Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛حسین صدیقی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مراغه گفت: 6 میلیون و 593 هزار متر مکعب آب در این مدت از طریق منابع آب های سطحی و 270 هزار متر مکعب از طریق منابع آبی زیرزمینی تصفیه و وارد شبکه آب شرب شهری شده است.

وی با اشاره به کیفیت مناسب تولید و تصفیه آب شرب بهداشتی در این شهرستان ادامه داد: در این مدت حدود 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 میلیون متر مکعب از میزان آب شرب تولیدی و تصفیه شده توسط مشترکان در شهرهای مراغه و خداجو مصرف شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مراغه اضافه کرد: در راستای کنترل کیفی آب شرب شهری، 2 هزار و 825 نمونه آب و 24 هزار و 422 مورد کلرسنجی از آب شرب شهرستان های همجوار توسط آزمایشگاه این شرکت مورد سنجش قرار گرفته است.

صدیقی با اشاره به اقدامات این شرکت در شبکه جمع آوری فاضلاب شهری مراغه در سالجاری گفت: در این مدت 7.12 میلیون متر مکعب فاضلاب شهری و آب های سطحی در تصفیه خانه فاضلاب تصفیه و یک هزار و 863 نمونه از آن نیز مورد سنجش و کنترل کیفی میزان آلایندگی قرار گرفته است.

وی به عملکرد آزمایشگاه آب این شهرستان در کنترل کیفی 23 هزار و 64 نمونه آب ارسالی اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون 393 نمونه در زمینه فیزیکی و شیمیایی، یک هزار و 416 نمونه در زمینه باکتریولوژی، 708 نمونه در زمینه هتروتروف و 91 مورد نیز در بخش بیولوژیک سنجش و کنترل کیفی شده است.

وی ادامه داد: هم اکنون 100 درصد شهروندان مراغه ای از آب شرب بهداشتی بهره مند بوده و در حدود 87 درصد مشترکین و جمعیت این شهر به شبکه جمع آوری فاضلاب متصل هستند.

صدیقی اضافه کرد: برای تامین آب شرب سالم و بهداشتی شهروندان، بیش از 90 درصد از منابع آبی سد علویان به همراه یک حلقه چاه عمیق مورد استفاده قرار گرفته که با تامین منابع مالی در سه سال آینده و با حفر 8 الی 10 حلقه چاه عمیق به عنوان منابع آب جایگزین برای تامین آب شرب شهروندان و در جهت کاهش و وابستگی به آب سد علویان اقدام خواهد شد.

هم اکنون حدود 68 هزار مشترک آب و 61 هزار مشترک فاضلاب در مراغه وجود دارد و شرکت آب و فاضلاب مراغه با حدود 500 کیلومتر خط انتقال آب و حدود 360 کیلومتر خط انتقال فاضلاب به مشترکان ارائه خدمات می کند.

انتهای پیام/ش

وجود 68 هزار مشترک آب  در شهرستان مراغه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۱۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) چین برای اولین بار کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


آژانس فضایی چین کاوشگری را با هدف جمع آوری نمونه‌هایی از بخش «تاریک ماه» به فضا پرتاب کرد. اقدامی که برای اولین بار در جهان صورت می‌گیرد.

به گزارش فرارو، یک موشک بدون سرنشین حامل کاوشگر «چانگ ای-۶» در حدود ساعت ۱۷.۲۷ دقیقه روز شنبه به وقت محلی از مرکز فضایی ون چانگ به فضا پرتاب شد.

قرار است این کاوشگر در ماموریت ۵۳ روزه خود حدود ۲ کیلوگرم از خاک بخش «تاریک ماه» را برای تجزیه و تحلیل نمونه‌برداری کند.

منظور از بخش «تاریک ماه»، آن بخشی است که از زمین قابل مشاهده نیست، اما این به معنای آن نیست که این بخش پرتو‌های خورشید را دریافت نمی‌کند.

این بخش از ماه دارای پوسته ضخیم‌ترو قدیمی‌تری است که گودال‌های بیشتری دارد و به نسبت سمت دیگر ماه کمتر با گدازه‌ها پوشیده شده است.

دانشمندان امیدوارند که از طریق این پروژه بتوانند نمونه‌هایی را جمع‌آوری کنند که به روشن شدن چگونگی شکل‌گیری ماه کمک کند.

این کاوشگر به نام الهه ماه و یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های اساطیری چینی نامگذاری شده است.

انتظار می‌رود که این کاوشگر در حوضه قطب جنوب - آیتکن که نام یک دهانه بر روی سطح ماه است فرود بیاید که حدود ۲۵۰۰ کیلومتر عرض و تا ۸ کیلومتر هم عمق دارد. سپس ماموریتش که جمع آوری خاک و سنگ از سطح ماه و انجام آزمایش بر روی آن‌ها است را آغاز خواهد کرد.

پرتاب این کاوشگر، اولین ماموریت از سه ماموریت بدون سرنشین به ماه است که چین برای این دهه برنامه‌ریزی کرده است.

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • (ویدئو) چین برای اولین بار کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز