Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@03:45:42 GMT

مذاکرات نوبخت و آخوندی برای توسعه شبکه ریلی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۲۴۹۶

رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر راه و شهرسازی مذاکراتی در رابطه با توسعه شبکه ریلی داشتند. نوبخت به راه‌های تامین منابع و پروژه های ریلی که باید تکمیل شود اشاره و آخوندی بر الزام برای پوشش ریلی مراکز استان‌ها در طول برنامه ششم و اهمیت سرمایه‌گذاری در این بخش تاکید کرد. آفتاب‌‌نیوز : امروز - دوشنبه - سازمان برنامه و بودجه میزبان وزیر راه و شهرسازی و برخی از معاونان وی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست در رابطه با عملکرد دولت در حوزه ریلی و نیازهای توسعه‌ای آن بحث و گفت‌وگو شده و دو طرف انتظارات خود را مطرح کردند. ‎آخوندی: در طول برنامه ششم باید شبکه ریلی حداقل مراکز استان‌ها را پوشش دهد
‎در این جلسه، آخوندی- وزیر راه و شهرسازی- به جنب و جوشی که اکنون در شبکه ریلی وجود دارد و پروژهایی که در حال بهره برداری است، اشاره کرد و گفت: اما مهمتر از هر موضوعی حداکثر بهره‌وری از سرمایه‌گذاری است که انجام می‌شود. در این‌باره دو نکته قابل اهمیت است؛ اول ایجاد خطوط فرعی و اتصال آنها به سر چشمه بار، دوم توسعه حمل و نقل ترکیبی.
‎وی تاکید کرد که شرکت راه آهن باید به طور جدی تجهیز شده و سرمایه‌گذاری لازم در آن انجام شود به گونه‌ای که بتوان در زمان اجرای برنامه ششم توسعه حداقل تمام مراکز استان‌ها را پوشش ریلی داد.
‎وزیر راه و شهر سازی اهمیت افزایش فن آوری در شبکه ریلی را هم مورد توجه قرار داد و گفت: در این‌باره استفاده از لوکوموتیوهای برقی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. باید بتوان در بودجه ١٣٩٧ منابع لازم برای تجهیز شبکه ریلی را پیش بینی کرد.
‎آخوندی تاکید دارد که در این رابطه توسعه نیروی انسانی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
‎نوبخت راههای تامین مالی را تشریح کرد
‎اما در این نشست رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن اعلام اولویت‌های ریلی به راه‌هایی که می‌توان برای آن تامین مالی کرد اشاره داشت.
‎نوبخت با اشاره به اهمیت افتتاح خط ریلی تهران- همدان گفت که خط ملایر-کرمانشاه در هفته‌های آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. در عین حال که خطوط مراغه- ارومیه و همچنین آستارا- قزوین مورد توجه است.
‎وی همچنین از اقدامات انجام شده برای برقی شدن قطارهای تهران- مشهد سخن گفت و توضیح داد: در این رابطه آقای اخوندی طی مذاکراتی توانسته‌اند برای حذف منابع خارجی اقداماتی انجام دهند. در این بین باید ١٥ درصد منابع در داخل تامین شود که اعلام می‌کنیم سازمان برنامه و بودجه آماده تامین این ١٥ درصد خواهد بود.
‎نوبخت به راه‌های تامین مالی برای توسعه شبکه ریلی نیز اشاره داشت و گفت: منابع ما در بودجه از مالیات و نفت در دو بخش اصلی تامین می‌شود که هر چند در بخش مالیاتی رشدهایی وجود دارد اما افزایش در این بخش دارای محدودیت‌هایی خواهد بود. از سویی دیگر در آمدهای نفتی طی سال‌های اخیر کاهش قابل توجهی داشته و دیگر نمی تواند پاسخگو باشد.
به گزارش ایسنا، ‎وی ادامه داد: راهکار دولت برای تامین منابع انتشار اسناد خزانه بود تا مردم آن را نیز در سبد سهام خود خرید کنند. تاکنون دولت توانسته از این راه بخشی از بدهی خود به پیمانکاران را تسویه کند و تا حدی تامین مالی انجام دهد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تاکید بر تامین لاستیک خودرو از منابع معتبر دولتی
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • اعتراضات صهیونیست‌ها در مقابل منزل گانتس
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی