Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد روز گذشته میزبان تعدادی از نویسندگان و هنرمندان بود. حالا پس از گذشت سه سال، مراحل بازسازی و مرمت این خانه به اتمام رسیده و این خانه یک قدم به تبدیل شدن به موزه نزدیک‌تر شده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، هشت سال پس از درگذشت سیمین دانشور و چهار سال پس از ماجرای فروش منزل مسکونی وی توسط خواهرش به شهرداری تهران، این خانه که بنا بر وعده مدیران شهرداری تهران قرار بود به خانه موزه این دو نویسنده و «خانه ادبیات» مبدل شود کماکان بلاتکلیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته جمعی از نویسندگان و مترجمان کشور برای بازدید از مراحل کار، میهمان خانه سیمین و جلال بودند. محمد حسین دانایی، خواهرزاده جلال آل‌احمد، در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به مراحل کار در این خانه گفت: هدف از بازدید روز گذشته این بود که ببینیم که عملیات بازسازی خانه تا چه اندازه پیش رفته و چه موانعی برای به سرانجام رساندن کار وجود دارد.

وی ادامه داد: خانه سیمین دانشور و جلال آل احمد از سوی میراث فرهنگی به ثبت رسیده تا تصرف و تخریبی در آن صورت نگیرد. از سوی دیگر، این خانه به شهرداری سپرده شده تا به خانه-موزه‌ و محلی برای جمع شدن اهل فرهنگ و هنر تبدیل شود. این پروژه اردیبهشت‌ماه سال 93 برای بازسازی به شهرداری سپرده شد و قرار بود که ظرف سه تا شش ماه به سرانجام برسد، اما متاسفانه به دلیل تشریفات اداری و مشکلات اجرایی این طرح تاکنون به تعویق افتاده است.

دانایی‌ افزود: خوشبختانه از اول اسفندماه سال گذشته روند بازسازی سرعت بیشتری به خود گرفته و می‌شود گفت که بخش مرمت و تعمیرات خانه به مراحل پایانی رسیده است؛ با وجود این، بخش احیای این پروژه و تبدیل شدن آن به خانه- موزه مبهم است. بعد از انجام مراحل بازسازی، رطوبت‌زدایی و ... مهمترین کار، وارد شدن این پروژه به چرخه طبیعی زندگی اهل محل است تا به مکانی برای رفت‌وآمد اهل هنر و فرهنگ تبدیل شود، نه اینکه همانند جزیره‌ای رها شده باشد.

وی با بیان اینکه در بازدید روز گذشته تعدادی از اهل هنر و فرهنگ برای پویا شدن این خانه-موزه پیشنهاداتی دادند، ادامه داد: ایجاد ارتباط بیشتر میان این خانه و سایر تشکل‌های صنفی و نهادهای مدنی در زمینه ادبیات و هنر و همچنین هماهنگی و مذاکره با ناشران مرتبط با حوزه ادبیات و هنر برای ارسال کتاب‌های تازه‌منتشر شده به کتابخانه خانه سیمین و جلال از جمله این پیشنهادات بود. سعی داریم تا با جامه عمل پوشاندن به این پیشنهادات، یک کتابخانه فعال در خانه تشکیل شود تا هم مکانی برای تهیه کتاب‌های جدید در حوزه ادبیات و هنر باشد و هم اهل محله دزاشیب بتوانند به یک کتابخانه خوب دسترسی داشته باشند.

منبع تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۳۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میهمان ویژه در عکس تیمی تراکتوری‌ها

به گزارش “ورزش سه”، فرزند احد قولی‌لاله، هوادار تیم  تراکتور که در بازی قبلی خانگی تراکتور برابر ذوب‌آهن به شکلی تلخ درگذشت،  امروز تماشاگر ویژه بازی تیم تراکتور است.

او که در روزهای گذشته با همدردی مالک و بازیکنان تیم تراکتور در منزل شخصی خود مواجه شده بود، امروز در عکس تیمی بازیکنان هم حضور داشت.

بازیکنان تراکتور در حالی که پیراهن شماره ۱۲ را به او اهدا کردند، او را در عکس تیمی خود نیز جای دادند.

دیگر خبرها

  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • سیمینی که دانشور بود
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • میهمان ویژه در عکس تیمی تراکتوری‌ها
  • سیلی که آرزوهای دانش آموزان را با خود برد