری از مقررات و رفتارها در حوزه کسب‌و‌کار تغییر کرده و قوانین جدیدی جایگزین آن شده است.

معاون کسب‌وکار اتاق بازرگانی تهران با تأکید بر اینکه هم‌اکنون در دنیای کسب‌وکار مهم‎ترین نقش را نوآوری و خلاقیت ایجاد می‌کند، تصریح کرد: در حال حاضر شرکت‎های بزرگ صاحب تکنولوژی و برند در دنیا در کنار خود، استارتاپ‎ها را دارند و در ایران نیز بسیاری از شرکت‎های بزرگ متوجه حمایت از استارتاپ‎ها شد‌ه‎اند.

وی افزود: در اینجا نقش نهادهایی مثل اتاق بازرگانی بیش از قبل دارای اهمیت است چرا که مسیر را برای فعالیت‌های نوآورانه باز می‎کند.

حاجی‌پور درباره برنامه‎های پارلمان بخش خصوصی در حمایت از استارتاپها گفت: در حال حاضر یکی از برنامه‎های مهم اتاق بازرگانی حمایت از استارتاپ‎هاست و در این راستا طی یک فراخوان و پایش از میان 70 استارتاپ، 12 استارت‎آپ را برای حضور در این دوره از برگزاری نمایشگاه انتخاب کردیم.

وی تصریح کرد: در واقع استارتاپ‎ها در اتاق بازرگانی از مرحله ایده تا تجاری‎سازی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

او با تأکید بر اینکه نقش اتاق‌های بازرگانی در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات غیر قابل انکار است، ابراز کرد: از میان 12 استارتاپی که از سوی اتاق تهران به این نمایشگاه رفتند، یکی از آنها موفق شد به مرحله نهایی راه پیدا کرده و با بانک بین‌المللی ارتباط خوبی برقرار کند.

حاجی پور همچنین افزود: سرمایه‌گذاران زیادی در اتاق بازرگانی بر روی استارتاپ‎های حوزه سلامت، گردشگری، فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایه‌گذاری کرده‎اند و برنامه داریم که استارتاپ‎ها را شناسایی و به سرمایه‌گذاران اتاق معرفی کنیم.

انتهای پیام/

R1012190/P1012122/S7,86/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد

نوید رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از آغاز رویداد شروع در کردستان خبر داد و اظهار کرد: این رویداد یک روزه و در راستای اهداف مربوط به توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در این رویداد نیازهای فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مساله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیأت علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تأمین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

رضایی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیأت علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

وی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعدادهای علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاوردهای علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

کد خبر 6098366

دیگر خبرها

  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا