Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با بیان اینکه منطقه منبع آب نسبت به سایر بافت‌های فرسوده اهواز دارای شرایط حادتری است، گفت: اولویت در جابه‌جایی منازل فرسوده با 84 خانوار در منطقه منبع آب است و احتمال دارد برای اسکان موقت به شیرین‌شهر منتقل شود.

مازیار جهانبخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با تسلیت به بازماندگان حادثه ریزش کوه در کوی رمضان اهواز در روز گذشته اظهار کرد: مسئولان گذشته چه در شهرداری و چه شورا و چه نهادهای دیگر، کارهایی را که وظیفه داشتند انجام ندادند که منجر به وقوع حادثه دلخراش و فاجعه‌بار روز گذشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم دوره قبلی شورا بحث نظارت خود را به خوبی انجام نداند، و هم شهرداری دوره قبل، کارهایی را که وظیفه داشت به طور کامل انجام نداد و در مجموع کم‌کاری عده‌ای حادثه روز گذشته را رقم زد که همه مردم را متأثر و متأسف کرد.

این عضو شورای اسلامی شهر اهواز تصریح کرد: صبح امروز جلسه کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر به منظور بررسی حادثه روز گذشته برگزار و در وهله اول مقرر شد کارگروه ویژه‌ای برای رفع تعیین تکلیف و رسیدگی به بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی اهواز متشکل از برخی از اعضای شورا، مسئولان مرتبط در شهرداری و اداره راه و شهرسازی تشکیل شود.

جهانبخشی با اشاره به گستردگی مناطق دارای بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی در سطح اهواز عنوان کرد: فعال شدن و توانمند شدن مدیریت بحران شهرداری اهواز، موضوع دیگری بود که در کمیسیون عمران شورا مورد تأیید قرار گرفت. متاسفانه در اداور پیشین، مدیریت بحران شهری چندان فعال نبوده است.

وی احتمال وقوع حوادث مشابه حادثه روز گذشته را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه هر آن امکان تکرار حادثه روز گذشته وجود دارد و جان اهالی این مناطق در خطر است، پیرو جلسه روز گذشته ستاد بحران خوزستان، مقرر شده است کارگروه ویژه‌ای وضعیت شیرین‌شهر را از لحاظ خدمات رفاهی و سایر امکانات برای اسکان موقت خانوارهای ساکن در نقاط پرخطر منبع آب مورد بررسی قرار دهند.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: حدود 84 خانوار ساکن در محدوده حادثه‌ای که روز گذشته رخ داد، در نقطه آسیب‌پذیری قرار دارند و در جابه‌جایی منازل پرخطر بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی، اولویت با جابه‌جایی این 84 خانوار است. از این تعداد، وضعیت 15 خانوار بسیار وخیم‌تر است.

جهانبخشی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت منطقه منبع آب نسبت به سایر سکونتگاه‌های غیررسمی و مناطق دارای بافت فرسوده اهواز، حادتر است و هر لحظه امکان وقوع حوادث مشابه حادثه دیروز در این منطقه وجود دارد.

وی اظهار کرد: آسیب‌شناسی و بررسی علل و عوامل وقوع حادثه روز گذشته، از دیگر موضوعاتی بود که در جلسه امروز کمیسیون عمران مطرح شد و مورد تأکید قرار گرفت. اکنون می‌بینیم که همه در خصوص این حادثه به سوی شهرداری حمله‌ور شده‌اند و به نوعی تقصیر را بر گردن شهرداری می‌اندازند.

این عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: در حالی که در جلسه امروز ما، شهردار منطقه هفت اسنادی ارائه داد که نشان می‌داد شهرداری تمام مکاتبات لازم را قبلا در خصوص این حادثه انجام داده بود و در گذشته نامه‌هایی را برای تخریب منازل پرخطر این منطقه ارسال کرده و هشدارها و اخطارهایی به ساکنان و اهالی این منازل داده بود.

جهانبخشی با بیان اینکه برای تخریب منازل و جلوگیری از ساخت و سازها در منطقه منبع آب اهواز در گذشته سهل‌انگاری‌هایی صورت گرفت، گفت: منطقه منبع آب از نظر قدمت منازل پرخطر و ناایمن خود دارای شرایط خاصی است. البته بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته، مقرر شده منازل پرخطر و غیرایمن اهواز با اولویت میزان خطر و احتمال وقوع حادثه جابه‌جا شوند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری

به گزارش خبرگزاری مهر، دور جدید فعالیت کارگروه‌های تخصصی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با افزوده شدن چند کارگروه و کارشناسانی جدید آغاز شد.

انتشارات کانون پرورش فکری بیش از ۳۰۵۰ عنوان کتاب و نشریه منتشر کرده و در روزهای پایانی فروردین ۱۴۰۳ در دور تازه‌ای از فعالیت‌های کارگروه‌های تخصصی کانون پرورش فکری، نخستین نشست این کارگروه‌های کارشناسی کانون با هدف هم‌اندیشی برای بهبود کیفیت آثار و با حضور عباس محمددینی مدیرکل جدید نظارت بر انتشارات کانون و ۳۰ نفر از اعضای فعال آن تشکیل شد.

این کارگروه‌ها آثار منتشر نشده صاحبان قلم را در شاخه‌های داستان کودک و خردسال، داستان نوجوان، شعر کودک، شعر نوجوان، مباحث نظری و غیرداستانی (شامل مباحث علمی، تاریخی، جغرافیایی و محیط زیست و…) بررسی می‌کنند و در همین حال قرار است ادبیات پایداری، ادبیات نمایشی، ادبیات دینی و مذهبی و انقلابی نیز موضوع کارگروه‌های جدیدی باشد که آثار نویسندگان و شاعران را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهد.

ایجاد یک دبیرخانه دائمی برای جذب اثر و ساماندهی نشر کتاب در انتشارات کانون پرورش فکری، همچنین فراهم‌آوردن امکان ارائه اثر از سوی نویسندگان و شاعران کتاب اولی از خبرهای جدیدی است که در نشست کارگروه‌های تخصصی انتشارات کانون بیان شد تا با تشکیل آن، نویسندگان و تصویرگران به‌ویژه جوانان نوقلم بتوانند از این پس با این دبیرخانه در ارتباط باشند.

پیش از این آثاری که از سوی نویسندگان و شاعران به کانون ارائه می‌شد به صورت جداگانه در اختیار کارشناسان قرار می‌گرفت و آن‌ها در هر کارگروه ماهانه به صورت پی‌درپی نشست‌هایی را برای جمع‌بندی دیدگاه‌های خود تشکیل می‌دادند و اکنون نیز این روال ادامه می‌یابد اما قرار است از این پس نشست‌های جمعی کارگروه‌های تخصصی نیز با حضور نزدیک به ۵۰ نفر کارشناس ثابت و چندین عضو شناور، به‌منظور هم‌فکری و هماهنگی بیشتر اعضای این کارگروه‌ها هر شش ماه یک بار برگزار شود.

انتشارات کانون در طول سال، فایل‌های متنی و خام این آثار را - که پی‌شتر از سوی هیچ ناشری منتشر نشده و فاقد تصویرگری و صفحه‌آرایی است، از طریق نشانی ایمیل paziresh.asar@kpf.ir دریافت و در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد.

کد خبر 6086351 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • درخواست شهروندان اهوازی از شهردار
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری