Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهر احمدی با تاکید بر اینکه مراکز درمانی استان ظرفیت بیماران بیشتر را ندارد افزود: در حال حاضر ظرفیت اشغال تخت ها در برخی از بیمارستان های استان به ۱۲۰ درصد رسیده است و مجبور هستیم ۲۰ درصد از بیماران را در راهروها بستری کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ حسن طاهر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک روز سه شنبه در نشست علمی تخصصی آخرین دستاوردهای سلول های بنیادی و بانک حون بند ناف استان در اراک که با حضور دکتر ضرابی مدیر عامل شرکت فناوری بن یاخته رویان کشور برگزار شد گفت: آمار ذخیره سازی خون بند ناف در استان مرکزی رضایت بخش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهر احمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو هزار ذخیره خون بند ناف در استان مرکزی موجود است اظهار کرد: این میزان یک دهم درصد جمعیت استان را شامل می شود.

وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه باید ۱.۵ درصد از جمعیت استان خون بند ناف را ذخیره سازی کنند افزود: باید میزان ذخیره سازی خون بند ناف در استان مرکزی ۱۵ برابر افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر اینکه در دنیا امروز ذخیره سازی خون بند ناف یک ضرورت غیر قابل انکار است ادامه داد: این ذخیر سازی می تواند جان افراد نجات دهد و خیلی از افراد را در بابر بیماری ها بیمه کنند.

طاهر احمدی با اشاره به اینکه ذخیره سازی خون بند ناف نیازمند فرهنگ سازی و اطلاع رسانی است اظهار کرد: نقش رسانه ها و متخصصان زنان و زیمان برای بالا بردن اطلاعات خانوده های برای ذخیره سازی خون بند ناف بسیاری زیاد است.

وی ادامه داد: البته باید هزینه های این ذخیره سازی به گونه ای اعمال شود که اقشار مختلف مردم بتوان این ذخیره سازی را انجام دهند و قیمت ها به گونه ای نباشد که فقط یکسری افراد خاص بتوانند برای این کار اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر اینکه استان فقیری داریم ادامه داد: تنها ۲۰ درصد از مردم استان بیمه تکمیلی برخوردار هستند و ۲۰ درصد مردم از بخش های خصوصی درمان استفاده می کنند.

طاهر احمدی با تاکید بر اینکه مراکز درمانی استان ظرفیت بیماران بیشتر را ندارد افزود: در حال حاضر ظرفیت اشغال تخت ها در برخی از بیمارستان های استان به ۱۲۰ درصد رسیده است و مجبور هستیم ۲۰ درصد از بیماران را در راهروها بستری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم تا بار بیمارستان های استان کم شود تا بتوانیم خدمات مطلوب تری را به بیماران ارائه کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، عبدالامیر یاقوتی اظهار کرد: ما دنبال آن هستیم که فرصت‌ها و مؤلفه‌های مختلف مصرف برق را به خوبی شناسایی کنیم و تعرفه‌های برق به گونه‌ای طراحی شود که هم رفاه و آسایش مردم را تأمین کنند و هم تأمین انرژی مطمئن و پایدار مد نظر قرار گیرد که یکی از مؤلفه‌های مهم مصرف، سامانه‌های سرمایشی و کولرها است.

وی افزود: تعرفه برق در ایران به ۵ اقلیم دسته بندی شده که ۴ اقلیم آن گرم و دارای ویژگی‌های خاص بوده و یک اقلیم نیز غیر گرم یا مناطق عادی است که بخش عمده‌ای از جغرافیای کشور را شامل می‌شود و حدود ٨٠ درصد مشترکان را در خود جای داده است.

یاقوتی اضافه کرد: مناطق شمال غرب و شمال شرق کشور، تهران، زنجان، تبریز، قزوین، اصفهان و شهرهای غربی، شیراز و … عمدتاً در این حوزه قرار دارند که با توجه به دمای هوا و شاخص‌هایی که سطح رفاه را اندازه‌گیری می‌کنند. همچون حداکثر دمای مرطوب‌، کولرهای آبی می‌توانند دمای مطلوب بین ٢١ تا ٢٥ درجه سانتیگراد را در بیشتر ایام در این مناطق تأمین کنند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در ادامه تاکید کرد: کولرآبی با توجه به میزان مصرف، به عنوان وسیله سرمایشی مناسب برای مناطق عادی است. میزان مصرف برق ماهانه یک کولر آبی حدود ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت است که این میزان مصرف به همراه مصرف سایر تجهیزات از جمله روشنایی و وسایل برقی منزل که مجموعاً حدود ١۵۰ تا ١٨٠ کیلووات ساعت را شامل می‌شود، مصرف برق ماهیانه در ماه‌های گرم سال را به دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت که همان الگوی مصرف مناطق عادی است می‌رساند.

به گفته یاقوتی، الگوی مصرف مناطق عادی نیز ٣٠٠ کیلووات است که بیش از ٧٥ درصد جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، یعنی ٧٥ درصد جامعه کمتر از این مقدار استفاده می‌کنند؛ در واقع مؤلفه مصرف کولر آبی در ماه‌های گرم سال بین ٩٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت از مجموع ٣٠٠ کیلووات ساعت را به خود اختصاص می‌دهد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه یک قبض معمول برای زیر الگوی مصرف طوری طراحی شده که متناسب با درآمد و ویژگی اقتصادی کسانی که این الگو را رعایت می‌کنند، باشد، گفت: این قبض معمولاً در یک ماه ٣٥ هزار تا ٣٧ هزار تومان می‌شود و از آنجایی که قبض‌های ما هر دو ماه یک بار صادر می‌شود، به طور متوسط در تابستان حدود ٧٠ هزار تومان و به همراه ارزش افزوده و سایر مؤلفه‌های موجود حدود ٨٠ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر تاکید کرد: با همه این اوصاف اگر مشترکی از کولر گازی استفاده کند معمولاً مصرف سرمایش آن حدود ٦ تا ٧ برابر این مقدار می‌شود و با توجه به ویژگی خاص کولر گازی که به صورت نقطه‌ای خنک می‌کند، حداقل ٨٠٠ کیلووات ساعت صرفاً برای مصرف سرمایشی در یک خانه معمولی استفاده می‌شود که با توجه به مصرف سایر تجهیزات برقی، متوسط مصرف ماهانه قریب ٩٠٠ تا ١٠٠٠ کیلووات ساعت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این میزان مصرف بیش از ٣ برابر مصرف مشترکی با همان ویژگی‌ها و همان تجهیزات خانگی است که به جای کولر گازی از کولر آبی استفاده می‌کند؛ این مقدار مصرف موجب افزایش پلکانی تعرفه برق مصرفی می‌شود، یعنی وقتی که مشترک برق در پله‌های بیش از الگو قرار می‌گیرد نرخ برق زیاد می‌شود.

یاقوتی تصریح کرد: در واقع در دامنه ٣٠٠ کیلووات ساعت هر کیلووات ساعت به طور متوسط ١٢٠ تومان در قبوض برق مشترکان محاسبه می‌شود، اما در دامنه ٩٠٠ یا ١٠٠٠ کیلووات ساعت، مشترک باید به ازای هر کیلووات ساعت ١٠٠٠ تومان یعنی حدود ٨ برابر بیشتر هزینه برق را بپردازد، بنابراین مصرف ٣ برابر و افزایش نرخ ٨ برابری سبب افزایش ٢٤ برابر قبض برق مشترکانی که کولر گازی استفاده می‌کنند خواهد شد. به عبارتی قبض برق این مشترکان در دوره ٢ ماهه بیش از ٢ میلیون تومان می‌شود.

یاقوتی تاکید کرد: قبض برق مشترکی که در تابستان از کولر گازی استفاده می‌کند بالای ٢ میلیون تومان پیش‌بینی می‌شود در حالی که امکان استفاده از کولر آبی و هزینه به مراتب کمتر برای تمام مشترکان در مناطق عادی وجود دارد.

کد خبر 6089152 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • افزایش ۶ برابری مصرف برق با استفاده از کولر گازی در مناطق معتدل
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید