Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:01:28 GMT

پرچم سفید بر بر بام اردوگاه اصلاح طلبان بوشهر

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۷۵۵۵

پرچم سفید بر بر بام اردوگاه اصلاح طلبان بوشهر

بوشهر- ایرنا - روزنامه پیام عسلویه در شماره 800 خود مطلبی از کیوان حیدری با عنوان پرچم سفید بر بام ارودگاه اصلاح طلبان بوشهر را منتشر کرده است.

در ادامه این مطلب آمده است:4 سال جدل و فضای پر تنش بین برخی از اصلاح طلبان استان با استاندار پیشین بوشهر باعث شده بود تا در خلوت اعتراف کنیم، قرار نیست در این میان اتفاق تازه ای بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوچ مصطفی سالاری به گیلان هم با توجه به این نکته که استاندار بعد از او یعنی گراوند شباهت های بسیاری با سالاری داشت، باعث نشد تا امیدی به کاهش تنش ها داشته باشیم. با این حال اما پس از بیانیه شورای هماهنگی اصلاحات بوشهر در حمایت از عبدالکریم گراوند، این بار نوبت به ائتلاف اصلاح طلبان استان بوشهر رسید تا با صدور بیانیه ای نسبت به این انتخاب، واکنش دهند.
وقتی شورای هماهنگی و ائتلاف همزبان می شوند
از عجایب می شود وقتی می شنویم که شورای هماهنگی اصلاحات بوشهر با ائتلاف همزبان شده است . اما این اتفاق در واکنش به انتخاب گراوند افتاد تا شاید نوید روزهای آرام در فضای سیاسی استان موردی دور از ذهن نباشد. با این شرایط به نظر می رسد شاید انتخاب گراوند با توجه به اینکه پیشینه اصلاح طلبی هم دارد، انتخابی باشد که علاوه بر کاهش تنش ها بین استانداری و اصلاح طلبان، حتی فضایی ایجاد کند که اختلافات قدیمی اصلاح طلبان استان که همیشه در قالب دو گروه ائتلاف و شورای هماهنگی بروز می کرده است، حل شده و حمایت از دولت این بار با همراهی تمام گروه ها انجام شود. موردی که فضای آرام سیاسی اولین نتیجه آن خواهد بود.
زمان صلح و تعامل رسیده است؟
آنچه در سال گذشته اتفاق افتاد در روزهای آخر داشت به شدت فضای سیاسی استان را خسته کننده می کرد.با این حال صحبت از اینکه چه فرد یا افرادی در این میان مقصرند، نمی تواند جز یادآوری برخی واکنش ها و خاطرات تلخ سود خاصی داشته باشد و اینکه باید رو به جلو با نگاه به آینده حرکت کرد شاید بهترین موضع در این فضا باشد. فضایی که به نظر می رسد با انتخاب استاندار جدید بتواند شرایط را رو به سوی وحدت و همدلی در بین اصلاح طلبان استان و دولت سوق دهد. وحدتی که ظاهرا توسط منتقدان جدی استاندار قبل هم مدنظر قرار گرفته و ائتلاف اصلاح طلبان با صدور بیانیه ای این انتخاب را تبریک گفته و آن را مایه خیرات و برکات برای مردم بزرگ و سزاوار بوشهر دانسته است. در بخشی پایانی این بیانیه آمده است:
«بدون تردید، آنچه در پی این انتصاب، بیش از همه چیز مورد انتظار است، آن است که جناب آقای گراوند، به عنوان حلقه وصل و عامل اتحاد همه نیروها و تمامی توان های موجود در استان بخصوص متحد نمودن توان سیاسی اصلاح طلبان استان عمل نماید و با شناختی که اعضای این ائتلاف از پیشینه فکری و مدیریتی مثبت آقای گراوند دارند، چنین انتظاری با یاری خداوند بزرگ قابل تحقق است.
در تلاش برای تحقق این امید،اعضای ائتلاف اصلاح طلبان استان بوشهر نیز، با آرزوی موفقیت برای استاندار محترم بوشهر، برای هرگونه همکاری و همراهی با ایشان در رسیدن به مقصدی که صلاح و سعادت مردم استان در آن است، اعلام آمادگی می نمایند. والعاقبه للمتقین.»
این شاید همان موضعی باشد که می توانست پیش از این گرفته شود و دو طرف شاید به جای دو سال جدل با اتخاذ روشی متفاوت چون گفتگو شرایط را به سمت و سویی ببرند که دوستان دیروز ستادهای روحانی در سال 92 به چنین اختلافاتی با هم نرسند. با این حال برای اصلاح شرایط هیچوقت دیر نیست و در دور جدید استانداری بوشهر با سکانداری گراوند این امید می رود تا شرایط متفاوتی رقم خورده و فضایی ایجاد شده تا اتفاقات تلخ گذشته به دست فراموشی سپرده شود.
نیت، حمایت است
سیروس بنه گزی دبیر حزب کارگزاران سازندگی با تایید بیانیه فوق به پیام عسلویه گفت: حضور ما در مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید بوشهر در راستای همان ادامه حمایت ما از دولت است که به نوعی ادامه راه اردیبهشت 96 و خرداد 92 محسوب می شود. خوشبختانه آقای گراوند استاندار جدید بوشهر تجربه یک ساله حضور در استان با منصب مهم معاونت سیاسی و امنیتی را داراست و کاملا با مشکلات و اختلافات نیروهای سیاسی حامی و منتقد و حتی نیروهای سیاسی مخالف دولت آشناست و میداند که این اختلافات تا چه اندازه میتواند برای روان کردن چرخ توسعه استان مانع ایجاد کند وی همچنین مدیر برگزیده دولتی است که مورد حمایت اصلاح طلبان بوده و رای ٢٤ ملیونی دولت مدیون این تلاش اصلاح طلبان است و قاعدتا حمایت از مدیر ارشد استان را از وظایف اساسی خود به عنوان حامی دولت و هواخواهاه اصلاحات میدانند . بنابراین با توجه به نکات بالا اعلام همراهی قاطبه نیروهای اصلاح طلب و همچنین منتقدین استاندار سابق استان از استاندار جدید در ساحت سیاست نه عجیب است و نه غیر ممکن ، بلکه از ممکنات و معلوم و از الزامات پیش بینی شده ی سیاسی است . در ضمن او همانطور که گفته شد یک نیرو از دل وزارت کشور است که پیشینه اصلاح طلبی قوی دارد و این نکته بسیار مثبتی است که می تواند امید را در فضای فعلی زنده نگه دارد. بی شک مطمئن باشید حمایت ما از آقای گراوند ادامه خواهد داشت و تا زمانی که عملکرد ایشان مشخص شود بی تردید هیچ انتقادی به جا و وارد نیست. ما امیدواریم این انتخاب بتواند منشا خیر برای استان، اصلاحات و مردم باشد.
توسعه استان در گرو گفتگو با رقیب
حمید موذنی عضو شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان نیز در رابطه با بیانیه ائتلاف اصلاح طلبان و آینده روابط آنها با استاندار جدید گفت: « بیانیه ی ائتلاف اصلاح طلبان به لحاظ هم افزایی نیروهای اصلاح طلب و کاستن از تنش ها به نظرم بیانیه ی مثبت و با رویکردی از سر منافع استان و مصالح اصلاحات بود. بعد از حدود مدت ها تنش و اختلاف که در این چند سال اوج گرفته بود این بیانیه نشان از سر آغاز فصل جدیدی در روابط دولت و حامیان خود در بوشهر دارد و امیدواوم که استاندار و ائتلاف اصلاح طلبان بوشهر این بیانیه را عملیاتی کرده و با استمرار گفتمان آشتی در جهت توسعه استان گام بردارند. اما این بیانیه در کنار حمایت از دولت بایست به صورت واقعی جهت آشتی میان اصلاح طلبان نیز گام بردارد و مبتنی بر این واقعیت اصلاح طلبان از اختلاف با یکدیگر دست کشیده و با ایجاد بستر همدلی و همراهی مشفقانه به مسایل مهم اصلاحات و توسعه استان توجه کنند. بوشهر برای توسعه نیازمند سه گام است. آشتی اصلاح طلبان با یکدیگر، همکاری و همدلی با دولت و مرحله سوم گفت و گو با اصول گرایان استان بر سر مصالح مردم و توسعه استان. به نظرم نیروهای سیاسی استان با حفظ رقابت سیاسی بایست بر سر منافع استان ، همکاری، تشریک مساعی و ائتلاف داشته باشند تا از تمام ظرفیت های انسانی استان جهت توسعه بهره برداری شود. مشکل مهم استان از دیرباز تا کنون دعوا و نزاع و اختلافات شخصی، باندی و جناحی بوده که موجب هدر رفت فرصت ها شده است. زمان گفت و گو بر سر توسعه استان است. گفت و گو اعجاز می کند و بایست از این معجزه برای توسعه استان استفاده کرد. بیانیه ائتلاف گام اول است. شرط آن واقعی بودن و استمرار آن به سایر نیروهایی است که اختلاف با آنها وجود دارد.»
حال باید دید منتقدان استاندار پیشین که با صدور بیانیه ای از در همدلی وارد شده، در کنار استانداری که در مراسم معارفه خود با جدیت دست یاری را به سوی تمامی هم استانی ها دراز کرد، می توانند 4 سال پیش رو را با شرایطی به پیش ببرند که شاهد حداقل تنش ها باشیم. بی شک در ذهن اکثریت نیروهای سیاسی و دولتی جز بهبود شرایط زندگی مردم که بی تردید در گرو رشد و توسعه استان است، نمیگذرد و برای رسیدن به این مهم باید شرایطی را پدید آوریم که وقت و توان مسئولان و نیروها صرف این قبیل مسائل شود نه صرف دعواها و تنش هایی که هیچ سودی را نصیب مردم نخواهد کرد.
6045

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۷۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند

دبیر ائتلاف امنا گفت: کاندیداها باید در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند اما برخی جریانهای سیاسی بداخلاقی کرده و در رسانه‌های رسمی و غیررسمی حرف‌هایی زده‌اند که نشان‌دهنده چیزی جز ترسی از شکل‌گیری جریان انقلابی و پویا و توانمند نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، سیدنظام‌الدین موسوی دبیر ائتلاف انتخاباتی امنا در نشست خبری، اظهار داشت: در این دوره از انتخابات مانند مرحله اول ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب حضور فعالی دارد. در مرحله اول 7 نفر از ائتلاف امنا به مجلس راه یافتند و در این مرحله هم 15 نفر از نامزدهای امنا در انتخابات حضور دارند، در همین راستا ائتلاف امنا برنامه‌ریزی‌های مختلفی داشتند و نامزدهای این ائتلاف نشست‌های کارشناسی و گروهی داشتند.

وی افزود: این دوره از انتخابات به‌نوبه خود یک تجربه جدید سیاسی است. معمولاً در آستانه انتخابات رقابت‌ها بالا می‌رود. لیست‌ها و جریانهای فعال نگاه‌ها و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنند تا مردم بتوانند انتخاب دقیق و درستی داشته باشند. ما در ائتلاف امنا هم در دوره قبل و هم دوره فعلی تأکید بر چند نکته اساسی داشتیم. ائتلاف امنا بر اساس چارچوب و اصول وارد انتخابات شد.

موسوی خاطرنشان کرد: ما معتقد بودیم در عرصه سیاست دوره پدرخواندگی و شخص‌محوری گذشته است و باید به‌سمت شاخصها حرکت کنیم. برای انتخاب نامزدها باید شاخصها را رعایت کنیم. شخص نمی‌تواند شاخص انتخاب درست نامزدها باشد. کشور نیازمند تحول جدی در عرصه تصمیم‌گیری و اجراست و ما نامزدها را هم بر همین اساس انتخاب کردیم. حدود یک‌هزار کاندیدا را بررسی کردیم و بر اساس شاخص‌ها به این 30 نفر رسیده بودیم.

دبیر ائتلاف امنا ادامه داد: امنا یک ائتلاف جدید در عرصه سیاسی بود، شاید موقعی که امنا اعلام تأسیس کرد خیلی‌ها باور نمی‌کردند به‌عنوان قطب جدی وارد عرصه سیاسی شود، خیلی‌ها حتی از دوستان و همفکرهای ما حتی تحلیلگرهای سیاسی مسئله را جدی نمی‌گرفتند و فکر نمی‌کردند این جریان بتواند در انتخابات تأثیرگذار باشد، بخشی از دلایل تأسیس امنا برهم‌زدن همین جریان بود، این‌که فقط یک گروه باید برای مردم تصمیم بگیرد، این فضا شکست و ائتلاف امنا و برخی از گروه‌های جدید معادله انتخابات را برهم زدند و ترکیب منتخبین دوره اول در تهران نشان داد که مردم مثل گذشته به یک لیست و یک جریان رأی ندادند بلکه دست به انتخاب زدند و ائتلاف امنا اثرگذاری زیادی داشت. بعد از پایان مرحله اول تصور ما این بود فضای انتخابات به‌سمتی می‌رود که از دور اول عبرت گرفته می‌شود.

وی گفت: در دور اول مدل انتخاب مردم پیام‌هایی داشت، طبیعتاً جریانهای سیاسی پویا تلاش می‌کنند آسیب‌های وارد بر خود را ترمیم کنند و از مدل رفتار مردم برای خود مدل رفتاری جدیدی طراحی کنند. فکر کردیم در دور دوم شاهد یک رقابت مبتنی بر برنامه باشیم. در این مدت که از زمان برگزاری مرحله اول گذشت متمرکز بر طراحی برنامه برای مجلس آینده بودیم، جلسات متعددی با اقشار مختلف داشتیم تا بتوانیم یک نظام مسایلی را از زبان مردم دریافت کنیم و در دور دوم مطرح کنیم و فضای انتخابات به‌گونه‌ای باشد که بلافاصله در صورت اخذ رأی مردم وارد طراحی اقداماتی برای عمل فعال در مجلس شویم، واقعیت اینکه در حوزه اقتصادی در ائتلاف امنا برای رفع مشکلات اقتصادی مردم که حول ایده‌هایی نظیر دلارزدایی مطرح می‌شود، پیگیری می‌کردیم.

موسوی خاطرنشان کرد: اما متأسفانه آنچه شاهدیم در آستانه انتخابات به‌واسطه تأثیری که گفتمان امنا داشته است، شاهد تخریب‌های متعددی هستیم، عملیات تخریبی سنگینی علیه امنا به‌صورت کلی و جزیی صورت گرفته است، پول‌پاشی‌های سنگینی در فضای مجازی صورت می‌گیرد، اختلاف‌افکنی‌های درون امنا که گاهی ما به آن می‌خندیم که اصلاً وجهی از واقعیت ندارد، بیان می‌کنند فلان گروه از امنا جدا شد، چه‌چیزی را می‌خواهند بیان کنند؟ گفتمان امنا در بدنه ملت طرفدارانی دارد؛ حتی اگر این اشخاص حاضر در امنا نباشند این نوع نگاه و این تفکر برای خود نهادسازی و ساختارسازی سیاسی خواهد کرد، این تخریب‌ها و هتاکی‌ها بیش از اینکه نشانی از واقعیت داشته باشد ناشی از ترس است، در آستانه انتخابات برخی جریانهای سیاسی بداخلاقی می‌کنند.

دبیر ائتلاف امنا گفت: کاندیداها باید در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند اما برخی جریانهای سیاسی بداخلاقی کرده و در رسانه‌های رسمی و غیررسمی حرف‌هایی زده‌اند که نشان‌دهنده چیزی جز ترسی از شکل‌گیری جریان انقلابی و پویا و توانمند نیست.

موسوی ادامه داد: این تخریب‌ها تغییری در نوع نگاه مردم ندارد چون آنها توجهی به تخریب‌ها ندارند و می‌دانند مسائلی که با پول‌پاشی در برخی رسانه‌های زرد و بی‌هویت صورت می‌گیرد بیشتر به‌خاطر ناراحتی و عصبانیت از انتخابات اسفند پارسال است که در انتخابات اردیبهشت تکمیل می‌شود.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران