Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با استناد به آمارهای موجود گفت: تعداد دخترانی که در شهرستانهای مختلف و در سن پایین ازدواج می کنند، بین دو الی سه نفر هستند و در کل کشور حدود 43 هزار دختر زیر 15 سال ازدواج کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر فرشته روح افزا مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به طرح افزایش سن ازدواج در فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: علت اینکه چرا این فراکسیون به دنبال تصویب چنین طرحی است، مشخص نیست زیرا در حال حاضر 13 میلیون جوان در سن ازدواج داریم که موفق به ازدواج نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر سن ازدواج دختران بالای 24 و سن ازدواج پسران نیز 27 سال است که بیش از پنج میلیون نفر از آنها را دختران و بقیه را پسران تشکیل می‌دهند.
مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، با تصریح بر اینکه در حال حاضر مشکل ازدواج در میان جوانان وجود دارد، عنوان کرد: بر اساس آمار، تعداد دخترانی که در شهرستان های مختلف، در سن پایین ازدواج می کنند، بین دو الی سه نفر هستند و در کل کشور حدود 43 هزار دختر زیر 15 سال ازدواج کرده‌اند.

وی تصریح کرد: قانون باید برای حل مسئله آن 43 هزار نفر قانون بنویسد نه اینکه قانون بنویسیم که تمام جوانان را دچار مشکل کنیم. همچنین بر اساس آمار، طلاق ازدواج های بین 13 تا 18 سال پایین است .با قانونی که فراکسیون زنان در دست اقدام دارد، مانع ازدواج دختر 17 ساله‌ای که قصد ازدواج دارد، می شویم. در حال حاضر دخترانی که مایل به ازدواج بودند و به همین دلیل فرار کردند، بسیار بیشتر است.

دکتر عبدالرضا عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز  در ادامه با اشاره به طرح افزایش سن ازدواج دختران، بیان کرد: متاسفانه سن ازدواج در کشور افزایش پیدا کرده است و به جای اینکه به دنبال کاهش سن ازدواج باشیم، داریم سن ازدواج را بیشتر هم می کنیم.


وی با اشاره به ازدواج زودهنگام در برخی از شهرها، تصریح کرد: تعداد چنین دخترانی قلیل است و باید قانون نسبت به این افراد تصمیم بگیرد نه اینکه همه جوانان را درگیر چنین موضوعی کند.


رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با ابراز مخالفت از ازدواج زود هنگام، بیان کرد: معتقدم زمان طلایی در نسل حاضر برای ازدواج بین 20 الی 25 سال است در حالی که در گذشته کمتر از آن بود و دلیل این موضوع نیز عدم تربیت درست و صحیح از سوی والدین و محیط اطراف است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۹۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، با انتشار تصاویری از برخوردهای خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با زنان و دختران معترض در دانشگاه‌های آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس، به اظهارات دو رو و متزورانه رئیس‌جمهور این کشور درباره زنان و دختران ایرانی پرداخت.

متن این پیام به شرح زیر است:

حقوق بشر آمریکایی: پیام نوروزی بایدن: آمریکا همچنان در کنار زنان شجاع ایرانی خواهد ایستاد، زنانی که برای آزادی‌های خود مبارزه می‌کنند و ما به همراه شرکایمان، مقام‌های ایرانی را در قبال نادیده گرفتن حقوق بنیادین بشر پاسخگو خواهیم کرد!

چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد…

کد خبر 6097764

دیگر خبرها

  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • فرار از سقوط: یونیون دست به دامن مربی زن!
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • ایلام از استان‌های برتر کشور در پرداخت وام ازدواج است
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • ببینید | چند پرسش و پاسخ مهم برای دختران جوان و زنان!
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری