Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهید مصطفی خمینی واجد ابعاد مختلف علمی، تهذیبی و انقلابی بود که به حق به فرموده امام راحل(ره) امیدی برای آینده اسلام محسوب می‌شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، همایش بزرگداشت مقام علمی و معنوی شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی به همت پژوهشگاه فرهنگ و ارزشهای اسلامی، مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، مرکز اسناد انقلاب اسلامی و جمع دیگری از نهادهای ذیربط امروز سه‌شنبه یک آبان در تالار علامه امینی دانشگاه تهران با حضور آیت‌الله علی‌اکبر رشاد (رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)، آیت‌الله علی احمدی (رئیس مرکز انتشارات سمت)، خانم دکتر زهرا مصطفوی (دختر امام خمینی(ره)) و جمعی دیگر از پژوهشگران و عالمان حوزوی دانشگاهی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این همایش حجت‌الاسلام والمسلمین ذوعلم (دبیر علمی همایش)، گفت: سرفصلهایی که درباره ابعاد مختلف اندیشه شهید مصطفی خمینی است گسترده می‌باشد و ما قصد داریم در مورد ابعاد مختلف فکری ایشان کارهای جدی صورت دهیم. از میان مقالات مختلف 15 مقاله انتخاب شده که در این همایش مورد بررسی قرار می‌گیرد. همچنین دو جلد از مجموعه مصاحبه‌هایی در ابعاد سیاسی و علمی شخصیت شهید مصطفی خمینی در دست انتشار است یک مجلد شرح حال و مجموعه مکاتبات ایشان نیز منتشر خواهد شد.

وی گفت: شهید مصطفی خمینی رساله‌ای موجز اما بسیار عمیق و با ادبیاتی کاملا علمی در مورد ولایت فقیه به زبان عربی نگاشته بودند که این رساله به فارسی ترجمه شده و در آینده‌ای نزدیک منتشر خواهد شد. همچنین کتابی حاوی 110 داستان مستند از زندگی این عالم و شهید بزرگوار برای مخاطبان جوان منتشر خواهد شد. بنده به شخصه معتقدم که شهید مصطفی خمینی همچون مرحوم شهید مطهری واجد نواندیشی‌های دینی مختلفی در زمینه مسائل دینی و ارتباطشان با نیازهای کنونی جامعه بود.

در ادامه همایش حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان (رئیس کنگره همایش شهید مصطفی خمینی و تولیت مسجد مقدس جمکران) با ذکر خاطراتی از همراهی خود با مرحوم آیت‌الله مصطفی خمینی گفت: حاج آقا مصطفی در دوره‌ای ایفای نقش کرد که عمده نقش ایشان به دلیل حاکمیت خفقان، برای مردم پنهان مانده است. هیچ کس به اندازه امام راحل شخصیت این بزرگوار را نمی‌شناخت و امام در کنار مفاتیح‌شان یک دست‌خطی برای فرزند بزرگوار خود نوشتند که تعابیر بلندوالایی در مورد شخصیت ایشان محسوب می‌شود.

تولیت مسجد جمکران گفت: هر وقت حاج آقا مصطفی با مباحثه خود در درس امام را محفلی برای مباحثه می‌کشاند امثال ما که تازه وارد بودیم متوجه برخی از محتویات درس امام می‌شدیم. حاج آقا مصطفی بابت تمام زیارت‌های مخصوص امام حسین(ع) هر ساله به سمت کربلا پیاده‌روی داشتند. ایشان هر وقت زمان عبادت فرا می‌رسید، شبیه امام راحل اهل عبادت و تضرع به درگاه اهل‌بیت بودند. حاج آقا مصطفی هیچگاه با جریانات ناخالص و انحرافی ارتباط برقرار نکرد.

انتهای پیام/

R1390/P1356/S4,36/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا ۳۱ شهریور است.

سی‌ودومین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲٠۲۳) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه مکتوب از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه و نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند.

بر اساس این فراخوان موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و … و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و… است.

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند.

تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌های آثار ارسالی است.

کد خبر 6093284 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اسناد ساواک درباره‌ی همسر حاج آقا مصطفی خمینی چه می‌گویند؟
  • روایت شهید مطهری از کلاس درس متفاوت امام
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام
  • انتشار اسناد ساواک درباره بازرسی از همسر سیدمصطفی خمینی
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه