Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه امروز شورای شهر تبریز پس از یک ساعت جلسه غیرعلنی شورا و قرائت نامه محرمانه، ساعت ۹:۳۰ دقیقه آغاز شد که در این اعضا به وضعیت نامناسب خیابان ها و تیم داری شهرداری تبریز انتقاد داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریز بیدار ، جلسه امروز شورای شهر تبریز پس از یک ساعت جلسه غیرعلنی شورا و قرائت نامه محرمانه، ساعت ۹:۳۰ دقیقه آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهرام دبیری و سونیا اندیش دو غائب جلسه امروز شورا هستند و جلسه امروز سومین جلسه متوالی است که اندیش غائب است.

شکور اکبرنژاد با اشاره به مناسبت های هفته، گفت که جمعه ۲۸ مهر سالروز تولد ستارخان سردار ملی است و یکم آبان ماه نیز روز آمار و برنامه ریزی است گفت: امروز همه  می دانیم که کشور را با سخنرانی نمی توان اداره کرد و باید با برنامه ریزی و آمار نسبت به مدیریت اقدام کنیم.

اشرف نیا در تذکری با اشاره به لزوم انتقال خدمات به مناطق شهری گفت: از شهردار منتخب که برای خدمت به کلانشهر تبریز آماده می شود، می خواهم که خدمات درخواستی مردم از محلات را به خدمات برنامه ای تبدیل کنیم. باید کاری کنیم که شهروندان محترم به خاطر ۵۰ متر آسفالت و جدول طومار ننویسنند و خودمان خدمات مورد نیاز مردم را براساس برنامه به محلات مختلف ببریم و بنده ۱۱ مورد اولویت شهری را برای ارائه به شهردار جدید نوشته ام و خواسته ام نیز از وی این است که این مسائل را مدنظر و اجرایی کند

بابایی اقدم نیز با تائید سخنان اشرف نیا، ابراز داشت: سخنان مهندس اشرف نیا کاملا درست است؛ در حالت ایده آل نباید با نگارش طومار و نامه توسط مردم امکانات و خدمات را به محلات شهری ببریم، اما شما پایتان را به مناطق شهرداری بگذارید و از حجم نامه ها و درخواست های مردم برای یک آسفالت و لکه گیری در یک محله مطلع شوید.سازمان آب و فاضلاب در سطح شهر به اندازه ای حفاری کرده که تمام محلات چاله چوله است وقتی مردم این موضوعات را به شورا منتقل می کنند، جرم است و به دخالت در اجرا تعبیر می شود؟ تلویزیون دیشب مستند پل خیبر را پخش کرد که بنده به عنوان مسئول شهری شرم کردم که چه رزمندگانی همچون مهندس پورشریفی در زیر بمب و کاتیوشا چه رشادت هایی کردند و ما اکنون چه می کنیم.


وی افزود: تاکنون ۳۰_۴۰ میلیارد تومان برای سازمان ورزش هزینه کرده ایم؛ چه لزومی دارد، مگر شهرداری های تهران و مشهد با این حجم وسیع خدمات و درآمد، تیم داری نمی کنند. ما می توانیم با این پول ورزش محلات را تقویت کنیم و یا مثلا با یک میلیارد تومان می توانیم مسیرگشایی ۸ خانه باقی مانده در علی بقال انجام شود. سازمان ورزش به یک حیاط خلوت تبدیل شده است، اعضای شورا نیز تاکید می کنند که نمی خواهیم تیم داری کنیم و باید این هزینه ها را به حداقل برسانیم.

اکبرنژاد نیز ابراز داشت که اگر با برنامه ریزی جلو رویم و بحث تیم داری در گذشته بوده و افراط و تفریط در مسائل مختلف مشکل زا است.

بهشتی هم با قرائت بندی از سیاست های ابلاغی عدم تحمیل هزینه های ورزش قهرمانی و تیم داری، بر گفته های بابایی اقدم تاکید کرد.

صادق زاده نیز وظیفه نمایندگان مردم را رسیدگی به مشکلات مردم دانست و افزود: نباید اعضای شورای شهر را محدود کنیم و می توانیم با جمع بندی مشکلات نسبت به حل آنها اقدام کنیم. نقاط مختلف شهر خرابه است و در قبال حل این مشکلات انتظار دارید به محلات نرویم؟

 

در ادامه جلسه موضوع معرفی ۳ نفر از اعضای کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری های مناطق مطرح شد که پس از بحث های فراوان هر عضو شورای شهر دو نفر را معرفی کنند تا هفته بعد در این رابطه تصمیم گیری شود.

 

پس از این مصوبه، موضوع آئین نامه داخلی مدوّن شده شورای شهر در ۹۰ ماده طرح شد که بهشتی با تاکید بر قرائت این آئین نامه و پیشنهادات اعضا در فاصله یک هفته، پیشنهاد کرد که هفته آینده این موضوع به رای گذاشته شود.

در ادامه، لایحه شهرداری تبریز در خصوص پروژه احداث ساختمانی در مجاورت ساختمان شهرداری با ۴ طبقه و با هزینه ۲۲ میلیارد تومان طرح شد که بهشتی خاطرنشان کرد پیشنهاد اولیه شهرداری در ساخت پارکینگ و رستوران به دلیل ماهیت تجاری آن رد شد و لایحه اصلاح شد.

اشرف نیا نیز مطرح شدن این لایحه در نیمه سال را نشان دهنده عدم وجود برنامه ریزی در شهرداری دانست و گفت که به حق کمیسیون آن را رد کرده است.

نیکوخصلت نیز با انتقاد از ساخت پارکینگ گفت که سه شنبه روزهای بدون خودرو است و اعضای شورا نیز از دوچرخه استفاده کنند و مسعودی ریحان نیز پیشنهاد کرد شهرداری به جای ساخت پارکینگ با ۲۲ میلیارد تومان، این رقم را به خرید و توزیع دوچرخه در میان مدارس شهر اقدام کنند.

بابایی اقدم نیز در تذکری با انتقاد از عدم حضور مدیران شهرداری برای دفاع از لایحه، گفت: نماینده شهردار باید در جلسه حضور داشته باشد و از لایحه خود دفاع کند.

در ادامه جلسه اعضای شورا با این لایحه محالفت کردند.

 

پس از آن، عبدالله تقی پور با اشاره به سفر تعدادی از اعضای شورای شهر به مشهد و بازدیداز شورای اسلامی و شهرداری این کلانشهر، نقطه قوت شهرداری مشهد اتوماسیون خدمات شهرداری دانست و ابراز داشت: این وضعیت به نحوی است که نقشه های این شهر به سمت چند لایحه و ماهیت الکترونیکی تبدیل شده و پرونده ها به صورت کاملا الکترونیکی است.حدود ۶ سال است که این فلوچارت بررسی پرونده های ماده ۱۰۰ در شهرداری مشهد اجرا می شود و پیشنهاد بنده این است که اگر این اتوماسیون شهرسازی را در قالب دفاتر پیشخوان در تبریز اجرایی کنیم و تجمیع کمیسیون های ماده صد در مجموع به نفع شهروندان و شهرداری است

در ادامه، نامه فرمانداری تبریز درباره مصوبه شورای شهر درباره مصوبه تسری کاهش ۷۰ درصدی مسکونی با تجاری در مناطق روستایی مطرح شد که بابایی اقدم پیشنهاد کرد تا با اصرار بر مصوبه شورا این مسئله به هیئت حل اختلاف استان ارجاع شود.

در ادامه جلسه نامه فرمانداری در خصوص مخالفت شورای شهر با اهدای ۱۶ میلیارد تومانی و مشارکت یا قدرالسهم بودن پروژه طرح شد که بهشتی با انتقاد از لوایح  مربوط به هبه و اهدا، گفت: شهرداری نمی تواند حقوق خود را پرداخت کند و پروژه های ضروری روز زمین مانده ولی با این شرایط درصدد است هبه کند. شهرداری به جای این لوایح، لایحه دهد که چگونه می خواهد دیون خود را پرداخت کند.

اکبرنژاد نیز با خنده اشاره به گفته بهشتی مبنی بر اخذ ۱۷ میلیارد بودجه از تهران برای این پروژه وزارت بهداشت، گفت: این دفاع شما دلیل این نیست که ۱۷ میلیارد تومان از تهران بودجه نگیرید!

بابایی اقدم، خاطرنشان کرد: ما علاوه بر وظایف قانونی، وظایف انسانی نیز داریم، یک شهروند ساده و بدون هیچ آشنا را برای یک پرونده ساده ۶ ماه در دررداری علاف میکنیم اما مدیر مربوطه این لایحه ۱۰ پرونده تغییر کاربری بهداشتی درمانی به تجاری را در کمیسیون ماده ۵ آورده بود.وی درصدد بود بیمارستان چشم پزشکی علوی را تعییر کاربری دهد. که در نهایت با مخالفت ما توانست ۵ پرونده و ساختمان بهداشتی_درمانی را تغییر کاربری کرد.

محمدزاده نیز در مخالفت با این لایحه،از عدم پرداخت ۳ ماهه حقوق، اضافی کاری و پاداش کارگران شرکت پیش ساخته آذربایجان خبر داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت

به گزارش«نماینده»، جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه(۱۲،۱۱،۹) اردیبهشت ماه برگزار می شود و موارد زیر در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس قرار می گیرد:

در این هفته قرار است گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم (جداول بودجه) بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح مالیات بر سودا گری و سفته بازی و طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم بررسی شود.

همچنین نمایندگان در هفته پیش رو ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی ‎در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار،گزارش کمیسیون انرژی در مورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری و گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) را بررسی می کنند.

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح دوفوریتی استفساریه تبصره (۲) ماده واحده قانون اصلاح بند (و) ماده ۴۴ قانون برنامه ۵ ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران،گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه موافقتنامه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش و فرهنگ و رسانه های جمعی و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح استفساریه جز (۱) بند (الف) ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار صحن علنی این هفته مجلس قرار می گیرد.

همچنین گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان، لایحه یک فوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۳) وگزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ‎ماده ۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه این هفته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی می شود.

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت مالی ، لایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان و واحده گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی از دیگر برنامه های هفته جاری صحن علنی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی، گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح یک فوریتی الحاق (۷) تبصره به ماده (۷) اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی ‎فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر در دستور کار هفتگی مجلس در هفته جاری قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد
  • ماموریت محرمانه یک پرسپولیسی برای شکست استقلال
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • جلسه دو ساعته حسن یزدانی با دبیر و کاوه برگزار شد
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت