Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: زمان اتحاد کشورهای عضو جبهه مقاومت برای آزادی فلسطین فرارسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی این شورا، کمال خرازی در دیدار معاون رئیس دفتر سیاسی حماس، ملاک حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مظلومان را مقاومت در برابر صهیونیست ها دانست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی سفر هیات دفتر سیاسی حماس به تهران پس از امضای توافق اخیر میان این جنبش و سازمان فتح را نشانه شکست توطئه صهیونیست ها، امریکا و رژیم های مرتجع عربی و نیز باطل بودن شعار «هلال شیعی» خواند.
خرازی، حمایت از مظلومان را از بنیان های ارزشی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: چون فلسطینیان از مظلوم ترین مردم جهان هستند، آرمان فلسطین همواره از زمان پیروزی انقلاب، در صدر اهداف و راهبردهای نظام بوده است.
وی با اشاره به توطئه بزرگ صهیونیست ها در چند سال اخیر با طرح شعار هلال شیعی، هدف از این توطئه را ایجاد اختلاف میان کشورهای منطقه و از هم گسستن جبهه مقاومت برشمرد و تصریح کرد: این سیاست صهیونیستی در گسترش تروریسم تکفیری، تلاش برای سرنگونی حکومت‌های مستقر منطقه و تجزیه کشورهای عضو جبهه مقاومت تجلی یافت اما با فداکاری رزمندگان جبهه مقاومت با شکست مواجه شد.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، حضور مقامات حماس در ایران را نشان دهنده شکست این سیاست صهیونیستی و حاکی از بطلان شعار هلال شیعی دانست و افزود : این موضوع نشان می دهد ملاک ما در حمایت از مظلومان، شیعه یا سنی بودن آنان نیست، بلکه ملاک ، مقاومت در برابر صهیونیسم است.
معاون رئیس دفتر سیاسی حماس هم در این دیدار با تبیین توافق اخیر این جنبش با دولت خودگردان فلسطین برای اداره امور معیشتی مردم غزه گفت: وحدت گروه‌های فلسطینی و ادامه مبارزه با اشغالگران صهیونیست از نتایج این توافق خواهد بود.
صالح العاروری تاکید کرد: حماس به هیچ وجه کنار گذاشتن سلاح مقاومت، به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و قطع روابط خود با جمهوری اسلامی را نخواهد پذیرفت و سفرمان به تهران نیز نشانه ای از این عزم راسخ است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۸۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد که شهادت دو اسیر فلسطینی ساکن غزه در زندان‌های رژیم صهیونیستی تأکیدی بر تداوم جنایات جنگی این رژیم در حق ملت فلسطین است.

این جنبش از جامعه جهانی خواست رژیم اشغالگر را برای کشف سرنوشت اسرای فلسطینی ساکن غزه و بازگرداندن آن‌ها به جمع خانواده‌هایشان تحت فشار قرار دهند.

از سوی دیگر، سایت شبکه المیادین با انتشار نسخه‌ای از مفاد اصلی توافق پیشنهادی میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین نوشت: این توافق دارای سه مرحله است؛ مرحله نخست که طی ۴۰ روز انجام می‌شود و امکان تمدید آن وجود دارد: توقف موقت عملیات نظامی میان دو طرف و عقب نشینی نظامیان صهیونیست در قسمت شرقی به طوری که از منطقه‌های پرجمعیت به سمت منطقه نزدیک به مرزها حرکت کنند.

در ادامه این گزارش آمده است: مرحله نخست توافق مذکور همچنین شامل توقف پروازهای نظامی و شناسایی در نوار غزه به مدت هشت ساعت در یک روز و ۱۰ ساعت در روزهای آزاد سازی اسرا است. بعد از گذشت یک هفته از آزاد سازی تمام زنان، نظامیان صهیونیست از خیابان الرشید همسو با خیابان صلاح الدین عقب نشینی می‌کنند تا ورود کمک‌های بشردوستانه تسهیل شود. همچنین به آوارگان فلسطینی غیرمسلح اجازه داده می‌شود به خانه‌های خود بازگردند و با آزادی در سراسر نوار غزه رفت و آمد کنند.

در بیست و دومین روز بعد از آزاد سازی ۲ سوم اسرا، نظامیان صهیونیست از مرکز نوار غزه به ویژه محور شهدا نتساریم و میدان الکویت و شرق صلاح الدین به سمت منطقه نزدیک به مرز عقب نشینی می‌کنند و آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه بازمی گردند. ورود کمک‌های بشردوستانه به صورت گسترده به میزان ۵۰۰ کامیون که نیمی از آن به سمت شمال ارسال می‌شود تسهیل خواهد شد.

بر اساس این توافق، نیروهای مقاومت ۳۳ اسیر زن و مرد صهیونیست را شامل صهیونیست‌های زیر ۱۹ سال، بالای ۵۰ سال و بیماران و زخمی‌ها آزاد می‌کنند. رژیم صهیونیستی نیز ۲۰ اسیر کودک و زن را در برابر هر اسیر صهیونیست آزاد می‌کند.

نیروهای مقاومت فلسطین تمام نظامیان زن صهیونیست را آزاد می‌کنند و در مقابل رژیم صهیونیستی در برابر آزادی هر یک از آنها ۴۰ اسیر فلسطینی (محکوم به حبس ابد و حبس عادی) را آزاد می‌کند. البته تل آویو می‌تواند بیشتر از ۲۰۰ اسیر آزاد نکند.

در نخستین روز اجرای توافق مذکور، نیروهای مقاومت سه صهیونیست را آزاد می‌کنند و بعد از آن هر سه روز سه صهیونیست دیگر را آزاد خواهند کرد. این روند آزادی ابتدا با زنان اسیر صهیونیست آغاز می‌شود و تا ۳۳ روز ادامه دارد. رژیم صهیونیستی نیز اسرای فلسطینی را آزاد می‌کند.

در این توافق ذکر شده که سازمان ملل و نهادهای ذیربط به وظایف خود در خصوص کمک رسانی به بخش‌های مختلف نوار غزه عمل کنند. بازسازی زیرساخت‌های برقی، آبی، فاضلابی و ارتباطی نوار غزه نیز آغاز می‌شود. در توافق مذکور بر لزوم واردات تجهیزات لازم برای برپا کردن اردوگاه‌های آوارگان تاکید شده است. در روز چهاردهمین، نیروهای نظامی زخمی می‌توانند از طریق گذرگاه رفح به خارج فلسطین برای درمان منتقل شوند.

کد خبر 6095375

دیگر خبرها

  • «یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است
  • حماس خواستار قطع روابط کشور‌ها با رژیم صهیونیستی شد
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • جزئیات توافق پیشنهادی سه مرحله‌ای میان تل‌آویو و مقاومت فلسطین
  • قدردانی حماس از اقدام کلمبیا در قطع روابط با رژیم صهیونیستی
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • استقبال حماس از قطع روابط کلمبیا با رژیم صهیونیستی
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین