Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه افلاک نمای نیشابور بزرگترین افلاک نمای خاورمیانه است که به دلیل بی‌تدبیری مسئولین نیمه کاره رها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، پروژه افلاک نمای نیشابور یکی از بزرگترین سازه های علمی کشور و بزرگترین افلاک نمای خاورمیانه است که کلنگ آن در سال1377 به زمین خورد و اکنون پس از 19 سال هنوز این پروژه افتتاح نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجتمع فرهنگی افلاک نمای خیام با زیربنای دو هزار و ۸۸۹ متر مربع شامل دو هزار و ۸۰۰ متر مربع سقف محصور، ۳۷ متر مربع رواق کناری، ۵۲ متر مربع کنسول و پیشامدگی ساختمان و سردر ورودی است که در سه طبقه احداث شده‌است.

 

بسیاری از مردم خراسان و ایران که به نیشابور سفر می‌کنند به پروژه افلاک نمای خیام به عنوان یک اثر و بنای علمی و فرهنگی فاخر برای نیشابور می‌نگرند و این افلاک نما در کنار آرامگاه مشاهیر این شهر همچون حکیم عمر خیام، شیخ فریدالدین عطار، کمال الملک، فضل بن شاذان و غیره برای نیشابور به صورت یک نماد درآمده است، هم اکنون نیز این طرح نمادی است از سرنوشت توسعه نیشابور؛ همان گونه که خود نیشابور به عنوان نامی فاخر و برندی فرهنگی است.

 

پی گیری بی حاصل مسئولین!!!

 

این طرح ملی اخیرا چندین بار توسط نمایندگان و فرماندار نیشابور برای تأمین بودجه مورد بررسی قرار گرفت و طی درخواستی مشترک از معاونت ریاست جمهوری درخواست 18 میلیارد تومان اعتبار را برای تکمیل این پروژه داشتند که دستور آن را نیز نوبخت، معاون رئیس جمهور صادر کرد ولی پس از آن هیچ توفیقی حاصل نشد.

 

سماواتی، دبیر انجمن علمی خیام و افلاک نمای شهرستان نیشابور در خصوص این پروژه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تاکنون هیچ پیگیری از طرف مسئولین و نمایندگان شهرستان صورت نپذیرفته است، سه بار با آنها نامه نگاری کردیم ولی هیچ پیگیری و اقدامی صورت نگرفت و پروژه اخترفیزیک تنها در حد ریختن فوندانسیون باقی مانده است.

 

 

تناقض در مبلغ لازم برای ادامه تکمیل پروژه اخترشناسی!!!

 

وی افزود: در بخش پژوهشکده اخترفیزیک این پروژه هیچ کاری صورت نگرفته است، برای تکمیل این پژوهشکده به مبلغ بیست میلیارد تومان نیاز داریم و با وجود پیگیری های فراوان هنوز هیچ مبلغی اختصاص نیافته و به هیچ نتیجه ای نرسیدیم.

 

سماواتی گفت: تنها راه حل برای افتتاح این پروژه جذب اعتبار توسط مسئولین شهرستان است، این طرح مربوط به بیست سال پیش است و تاکنون هیچ کاری صورت نگرفته است و هرچه مکاتبه کردیم ترتیب اثری به مکاتبات ما داده نشده است.

 

وی ادامه داد: هیچ افتتاحی تا زمان تکمیل پژوهشکده اخترشناسی وجود نخواهد داشت، یک سری تجهیزات که مربوط به هفده سال پیش است از همان زمان به مرور در حال ورود و نصب هستند و مربوط به دوره جدید نیست.

 

سماواتی گفت: حتی با نصب تجهیزات درب افلاک نما بسته و افتتاح نخواهد شد، زیرا بقیه پروژه هنوز تکمیل نشده است، افلاک نما یک مجتمع است و تا به طور کامل تکمیل نشود نمی توان از آن استفاده کرد.

 

تجهیزات از قبل خریداری شده، بخشی از آن در سال 1383 وارده شده و بخش دیگری نیز در راه است و بزودی نصب خواهدشد.

 

حال باید دید قول های مسئولین برای درمان این پروژه بیست ساله به کجا خواهد رسید تا نیشابور شاهد یکی از بزرگترین رخدادهای علمی کشور باشد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی نوبخت شنبه شب در همایش تجلیل و تکریم شوراهای شهرستان ساری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۲۰۰ شهید شهرستان ساری و تبریک روز ملی شوراها گفت: شوراهای اسلامی به عنوان بازوان دولت، با تکیه بر سه کلیدواژه توافق، عدالت و نظم اجتماعی نقش بسزایی در تصمیم گیری، تصمیم سازی، نظارت و هدایت بر قانون و در نتیجه تحقق گفتمان عمران در کرامت شهر دارند.

وی با بیان اینکه نظام اسلامی با رشد، توسعه، پیشرفت منافات ندارد و نگاه اعتقادی ما مبنی بر اندیشه‌های امامین انقلاب، کارو تلاش جهادی بامکتب شهید سلیمانی است، افزود: شهرستان ساری دارای ۳هزارو ۲۴۸ کیلومتر مربع مساحت، ۵۰۴ هزار و ۲۹۸ نفر جمعیت ،۶ بخش، ۶ شهر، ۲۵۰ هزار هکتار منابع طبیعی و مرتع، ۸۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی، ۱۳ کیلومتر ساحل، ۴ شهرک و یک ناحیه صنعتی، بیش از ۹۰ هزار دانش آموز، ۱۷ مرکز دانشگاهی، ۶۲۱ مرکز آموزشی و ۴۷ هزار دانشجو است.

فرماندار شهرستان ساری ضمن قدردانی از تلاش‌های شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: ۱۱۰۰ عضو شورای شهر و روستا به دنبال پیشرفت، آبادانی و توسعه مرکز استان هستند.

وی از افتتاح و بهره‌برداری ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان سال گذشته در مرکز استان خبر داد و افزود: ۸۰۰ پروژه به ارزش دو هزارو ۲۰۰ میلیارد تومان در طول دوسال گذشته در مرکز استان به افتتاح و بهره‌برداری رسید.

محمدعلی نوبخت با تاکید بر اینکه مرکز استان مازندران به عنوان پیشانی استان نیازمند اعتبارات ملی جهت بالندگی است، گفت: ساری مرکز تحولات استان است؛ سال گذشته ۲۰۱ میلیارد تومان اعتبار برای ۱۳۹ پروژه و ۴۱ دستگاه اختصاص یافت و انتظارداریم در برنامه‌ریزی‌ها به مرکز استان توجه ویژه شود.

وی با اعلام اینکه کنار گذر شمالی، جاده ساری _تاکام و ساخت نیروگاه زباله سوز نیازمند اعتبارات کلان است، ادامه داد: اگر استانداری مازندران قیر رایگان به مرکز استان تخصیص دهد تا پایان سال در راستای نهضت آسفالت خدمات رسانی اقدامات شایسته ای به ثمر می‌رسد.

فرماندار مرکز استان به موضوع مولدسازی در مرکز استان اشاره کرد و افزود: ۲۷ پلاژ در شهرستان ساری وجود که اگر یکی از این پلاژها مولد سازی شود بخشی از پروژه‌های نیمه تمام به پایان می‌رسد.

کد خبر 6090501

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • نمای حیرت‌انگیز اسب سیاه آسمان از نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب / عکس و فیلم
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • استاندار البرز از پروژه ادامه بلوار ماهان بازدید کرد
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد