Web Analytics Made Easy - Statcounter

داکتر «محمد هاشم عصمت اللهی»، کارشناس مسائل سیاسی افغانستان در گفتگو با خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان گفت: راه حل اوضاع کنونی افغانستان این است که مردم و دولت یکصدا شوند و یک تغییر اساسی در فکر و اندیشه خود مبنی بر استکبار ستیزی به وجود بیاورند.

ناامنی های افغانستان به پروژه انتقال داعش به افغانستان مرتبط است

وی اظهار داشت: یکی از دلایل ناامنی های اخیر افغانستان به پایان رسیدن کار گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق و انتقال این گروه تروریستی به افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه در سوریه و عراق به نابودی داعش نزدیک تر می شویم و بقای این گروه تروریستی در این کشورها با خطر مواجه می شود، در افغانستان حضور آنها پر رنگ تر خواهد شد.

عصمت اللهی افزود: طرح اولیه برای داعش این بود که این گروه با کمک قدرت هایی همچون آمریکا و عوامل استکبار به هم متصل شود و اولین گزینه ای که برای حفظ داعش و تدام کار این گروه در نظر گرفته شده است حضور آن در افغانستان است؛ زیرا افغانستان در منطقه ای حساس در آسیای مرکزی و هم مرز با جمهوری اسلامی ایران و بسیاری دیگر از کشورها از جمله چین  قرار دارد، از این جهت آمریکا می خواهد افغانستان به منطقه ای ناامن و مناسب برای حضور گروه های تروریستی تبدیل شود.

این کارشناس مسائل سیاسی افغانستان تاکید کرد: ناامنی های افغانستان به صورت مستقیم به انتقال گروه تروریستی داعش به کشور ارتباط دارد؛ هر اندازه داعش به پایان کار خود نزدکی می شود و نفس های این گروه در سوریه و عراق به شماره می افتد، ناامنی در افغانستان بیشتر می شود.

وی با اشاره به پیمان امنیتی کابل ـ واشنگتن و عدم کارایی این پیمان امنیتی گفت: اگر در اصل حضور ناتو و نظامیان خارجی در افغانستان تجدید نطر نکنیم این ناامنی ها ادامه خواد یافت و مردم ما در نتیجه این استراتژی و انتقال داعش به افغانستان قربانی می شوند.

داکتر «محمد هاشم عصمت اللهی» با اشاره به حوادث اخیری که در افغانستان اتفاق افتاده است اضافه کرد: اگر قضایای امنیتی افغانستان را کنار هم بگذاریم متوجه می شویم که دست خارجی ها از جمله آمریکا، انگلیس و عربستان برای ناامنی افغانستان در کار است و این کشورها افغانستان را به عنوان مامنی برای داعش و گروه های تروریستی و تکفیری در نظر گرفته اند.

 از نیروهای مردمی برای تامین امنیت استفاده شود

عصمت اللهی در خصوص طرح تامین امنیت اماکن مذهبی که اخیرا در ایام محرم به اجرا گذاشته شد گفت: در ایام تاسوعا و عاشورا مردم با همت خودشان با وجود امکانات کمی که دولت در اختیارشان قرار داده بود، امنیت را تامین کردند. با این حال متولی امنیت افغانستان دولت و به خصوص وزارت داخله و وزارت دفاع است؛ اما وقتی که آنها توانایی تامین امنیت را ندارند باید امنیت توسط نیروهای مردمی برقرار شود.

وی تصریح کرد: مراکز مذهبی از آنجایی که پایگاه دین و اقتدار مردم و جامعه افغانستان است، دشمن آن را نشانه گرفته است؛ به این جهت من فکر می کنم که مردم باید خودشان برای تامین امنیت دست به کار شوند.

 پروسه صلح زمان کشی و یک مساله تبلیغاتی است

کارشناس مسائل سیاسی افغانستان، پروسه صلح و مذاکراتی که اخیرا بار دیگر احیا شده است را یک زمان کشی و مساله تبلیغاتی خواند و اظهار داشت: آمریکا پشت مذاکرات صلح است و تا زمانی که ما به عوامل اصلی که باعث تامین صلح و امنیت می شود توجه نکنیم این مذاکرات نمی تواند دری از ما دوا کند.

داکتر عصمت اللهی افزود: داعش ساخته و پرداخته آمریکا است و تا زمانی که در حضور خاجی ها در کشور تجدید نطر نکنیم، دنبال کردن پروژه های صلح در افغانستان بیهوده است. زیرا برخی کشورها استراتژی بحران را دنبال می کنند و می خواهند افغانستان در آتش جنگ بسوزد و درگیر باشد. پروسه صلح بسیار طولانی شد و نباید به این اقدامات امید بست.

 تغییر نگرش درباره حضور نظامیان خارجی رمز برون رفت از بحران است

وی تغییر نگرش در مورد حضور نیروهای خارجی در افغانستان را عمده ترین راه حل برون رفت از این بحران امنیتی عنوان کرد و گفت: بر اساس تجارب تاریخی و آموزه های دینی، رمز برون رفت از این بحران امنیتی تغییر نگرش و تغییر فکر است؛ به این معنا که بدانیم آمریکا به دنبال صلح در افغانستان نیست و برای امنیت افغانستان تلاش نمی کند. نیروهای خارجی این کشور اسلامی را پایگاه همه ناامنی ها قرار داده اند.

این کارشناس مسائل سیاسی افغانستان در پایان تاکید کرد: راه حل اوضاع کنونی افغانستان این است که مردم و دولت یکصدا شوند و یک تغییر اساسی در فکر و اندیشه خود مبنی بر استکبار ستیزی به وجود بیاورند. تغییر در نگرش تنها راه حلی است که برای مردم ما باقی مانده است، در غیر این صورت ما در باتلاق تروریسم نابود می شویم.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش

رسانه‌های عبری با اشاره به وضعیت نابسامان نظامیان زن در ارتش این رژیم اعلام کردند که آنها بعد از امتناع از حضور در جنگ، در معرض رفتارهای خشن و وحشیانه فرماندهان قرار دارند و مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند و دچار وحشت و اختلالات روانی و جسمی شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که از ابتدای جنگ غزه ارتش رژیم صهیونیستی با کمبود نیرو مواجه بود و علی رغم اینکه صدها هزار نفر از نیروهای ذخیره را برای شرکت در جنگ غزه فراخوانده و بار بزرگی به اقتصاد این رژیم وارد کرد این مشکل همچنان ادامه دارد و این در شرایطی است که بسیاری از نظامیان ارتش اسرائیل به ویژه نظامیان زن حاضر به ورود به ارتش و مشارکت در جنگ غزه نیستند و بر همین اساس مورد انواع رفتارهای خشونت آمیز قرار گرفته‌اند.

در همین راستا وب سایت عبری والا به وضعیت وخیم نظامیان زن ارتش صهیونیستی در جریان جنگ غزه اشاره و اعلام کرد که نظامیان زن ارتش اسرائیل به دلیل بدرفتاری‌ها و اقدامات خشونت آمیزی که بعد از خودداری از حضور در ارتش به دنبال عملیات 7 اکتبر با آن مواجه شده‌اند وحشت زده هستند و از مشکلات روانی زیادی رنج می‌برند.

این رسانه صهیونیستی اعلام کرد که ده‌ها نظامی زن اسرائیلی که مجبور هستند در جریان جنگ حضور داشته باشند هفته‌ها پیش به دلیل نگرانی شدید از اینکه ممکن است کشته یا اسیر شوند از فرماندهان خواستند که ماموریتشان را تغییر دهند.

وب سایت عبری والا به نقل از خانواده‌های این نظامیان زن ارتش صهیونیستی نوشت که دختران آنها برای ساعات طولانی در پایگاه «تل هشومیر» زیر آفتاب سوزان قرار دارند و فرماندهان بر سر آنها فریاد می‌زنند و آنها را مورد تهدید و ضرب و شتم قرار می‌دهند و به آنها لگد می‌زنند. آنها همچنین مجبور بودند در یک مکان پر سر و صدا بخوابند و این اتفاقات برای آنها قبل از انتقال به پایگاه «سیاریم» برای گذراندن یک دوره ویژه رخ داد که موجب شد در معرض غش و حملات پانیک مداوم قرار بگیرند.

5 چالش و موانع اصلی نیروی ذخیره ارتش اسرائیل در جنگ غزهواکنش مضحک ارتش اسرائیل به احتمال تحریم از جانب آمریکا

خانواده‌های این نظامیان زن گفتند که دخترانشان بعد از آزار و اذیت‌های وحشیانه‌ای که علیه آنها اعمال شده حاضر نیستند دیگر در ارتش بمانند.

وب سایت عبری وای نت نیز در همین زمینه فاش کرد که ده‌ها نظامی زن از اعزام به پایگاه آموزشی اولیه نیروهای گارد مرزی در پایگاه سیاریم در وادی عربه در مرز با اردن خودداری کردند.

این رسانه صهیونیستی تاکید کرد که امتناع نیروهای زن استخدام شده از اعزام به این پایگاه در شرایطی است که آنها نگرانند اتفاقی که در 7 اکتبر برای شماری از نظامیان و افسران رخ داد برای آنها نیز بیفتد.

بر اساس گزارش این رسانه عبری، ده‌ها نظامی زن اسرائیلی انتقال به پایگاه مذکور را رد کرده و شماری از آنها بازداشت شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • داعش مسئولیت حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را پذیرفت
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند