Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:14:14 GMT

افزایش تعداد و سهم تولید علم برتر کشور در سال 2017

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۰۷۲۹۴

افزایش تعداد و سهم تولید علم برتر کشور در سال 2017

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با بیان این که سهم ایران از تولید علم برتر دنیا به 2.9 درصد در سال 2017 میلادی و 2.2 درصد در سال 2016 میلادی رسیده است، گفت: در همین زمان سهم ایران از کل تولید علم دنیا بر اساس اعلام پایگاه آی.اس.آی 1.9 درصد در سال 2017 و 1.7 درصد در سال 2016 است.

به گزارش ایسنا، دکتر دهقانی در این مورد اظهار کرد: یک درصد از مقالاتی که در مجلات آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس.آی منتشر می‌شوند، 18 درصد استنادهای دنیای علم را دریافت می‌کنند که به آنها تولید علم برتر گفته می‌شود. مقالات یک درصد برتر هر دوماه یکبار و بر اساس میزان استفاده از مقالات یا همان استنادهای دریافتی تعیین می‌شوند. اگر مقالات از کیفیت لازم برخوردار باشند در میان مقالات برتر باقی مانده، در غیراینصورت حذف می‌شوند و همچنین مقالاتی که قبلا در فهرست نبوده‌اند، برحسب میزان استنادهای دریافتی در آن قرار می‌گیرند. این مقالات در پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ISI-ESI) ارائه می‌شوند.

وی گفت: تعداد مقالات پراستناد و داغ کشور در سال 2007 میلادی تنها 56 مورد بود که این مقدار در سال 2015 به 223 مورد و در سال 2016 به 350 مورد رسیده است. در سال 2017 تاکنون تعداد مقالات برتر کشور197 مورد است.

دهقانی ادامه داد: در سال 2007 تعداد مقالات پراستناد و داغ دنیا 10514 مورد گزارش شده است که تعداد آن در سال 2015 به 15347 مورد رسید و در سال 2016 به 15679 مورد افزایش یافت.

سهم کشور از مقالات برتر دنیا در طول زمان افزایش یافته است، به نحوی‌که از 0.5 درصد در سال 2007 به 2.2 درصد در سال 2016 و 2.9 درصد در سال 2017 افزایش یافت.

سرپرست ISC گفت: کمیت تولید علم کشور در سال 2007 میلادی و براساس پایگاه آی.اس.آی، 13 هزار و 476 مورد بود که در سال 2016 به 47 هزار و 47 مورد رسیده است. در سال 2017 تاکنون این رقم 34 هزار و 324 مورد است.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در سال 2007 میلادی کل تولید علم دنیا یک میلیون و 830 هزار و 602 رکورد بود که در سال 2016 به 2 میلیون و 776 هزار و 475 مورد رسیده است. همزمان با افزایش کمیت تولید علم دنیا سهم ایران از کل تولید علم دنیا نیز افزایش یافته است، اما سهم ایران از کل تولید علم برتر دنیا از کمیت تولید علم کشور پیشی گرفته است.

دهقانی تصریح کرد: مرجعیت علمی اولین بند از سند سیاست‌های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری بوده که برای دستیابی به این جایگاه لازم است بیش از هر چیز به جای تکیه صرف به کمیت تولید علم  به دنبال افزایش کیفیت و نیز توجه به سایر شاخص‌ها از جمله تبدیل علم به فاوری و نوآوری و نیز اثرگذاری اقتصادی با تاکید بر جنبه‌های کاربردی علم تولید شده اقدام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند

طبق آمار ثبت احوال کشور از تعداد فوتی‌های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، مردان بیشتر از زنان فوت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل(۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال کشور، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد  ۴۱۸هزار و ۷۴۱  رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)