Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@12:27:46 GMT

کارتر: رفتار رسانه‌ها با ترامپ ناعادلانه است

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۰۰۱۵۰

کارتر: رفتار رسانه‌ها با ترامپ ناعادلانه است

جیمی کارتر، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا اظهاراتی را هم راستا با صحبت‌های دونالد ترامپ مطرح کرده و گفت او(ترامپ) به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا برخوردی ناعادلانه از جانب رسانه‌ها دریافت می‌کند و همچنین روسیه به رغم مداخله‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ این کشور نتوانسته "یک رای جابه جا کند".

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی میل، جیمی کارتر در مصاحبه با مائورین داود، ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز گفت: دونالد ترامپ رفتاری ناعادلانه از سوی رسانه‌ها دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصاحبه کارتر ۹۳ ساله که از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ رئیس‌جمهور آمریکا بود اظهار تمایل کرد تا فرستاده دونالد ترامپ به کره شمالی باشد.

او اظهار داشت: من فکر می‌کنم رسانه‌ها در قبال دونالد ترامپ نسبت به هر رئیس‌جمهور دیگری که من شناخته‌ام رفتاری تندتر داشته‌اند. من فکر می‌کنم این رسانه‌ها احساس آزادی می‌کنند تا ادعا کنند دونالد ترامپ به لحاظ روانی بیمار است و هر ادعای دیگری را بدون تردید نسبت به آن مطرح کنند.

کارتر در این مصاحبه به رغم اتفاق نظر آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا درخصوص مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا تاثیر این مداخله را کم دانست.

او خاطر نشان کرد: من فکر نمی‌کنم مدرکی وجود داشته باشد که نشان دهد روس‌ها توانسته‌اند در این مداخله به میزان کافی آراء را تغییر دهند.

با این حال روزالین کارتر، همسر جیمی کارتر اظهاراتی برخلاف نظر او مطرح کرده و گفته است که روس‌ها به وضوح چنین کاری انجام داده‌اند.

کارتر درمورد مساله کره شمالی نیز گفت پیشنهاد داده به نمایندگی از کاخ سفید به کره شمالی برود تا در راستای فرو نشاندن تنش‌ها اقدام کند اما چنین تقاضایی از ما نشده است.

کارتر خاطر نشان کرد که به هربرت مک‌مستر، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا گفته هر زمان که آنها به او احتیاج پیدا کنند در اختیار خواهد بود.

این در حالی است که کارتر در سال ۱۹۹۴ نیز به پیونگ یانگ سفر کرده بود تا با کیم ایل سونگ، رهبر اسبق کره شمالی و پدربزرگ رهبر فعلی این کشور مذاکراتی را درمورد برنامه هسته‌ای پیونگ یانگ داشته باشد.

کارتر در پاسخ به سوالی درباره جدال لفظی اخیر میان دونالد ترامپ و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی گفت: شدیدا نسبت به این وضعیت نگران است.

وی ادامه داد: من نمی‌دانم که آنها در ادامه چه کار خواهند کرد چراکه آنها می‌خواهند حکومت‌هایشان را نجات دهند.  کارتر رفتار کیم جونگ اون را "غیرقابل پیش‌بینی" خوانده و هشدار داد او ممکن است دست به اقدامات پیش دستانه بزند.

وی تاکید کرد: من فکر می‌کنم او اکنون تسلیحات هسته‌ای پیشرفته‌ای به دست آورده که می‌تواند با آنها شبه جزیره کره و ژاپن و برخی از مناطق ما در اقیانوس آرام را نابود کند و حتی به خاک اصلی سرزمین ما حمله کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!

روز شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۵۷ جیمی کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با «نیویورک‌تایمز» گفت: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام...» فردای آن روز روزنامه‌ی کیهان به نقل از رویتر درباره‌ی جزئیات این مصاحبه و نیز دو مصاحبه‌ی دیگر کارتر درباره‌ی مسئله‌ی فلسطین نوشت:

جیمی کارتر رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی که دیروز در لندن منتشر شد گفته است که مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه شامل تشکیل کشور فلسطینی در ساحل غرب رود اردن نخواهد بود.

ساندی‌تایمز مصاحبه‌ی یک دبیر روزنامه‌ی «نیویورک تایمز» با کارتر را نقل کرد که کارتر در آن گفته است: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام و قصد ندارم این موضع را تغییر بدهم.»

ساندی تایمز از کارتر نقل‌قول کرد که به عقیده‌ی او مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه در مورد مسئله‌ی فلسطین می‌تواند بر اساس دادن خودمختاری محدود به اعراب ساکن سرزمین‌های اشغال‌شده غرب رود اردن، آن‌طور که مناخیم بگین [نخست‌وزیر وقت اسرائیل]پیشنهاد کرده، حاصل شود.

کارتر در جواب این‌که آیا تحریم نفت در آینده ممکن است سیاست آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد، گفته است: «وقتی اعراب در سال ۱۹۷۳ نفت خود را تحریم کردند ما اسرائیل را رها نکردیم و اکنون نیز چنین کاری را نخواهیم کرد، منابع غیر عرب نفت ما بسیار مطمئن است.»

کارتر در مصاحبه‌ی دیگری گفت که مناخیم بگین به هنگام ملاقات با او در ماه گذشته به هیچ وجه از قصد آمریکا به فروش جنگنده به عربستان سعودی و مصر اظهار نگرانی نکرد.

کارتر گفت که چندین ساعت را با بگین گذرانده و در جریان آن نخست‌وزیر اسرائیل کوچک‌ترین اشاره‌ای به این‌که ممکن است از فروش جنگنده‌ی آمریکایی به دو کشور نام‌برده نگران باشد نکرده است.

کارتر در مصاحبه‌ای با گروهی از ناشران مطبوعاتی آمریکا گفت که پیشنهاد ۴.۸ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های آمریکایی به اسرائیل، عربستان سعودی و مصر یک معامله‌ی متوازن است.

در این مصاحبه کارتر هم‌چنین آن‌چه را که سایروس ونس وزیر امور خارجه‌ی آمریکا قبلا در مورد این معامله گفته بود تایید کرد. ونس در نامه‌ای خطاب به کنگره‌ی آمریکا گفته بود که دولت کارتر اصراری نخواهد داشت که پیشنهاد فروش جنگنده‌های فوق به هر سه کشور نام‌برده به هم مرتبط باشد. ونس گفته بود که پیشنهاد‌های مربوط به فروش این جنگنده‌ها ممکن است به طور جداگانه تقدیم کنگره شود و هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی کنگره قرار گیرد.

دولت کارتر قبلا پافشاری می‌کرد که فروش جنگنده به هر سه کشور به طور یک‌جا انجام شود، اما بر اثر مخالفت نمایندگان طرفدار اسرائیل و رهبران اسرائیلی این موضع خود را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • تمجید دونالد ترامپ از دستگیری دانشجویان معترض 
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!