Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-07@09:35:30 GMT

بهترین مواد غذایی برای افراد مبتلا به سرطان

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۴۶۷۲

بهترین مواد غذایی برای افراد مبتلا به سرطان

مصرف مواد غذایی خوب و مغذی دارای اثرات جسمانی، روانی و احساسی است. غذایی که مصرف می کنید، انرژی مورد نیاز شما طی روند درمان را تامین می کند.

هنگام مواجهه با یک بیماری جدی مانند سرطان، برنامه ریزی برای وعده های غذایی احتمالا آخرین چیزی است که به آن فکر می کنید. اما دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم بخشی مهم از یک برنامه درمانی کارآمد محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش جنوب نیوز، به نقل از "هلث"، مصرف مواد غذایی خوب و مغذی دارای اثرات جسمانی، روانی و احساسی است. غذایی که مصرف می کنید، انرژی مورد نیاز شما طی روند درمان را تامین می کند. همچنین، غذا خوردن لذت بخش است و زمانی که مواد مغذی لازم را دریافت کنید احساس بهتری در شما شکل می گیرد.

رب یا سس گوجه فرنگی

 

سس های گوجه فرنگی نه تنها از محتوای بالای ویتامین C بهره می برند، بلکه گوجه فرنگی به از بین بردن مزه بد دهان در برخی از بیماران مبتلا به سرطان که دوره شیمی درمانی را می گذرانند، کمک می کند. سس های گوجه فرنگی که بدون ادویه هستند را مصرف کنید. اگر دارای زخم های دهانی هستید از مصرف گوجه فرنگی پرهیز کنید.

ماهی چرب

 

ماهی های سالمون، تن و ساردین نه تنها سرشار از پروتئین برای مبارزه با خستگی هستند، بلکه نیروگاه هایی مغذی محسوب می شوند. آنها از محتوای بالای اسیدهای چرب امگا-3 بهره می برند که می تواند به قوی نگه داشتن عضلات کمک کند. همچنین، ویتامین B12 که بدن برای تولید گلبول های قرمز به آن وابسته است و ویتامین D که عنصری کلیدی برای سلامت استخوان ها محسوب می شود، از دیگر مواد مغذی موجود در ماهی های چرب هستند.

ترکیب خوراکی های مغذی

 

زمانی که انرژی و اشتهای شما افت می کند، مصرف مواد غذایی سرشار از مواد مغذی می تواند به دریافت کالری مورد نیاز بدن و همچنین ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های مفید کمک کند. بر همین اساس، مصرف یک مشت تریل میکس (ترکیبی از گرانولا، میوه خشک، مغزهای خوراکی و گاهی اوقات شکلات)، مغزهای خوراکی یا حتی یک قاشق کره بادام زمینی می تواند گزینه خوبی باشد.

محصولات لبنی

 

کلسیم، ویتامین D، و پروتئین موجود در محصولات لبنی به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کنند. با انتخاب ماست یا کفیر از مزایای پرورش باکتری های خوب روده نیز بهره‌مند می شوید. اگر گیاهخوار هستید یا علاقه ای به شیر ندارید می توانید آب پرتقال غنی شده با کلسیم، شیر برنج، یا شیر سویا را مد نظر قرار دهید.

گوشت بدون چربی مرغ و بوقلمون

 

گوارش گوشت بدون چربی مرغ یا بوقلمون آسان است، در شرایطی که از محتوای بالای پروتئین نیز سود می برید. گوشت بدون چربی مرغ یا بوقلمون انتخاب بهتری نسبت به گوشت قرمز محسوب می شود. گوشت قرمز ممکن است موجب افزایش التهاب شده و به شکل گیری بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی منجر شود.

سبزیجات برگدار تیره

 

بروکلی، کیل، کاهوی رومی، اسفناج، شاهی آبی و دیگر سبزیجات برگدار از محتوای بالای کلسیم برای کمک به سلامت استخوان ها، فولات و آهن برای بهبود تولید خون، و منیزیم که برای بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است، اما اغلب در زمان درمان سرطان سطوح آن افت می کند، برخوردار هستند.

نخود و لوبیا

 

نخود و لوبیا دارای سطوح بالای پروتئین هستند که پشتیبان عضلات بوده، در شرایطی که به تامین انرژی مورد نیاز بدن و جلوگیری از خستگی نیز کمک می کنند.

زنجبیل

 

زنجبیل با حالت تهوع که یکی از عوارض جانبی شیمی درمانی و برخی داروها است، مقابله می کند. اضافه کردن زنجبیل تازه رنده شده به غذاها یا چای ممکن است به تسکین حالت تهوع که به طور کامل توسط داروهای ضد تهوع از بین نرفته است، کمک کند.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • بهترین روش های صافی و احیای مو در سال 2024
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب