Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اصغرکشاورز راد  با اشاره به ساماندهی فروشگاههای موتورسیکلت و دوچرخه اضافه کرد: اکنون مغازه های فروش موتورسیکلت در خیابان سروش، لاله و جی قرار دارد که به دلیل ایجاد سد معبر موجب نارضایتی شهروندان شده است.

وی تصریح کرد: از همین رو برای ساماندهی این مغازه ها جلساتی با اتحادیه صنف فروشندگان موتورسیکلت و دوچرخه برگزار شد و فروشگاهی برای این مهم در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زیربنای مکان جدید نمایشگاه موتورسیکلت و دوچرخه ۷۴ هزار مترمربع و دارای ۲ طبقه پارکینگ است، توضیح داد: یک طبقه در زیرزمین اول این پروژه به انبار، طبقه اول و همکف آن نیز به عنوان فروشگاه های موتورسیکلت و لوازم یدکی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه طراحی فاز دوم این پروژه در مراحل پایانی است، گفت: در صورتی که طرح این پروژه آماده شود کلنگ عملیات اجرایی این نمایشگاه آذر ماه بر زمین زده می شود.

کشاورز راد تاکید کرد: احداث این نمایشگاه می تواند در کاهش ترافیک و بهبود سیما و منظر شهری موثر باشد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ساماندهی بازار خوار و بار و خشکبار گفت: با توجه به شناسایی مشاغل مزاحم از سوی شهرداری اصفهان، طبق آمار بیشترین معضل شهروندان وجود بازار خشکبار در خیابان جهاد و ولیعصر بود از همین رو شهرداری اصفهان ساماندهی این بازار را در دستور کار خود قرار دارد.

مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان گفت: بازار خوار و بار و خشکبار در ضلع شرقی میدان مرکزی میوه و تره بار به مساحتی حدود ۱۴ هکتار در ۵ محور در دست اجراست.

کشاورز راد با اشاره به اینکه محور اول این پروژه بیش از ۴۰ درصد پیشرفت داشته است، ادامه داد: محور اول این پروژه اوایل سال آینده تکمیل می شود.

وی تصریح کرد: در بازار خوار و بار و خشکبار ۱۱۴ سوله برای انبار، دفاتر اداری، نگهبانی، سریداری، خیابان هایی با عرض ۳۰ متر برای ورود خودروهای سنگین به سوله ها و خیابانی برای ورود خودروهای سبک پیش بینی شده است.

مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه با اجرای این پروژه ترافیک خیابان جهاد و ولیعصر کاهش می یابد، اضافه کرد: تسهیلات ویژه ای برای کسبه های خرده فروشی که در این مناطق  فعالیت می کنند و آمادگی دارند که به این بازار بیایند، در نظر گرفته شده است.

کشاورزراد در ادامه با اشاره به ساماندهی بازار گل و گیاه شهرداری اصفهان گفت: بازار گل و گیاه فعلی در خیابان همدانیان قرار دارد و خدمات خوبی را به شهروندان ارائه می دهد اما ترافیک زیادی در خیابان های اطراف ایجاد شده است به همین دلیل احداث بازاری بزرگ به مساحت ۱۲ هکتار در دستور کار قرار گرفت.

وی هدف از احداث این بازار را حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان دانست و عنوان کرد: با احداث این بازار تولیدکنندگان بدون واسطه محصولات خود را عرضه می کنند، همچنین با حذف واسطه ها قیمت گل با قیمت واقعی در اختیار شهروندان قرار گرفته می شود.

به گفته مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان بازار گل و گیاه در ۳ فاز احداث می شود که فاز یک آن دارای ۴ بخش همچون سالن گلهای سرشاخه، گیاهان آپارتمانی، زیر سازی و محوطه سازی ها، سالن تخصصی کاکتوس و باغ و باغچه است.

وی  با اشاره به اینکه فاز دوم بازار گل وگیاه شامل شربت خانه، آزمایشگاه، ساختمان اداری، مجموعه خدماتی و محوطه سازی است، ادامه داد: عملیات اجرایی فاز دوم این پروژه نیز در دست طراحی است.

کشاورز راد با اشاره به اینکه فاز سوم پس از تکمیل عملیات اجرایی فاز دوم انجام می شود، خاطرنشان کرد: در فاز سوم بازار گل و گیاه شرق اصفهان نیز سالن های عرصه پرندگان و ماهی های زینتی و محوطه سالن احداث می شود.

وی اظهارکرد: بازار گل و گیاه شرق اصفهان بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا احداث و در اختیار شهروندان قرار داده  می شود.

مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه مشاغل مزاحم در سطح شهر برای شهروندان مزاحمتی ها را ایجاد می کند، ادامه داد: هرشغلی که در مکان مناسب نباشد و باعث سروصدا، ترافیک و باعث مختل شدن آسایش شهروندان شود جز مشاغل مزاحم محسوب می شود.

وی با تاکید بر اینکه برای آشنایی شهروندان با مشاغل مزاحم فعالیت های ویژه ای در سطح شهر انجام شد، اظهارکرد: در یک ماه گذشته با همکاری کمیته فرهنگ شهروندی تابلوهای سطح شهر به معضل مشاغل مزاحم اختصاص داده شد و مستندهایی در این باره پخش شد.

مدیرعامل سازمان میادین و مشاغل شهری شهرداری اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه ۱۳ بازار روز کوثر در سطح شهر را اندازی شده است، گفت: بازارهای روز کوثر زیر نظر مستقیم سازمان اداره می شود.

وی با اشاره به اینکه در بازارهای روز کوثر تمام اقلام مورد نیاز شهروندان وجود دارد، خاطرنشان کرد: یک ناظر مقیم در بازارهای روز کوثر برای بررسی و کنترل کیفی کالاها مستقر شده و روزانه کالاهای بازار را بررسی می کند.

کشاورز راد با تاکید بر اینکه  قیمت اجناس با تخفیف و قیمت مناسب در اختیار شهروندان قرار گرفته می شود، عنوان کرد: علاوه بر تخفیف‌های روزانه، طرح فروش ویژه به مناسبت های مختلف همچون اعیاد، ماه مبارک رمضان و غیره در بازارهای روز کوثر اجرا می‌شود.

مدیر عامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان اظهار کرد:کیفیت و قیمت مناسب اجناس بازارهای روز کوثر باعث شده تا شهروندان استقبال ویژه ای از بازارهای روز کوثر داشته باشند، در این راستا روزانه بین ۲۵ هزار تا ۳۰ هزار نفر به بازارهای روز کوثر مراجعه و اقلام مورد نظر خود را خریداری می کنند.

وی گفت: شهروندان می توانند هرگونه پیشنهاد، انتقاد و یا شکایت خود را از طریق شماره های سامانه  ۱۳۷، ۳۲۶۸۴۴۰۸ و همچنین سامانه پیام کوتاه سازمان به شماره ۳۰۰۰۱۳۹۰۹۰  اعلام و پیگیری کنند.

 

انتهای پیام/م

 

احداث بازار خوار و بار و خشکبار در ضلع شرقی میدان مرکزی میوه و تره بار اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می شود

سیدعبدالله میرابراهیمی در دیدار با فرمانده انتظامی استان قم که همزمان با هفته زمین پاک برگزار شد، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های سازمان مدیریت پسماند در سالی که گذشت، اظهار داشت: در شهر قم روزانه ۷۰۰ تن پسماند تولید می‌شود که با فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان و پیک بهداشت جمع‌آوری و رفت‌وروب می‌شود.

وی همچنین با بیان ایجاد شهرک بازیافت با هدف کاهش ناهنجاری‌های شهری و معضلات اجتماعی ادامه داد: به‌منظور رفاه و آسایش شهروندان از آسیب‌ها و فعالیت گاراژ‌های ضایعاتی که در بافت‌های مسکونی مستقر هستند، با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌ها به دنبال اختصاص زمین برای احداث شهرک بازیافت هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم به اقدامات سازمان در حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی اشاره کرد و یادآور شد: حضور آموزشگران سازمانی در هیئات، مساجد و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی در ایام مختلف سال به‌منظور توسعه فرهنگ شهروندی انجام می‌شود.

وی فعالیت ۵۴ غرفه و ایستگاه بازیافت در سطح شهر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: به‌منظور تسهیل و رفاه شهروندان و جمع‌آوری به‌موقع پسماندها، از ظرفیت نرم‌افزاری بهره گرفته و دو نرم‌افزار برای این منظور به شهروندان معرفی‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • دستور دادستان فردیس برای ساماندهی یک پارک
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود