Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:08:15 GMT

مبدا جنگ های امروز جهان در دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۳۰۳۹

مبدا جنگ های امروز جهان در دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه تکنولوژی و دانش، مبنای ایجاد قدرت و ثروت است گفت: مبدا جنگ امروز در دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با تاکید بر تهدیدات موجود بر سر راه کشور اظهار داشت: یکی از کشورهایی که همواره تلاش کرده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به کشور ما صدمه وارد کند، آمریکا بوده است؛ این دشمن دیرینه ما از تمام تهدیدات سخت‌افزاری و نرم افزاری تا به امروز استفاده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جنگ هشت ساله دفاع مقدس با حمایت تمام قد از صدام به لحاظ سخت‌افزاری به ایران حمله کردند و امروزه با دانش و تکنولوژی تمام تلاشش را می‌کنند تا دکترین ما را آنگونه که خودش می‌خواهند آموزش دهند و اگر نشد اقدام به حذف فیزیکی شخصیت‌های علمی و نخبه ما می‌کنند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور ادامه داد: تکنولوژی و دانش، مبنای ایجاد قدرت و ثروت است؛ در برنامه ششم توسعه بحث اقتدار دانش بنیان مطرح است؛ مبدا جنگ امروز در دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد، یعنی در تدوین استراتژی‌های جدید از راهبردهای علمی استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد: بر این اساس ما هم باید مطالعه کنیم و نظریات جدید بومی را مطرح کنیم تا رشته‌های علمی ما اساسا به شکل تهدید زدایی شده مورد استفاده قرار گیرند درحالی‌که تاکنون رشته‌های دانشگاهی ما علی‌الخصوص مهندسی و پزشکی به گونه‌ای تدریس می‌شوند که گویا هیچ تهدید خارجی انسانی در آن دخیل نیستند.

سردار جلالی سپس با اشاره به دو حوزه اصلی هدف پدافند غیر عامل گفت: در پدافند غیر عامل کاهش خسارات و تلفات را داریم؛ تلفات مرتبط با حوزه پزشکی است و انتظاری که از دانشگاه بقیه الله (عج) به عنوان یک دانشگاه نظامی و سپاهی در خدمت انقلاب می‌رود این است که افتخار به کاشت حلزون گوش نکنند، بلکه به هدف اصلی خود یعنی طب نظامی بپردازد.

وی در ادامه بیان داشت: چرا که اگر هر دانشگاهی از هدف اصلی خود دور شود هر چقدر هم فعالیت‌های خوبی داشته باشد، انگار هیچ کار انجام نداده است به همین خاطر باید دانشگاه بقیه الله(عج) در حوزه تروما، پدافند زیستی و ژنتیک کارهای علمی و دستاوردهای جدیدی را تولید کند؛ لذا انتظارمان این است که دانشگاه بقیه الله (عج) قطب پدافند زیستی و مسایل ژنتیکی شود.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم داشتن قدرت تشخیص تهدید، تصریح کرد: باید قابلیت مصون‌سازی سربازهای‌مان در حوزه جنگ را داشته باشیم به عبارت دیگر صنعت دفاعی زیستی می‌خواهیم که قابلیت درمان بیماری‌های جدید ترکیبی و نو ترکیبی را داشته باشد چون کشور ما نسبت به مسایل غذایی و کیفیت سلامت کم توجه است و باید در این بحث با بوجود آوردن آزمایشگاه‌های کنترل کیفی غذا و دارو جلوی تهدیدات بیوتروریسم را بگیریم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز

به گزارش خبرنگار مهر، کاوه حدادپور صبح دوشنبه در آئین نکوداشت مرحوم آیت الله حاج صادق رزاقی طالقان که در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، تصریح کرد: در حوزه مدیریت سطح استان البرز با نکته مهمی مواجه هستیم؛ اینکه در سرآمدسازی برای کشور و استان در حوزه‌های دینی ضعیف عمل می‌کنیم.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم در سطح ملی سرآمدان ورزشی، هنری، سینمایی و … را معرفی کنیم بسیاری از افراد به ویژه نسل جوان بدون لحظه‌ای فکر کردن می‌توانند نام افراد را به زبان بیاورند اما در حوزه‌های علمی و مذهبی، به وضوح دیده می‌شود که افراد به خصوص نسل جوان شناختی از سرآمدان و مشاهیر ندارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: برگزاری چنین مراسم‌هایی کمک می‌کند که بتوانیم افراد دارای وجهه مذهبی و مورد وثوق در استان و کشور را به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم و نوعی الگوسازی انجام شود. آیت الله رزاقی دارای مؤلفه‌های خوبی بودند که نباید از آنها غافل شویم.

حدادپور، دانش، پارسایی و مردم داری را سه مؤلفه مهم این شخصیت علمی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: نسل جوان دیگر از موعظه‌های معمولی اقناع نمی‌شوند اما وقتی شخصی می‌تواند با این سطح علمی در حوزه‌های خارج از فقه و دین با مطالعه قبلی در جمع جوانان صحبت کند، آنها را جذب می‌کند.

وی با اشاره به نقش مهم برگزاری این گونه جلسات در زنده نگهداشتن یاد شخصیت‌های علمی و فرهنگی و نیز الگوسازی برای نسل جوان به ویژه در حوزه روحانیت خاطرنشان کرد: اساتید بزرگی در سطح استان داریم که نسل جوانان آنها را نمی‌شناسند که این موضوع کوتاهی ما را نشان می‌دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز مطرح کرد: پیشنهاد می‌شود در این گونه برنامه‌ها و مراسم برنامه ریزی های لازم انجام شود تا بیشتر نسل جوان حضور داشته باشند که بتوانیم شخصیت‌های سرآمد را به آنها معرفی کنیم و جوانان و نوجوانان با مشاهیر آشنا شوند و به آنها رجوع کنند.

آیت الله رزاقی هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد

حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: آیت الله رزاقی با اینکه استخدام دانشگاه بود اما هیچوقت حوزوی بودن خود را فراموش نکرد و به معنای واقعی کلمه طلبه زندگی کرد.

وی با اشاره به اینکه وی با هدف تبلیغ وارد دانشگاه شد و تا پایان عمر خویش نیز این هدف را حفظ کرد و به معنای واقعی کلمه مؤثر بود، ادامه داد: او شرکت در نماز جماعت را بر خود فرض می‌دانست و هر جا و تحت هر شرایطی، وقتی را برای نماز خالی می‌کرد تا به اقامه نماز جماعت دانشگاه برسد.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز بیان کرد: وی در عین حال که مسوولیت‌های متعددی در استان بر عهده داشت اما تبلیغ، منبر رفتن، روضه خواندن و در مجموع رسالت طلبگی خود را فراموش نکرد و از سوی دیگر ورود خوبی در مباحث حوزوی داشت. بزرگترین خصلت او ارتباط و انس با اهل بیت (ع) بود.

کد خبر 6098049

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله