Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر سابق نیرو گفت: گسترش نیروگاه‌های CHP و DG به دلیل تصمیم‌های غلط و نابجای یکی از دستگاه‌های دولتی در تأمین سوخت به مشکل خورد و آینده آنها در مخاطره است.

به گزارش قدس آنلاین، حمید چیت‌چیان وزیر نیروی دولت یازدهم در سی و دومین کنفرانس بین‌المللی برق اظهار داشت: اولین چیزی که مردم از شبکه برق و صنعت برق می‌خواهند پایدار بودن شبکه برق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم دوست دارند که علاوه بر کیفیت برق و نبود نوسانات از حداقل خاموشی برق برخوردار باشند.

چیت چیان با بیان اینکه "کاهش هزینه‌های برق یکی دیگر از انتظارات مردم است"، گفت: هزینه‌های برق باید کاهش یابد، چرا که در کشورمان هزینه‌ها بالاتر از تعرفه‌های برق است و مردم کمتر از هزینه‌های واقعی پول برق پرداخت می‌کنند، پس براساس اقتصاد برق، باید هزینه‌ها کاهش و تعرفه‌ها افزایش یابد. 

وزیر سابق نیرو در خصوص مصرف سوخت مایع در نیروگاههای کشور اذعان داشت: در بسیاری از شهرها مثل تبریز، اراک، کرج، قزوین و تهران زمانی که نیروگاه‌ها ناچار هستند از سوخت مازاد استفاده کنند، آلایندگی تولید برق این نیروگاه‌ها افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مردم در فصل زمستان و زمانی که نیروگاه‌ها از سوخت مازوت استفاده می‌کنند شکایت فراوانی دارند، پس فرایند تولید برق باید به گونه‌ای باشد که آلاینده‌ها و تولید گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهد.

چیت چیان با تأکید بر لزوم شفافیت در تعرفه گذاری ها گفت: باید در شفافیت تعرفه‌ها و فروش انشعاب تبعیض بین مشترکان قائل نشد؛ متأسفانه در برخی موارد از دو مشترک نزدیک به هم دو هزینه متفاوت برای دریافت حق انشعاب گزارش می‌شود، پس باید تبعیض بین حق انشعاب از بین برود. 

وی افزود: علاوه بر انتظارات مردم از صنعت برق، صنعت برق نیز از مردم انتظاراتی دارد که مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری و پرداخت به موقع قبوض برق، یکی از انتظارات بجای صنعت برق از مشترکان است.

چیت چیان در خصوص وضعیت پیش آمده برای نیروگاههای پراکنده گفت: گسترش نیروگاه‌های CHP و DG به دلیل تصمیم‌های غلط و نابجای یکی از دستگاه‌های دولتی در تأمین سوخت به مشکل خوردند و آینده آنها در مخاطره است. 

وزیر سابق نیرو تصریح کرد: نیروگاههای تولید پراکنده می توانند از لحاظ گوناگون برای صنعت برق کشور مفید باشند، از اینرو بهتر است تا دستگاههای دولتی در توسعه این نیروگاهها تعامل و همگرایی بیشتری داشته باشند.

چیت‌چیان همچنین به افزایش پیک مصرف در تابستان و افت مصرف برق در فصل زمستان اشاره کرد و گفت: پیک مصرف برق در تابستان به یکباره به ۵۵ هزار مگاوات می‌رسد و این در حالی است که به فاصله تنها دو ماه از گذشت پیک مصرف، به یکباره پیک به ۳۷ هزار مگاوات کاهش می‌یابد و این نشان می‌دهد که ظرفیت بسیاری از نیروگاه‌های موجود در فصل زمستان باید خاموش بماند.

وی افزود: صنعت برق در حال حاضر ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد و این در حالی است که کل درآمد سالانه برق ۲۰ هزار میلیارد تومان است که البته اگر هزینه‌ها را نیز به آن اضافه کنیم، این مبلغ کاهش می‌یابد؛ پس سؤال این است که با این وضعیت چگونه می‌توانیم به ادامه صنعت برق امیدوار باشیم و آن را ادامه دهیم. 

وزیر سابق نیرو تصریح کرد: تغییر پارادایم برای ادامه موقعیت صنعت برق بسیار حیاتی است و از اینکه فکر کنیم صرفاً با اصول مهندسی می‌توانیم صنعت برق پایداری داشته باشیم، یک اشتباه است.

این عضو کابینه دولت یازدهم در پایان با بیان اینکه "باید به نیازها و توجه به نیازهای مشترکان جدی گرفته شود"، خاطرنشان کرد: ترکیب هیأت مدیره‌ها تغییر کند و استفاده از علوم انسانی، اجتماعی و مالی در صنعت برق بیش از پیش گسترش یابد تا صنعت برق به یک پایداری مناسبی برسد. 

منبع: خبرگزاری برنا

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد