Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-27@18:14:37 GMT

جنگ قدرت با تماشاگری فدراسیون فوتبال

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۴۱۷۶

جنگ قدرت با تماشاگری فدراسیون فوتبال

جنگ قدرت باشگاه پرسپولیس و شرکت فروش بلیت مسابقات فوتبال ضرری جز برای تماشاگران فوتبال ندارد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

جنگ قدرت همیشه بوده؛ از ازل و تا ابد نیز ادامه دارد. جنگ قدرتی که همیشه دامن گیر قشر ضعیف جامعه شده و ارکان قدرت هیچگاه متضرر نشده‌اند. نهایت ضرری که ارکان قدرت دیده‌اند منافع کمتری است که نصیب‌شان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست مثل جنگ قدرتی که حالا بین باشگاه پرسپولیس و شرکت برهان مبین به راه افتاده است. باشگاهی مردمی و شرکتی که بلیت فروشی مسابقات فوتبال را از فدراسیون گرفته بود. حالا که فدراسیون فوتبال بلیت فروشی را به باشگاه‌ها واگذار کرده، جنگی بین دو رکن قدرت این ماجرا به راه افتاده است.

باشگاه پرسپولیس اکنون به صورت قانونی بلیت فروشی را از فدراسیون فوتبال گرفته و باید بلیت فروشی را انجام بدهد. از سوی دیگر شرکت برهان مبین برای بلیت فروشی مسابقات فوتبال قراردادی قانونی با فدراسیون فوتبال دارد که حالا فدراسیون مجبور شده بدون توجه به این قرارداد بلیت فروشی را به باشگاه‌ها واگذار کند. کاری به میزان سودی که نصیب فدراسیون فوتبال می‌شد، سهم برهان مبین بود یا سودی که اکنون به باشگاه می‌رسد نداریم که این موضوع نیاز به بررسی‌های بسیار دارد، موضوع ضربه‌هایی است که در این جنگ قدرت به تماشاگران می‌خورد. تماشاگرانی که از کوچکترین امکاناتی بی‌بهره هستند و حالا برای تماشای مسابقه باید رنج زیادی هم بکشند و از آنها هم انتظار داریم که همه چیز را رعایت کنند و آستانه تحمل‌شان هم بالا باشند.

در بازی پرسپولیس و نفت تهران در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، نمایندگان شرکت برهان مبین بلیت‌هایی را پیش فروش کرده بودند و قصد داشتند بلیت‌هایی را هم در ورزشگاه به فروش برسانند. از طرف دیگر باشگاه پرسپولیس هم نمایندگانی را با بلیت‌های کاغذی به ورزشگاه فرستاده بود تا بلیت فروشی در اختیار خودش باشد. همه اینها چیزی جز دردسر برای تماشاگران نداشت. کسانی که پشت گیت‌های بلیت فروشی مانده بودند و نمی‌دانستند باید چه کار کنند. کمتر از یک ساعت مانده به بازی هم تماشاگران بیرون ورزشگاه منتظر بودند تا تکلیف‌شان مشخص شود و در نهایت با بلیت‌هایی که باشگاه می‌فروخت وارد ورزشگاه شدند. البته کسانی هم بلیت‌های شرکت برهان مبین را پیش خرید کرده بودند که با این بلیت‌ها نتوانستند به جایگاهی که مشخص شده بود بروند. یعنی در نهایت با بلیت‌هایی که چهار برابر قیمت بلیت‌های باشگاه بود، سرشان کلاه رفت!

جنگ پرسپولیس و شرکت بلیت فروشی که از دو واژه برهان (حجت، بینه) و مبین (واضح و آشکار) تشکیل شده، حالا چیزی جز ضرر برای تماشاگران یا همان هواداران ندارد. ضرر مالی که به برخی تماشاگران وارد شده یک سمت ماجراست و ضررهای دیگر هم به جای خود. اینکه تماشاگران هیچ امکاناتی در ورزشگاه ندارند و در بازی پرسپولیس و نفت هم آنها را مدت‌ها پشت در نگه داشتند تا جنگ قدرت موقتاً به پایان برسد. فدراسیون هم که در این میان با شرکت برهان مبین قرارداد بسته و از طرف دیگر بلیت فروشی را به باشگاه‌ها واگذار کرده تماشاگر این جنگ قدرت است، در حالی که خودش به عنوان کسی که در این ماجرا بوده باید در این خصوص میانجیگری کرده و مشکل را حل کند. جنگ قدرت اگر اینجا هم به پایان برسد، مطمئناً انتهایی ندارد، اما بالاخره ظلم به تماشاگران که «برهانِ مبین» است، باید یک جایی به پایان برسد، اگر ارکان قدرت پایین دست خود را ببینند!

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۴۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به بالا رفتن میانگین سنی بالای لیگ برتر معتقد است مربیان را نمی‌توان به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کرد.

به گزارش مشرق، مجید جلالی، رئیس کمیته فدراسیون فوتبال درباره صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر پیر بودن لیگ برتر فوتبال ایران، با اشاره به اینکه خروجی لیگ با میانگین سنی بالا در تیم ملی هم دیده می‌شود، اظهار داشت: این مسئله یک موضوع واضح و روشن است، با توجه به اینکه در دوره گذشته جام‌جهانی و همچنین جام ملت‌های آسیا، تیم ملی یکی از پیرترین تیم‌های شرکت کننده بود، ضرورت تغییر نسل در تیم ملی فوتبال احساس می‌شود. در چنین شرایطی تغییر نسل تیم ملی در حالی که بدنه فوتبال و لیگ کشور میانگین سنی بالایی دارد، ممکن نیست.

وی افزود: پیر بودن لیگ سبب شده که میانگین سنی تیم ملی هم بالا برود و پیر شود. بنابراین در کمیته فنی فدراسیون پیشنهاداتی را در این رابطه برای فصل آینده لیگ برتر به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم. همچنین در این زمینه برای تغییر آیین‌نامه نقل‌وانتقالات جهت جوان شدن لیگ جلساتی خواهیم داشت. در آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بندهایی وجود دارد که باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایطی که سبب شده است میانگین سنی تیم‌های لیگ بالا برود، تاکید کرد: وقتی در لیست باشگاه‌ها، ۲۲ بازیکن بزرگسال و ۷ تا ۸ بازیکن خارجی بتوانند حضور داشته باشند، مشخص است که فرصت به بازیکنان جوان نمی‌رسد. در این زمینه‌ها باید مقداری تجدیدنظر کرد.

جلالی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در بالا رفتن میانگین سنی لیگ، دیدگاه نتیجه‌محوری در بین مربیان و باشگاه‌ها است، تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زیاد بازیکنان بزرگسال در لیست باشگاه‌ها و همچنین مجوز جذب ۶،۷ بازیکن خارجی، سبب می‌شود که فرصت به بازیکنان جوان نرسد و بازیکنان جوان خیلی به سختی بتوانند خودشان را به ترکیب برسانند و شایستگی‌هایشان را ثابت کنند. چنین رویکردی لیگ را پیر می‌کند.

وی میانگین سنی بالا را تنها متعلق به لیگ برتر ندانست و عنوان کرد: در لیگ‌های پایین‌تر هم با این مشکل روبرو هستیم و باید در آیین‌نامه جذب بازیکنان در لیگ‌ها تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد با پایین آمدن قدرت ریسک مربیان ایرانی، استفاده از بازیکنان جوان هم کمتر شده است، گفت: ما مربیان را نمی‌توانیم به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کنیم اما می‌توانیم از طریق آیین‌نامه لیست بازیکنان و اینکه تعداد بازیکن جوان و بزرگسال چند نفر باشند، تیم‌ها و مربی‌ها را به سمت استفاده از جوانان سوق بدهیم. همچنین با درج برخی مقررات تشویقی در فصل نقل‌وانتقالات، می‌توان برای تیم‌هایی که از بازیکن جوان بیشتر استفاده می‌کنند، امتیازی در نظر گرفته شود.

جلالی درباره اینکه با ادامه این روند، فوتبال ایران چه آینده‌ای پیش رو خواهد داشت، تاکید کرد: هیچ راهی جز جوانگرایی و تغییر نسل پیش روی فوتبال ایران نیست، اگر می‌خواهیم در آینده با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و تیم ملی در مسابقاتی که شرکت می‌کند یک رقیب قوی باشد، نیازمند تغییر نسل هستیم. البته امروز استفاده بیشتر از بازیکنان جوان تبدیل به یک باور عمومی در بین اهالی فوتبال شده است و باید این کار انجام شود و فضا برای تغییراتی که باید صورت بگیرد، آماده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دختران هندبال آماده قدرت نمایی با مربی قدیمی
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • ۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • پرسپولیسی ها ما را مسخره کردند | مشکل بازیکن استقلال بود که بی دلیل در زمین ایستاده بود
  • رجاییان: عده‌ای در جایگاه ویژه پرسپولیس را تشویق کردند/ بردن استقلال و پرسپولیس خیلی کیف دارد+فیلم
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و آلومینیوم آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • آلومینیوم در اندیشه تکرار برد مقابل پرسپولیس
  • تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا