Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

اين بار مي خواهم برايت راه هايي را نشان دهم که زندگيت را تغيير نمي دهد و روزهايت را تکراري مي کنند. اين راه ها فوق العاده است. معجزه مي کند. همراهم شو تا شيوه روزمرگي کردن را با هم مرور کنيم.
اولين قدم و دقيق ترين پاسخي که همواره در برابر انسان هايي که برايت مطالب جديدي مي خواهند عنوان کنند و فرياد تغيير را سر مي دهند اين است که: اين را که مي دانم!! جواب نمي دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..
با اين عملکرد ذهن شما يک مکانيزم فوق العاده قوي در برابر اينگونه افراد رقم مي زند. خيالتان راحت باشد. اين سيستم به قدري جانانه عمل ميکندنکه تا مدت ها هيچ انسان متفاوتي در برابرتان ظاهر نمي شود.
شما به مرور در کنار کساني قرار مي گيريد که مطابق با خواسته هاي شما عمل مي کنند. اين جمع رؤيايي آنچنان بزمي برايتان برپا مي کنند که دوست داريد زودتر شب شود و طلوع خورشيد راهرگز نبينيد. قبل از خواب شبانه، درست در شرايطي که بين خواب و بيداري هستيد و بهترين زمان براي برنامه ريزي ضمير ناخودآگاه شما است. زمان را از دست ندهيد.
به مشکلات و بدبختي ها دقيق فکر کنيد. به بدهي ها و قسط ها، بيچارگي ها همه اينها را به ميدان بکشيد. با تجسم خلاقتان رنگ دهيد و حسشان کنيد. آنقدر غرق اين واقعيت ها شويد که خوابتان برود. ضمير ناخودآگاه به دليل اينکه هرگز به خواب نمي رود و بر طبق آخرين اطلاعات برنامه ريزي مي شود، برايتان آنچه را که مي خواهيد فراهم مي کند. مطمئن باشيد. بسياري تجربه کرده اند و سال هاست در حال استفاده هستند.
گاهي به بعضي برمي خوريد که حرف هاي متفاوتي مي زنند. مثلا مي گويند: اگر مي خواهي زندگيت تغيير پيدا کند، انديشه هايت را تغيير بده. اينان در رؤياها هستند. حتي به سخن بنيانگذار کمپاني دوو هم توجه نکنيد که روزي گفت: انسان هايي به پيروزي مي رسندکه رؤياهايي عظيم در سر دارند. او يک استثنا بود.
اين سخنان براي انسان هاي خاصي است. شما که خاص نيستيد. زندگي تان را ادامه دهيد.
رؤيا چيست!! حقيقت همين است. به سراغ افرادي برويد که سال ها است در گوشه اي ايستاده اندو ماهيانه اندک حقوقي مي گيرند. در عوض هيچگاه شکست نمي خورند.
سراغ اينان برويد. راهي را به شما نشان خواهند داد که براي روزمرگي ردخور ندارد.
علم ثابت کرده است که همه چيز در اين دنيا از انرژي است و از بين نمي رود و تبديل مي شود. افکار شما هم از انرژي هستند ومي توان آنها را تبديل به جسم کرد. تصور کنيدکه روزي در ذهن خود به يک خودکار انديشيديد، چندي بعد آن خودکار را خريداري نموديد.
از اين قانون مي توان نهايت استفاده را کرد. امسال فرصت هاي طلايي داريد تا در ديد و بازديدها شرکت کنيد و به جاي حرف هاي کليشه اي موفقيت آميز و اميدبخش، از واقعيت ها سخن بگوييد.
از اينکه چه سالي را سپري کرديد. از گذشته و تمام اتفاقاتش! بحران هاي اقتصادي را مي توان نقل محفل کرد. انرژي افکار شما براي سال جديد نيز اينها را ردگيري خواهد کرد. اين قانون است. چه باور کنيد و چه باور نکنيد اين اتفاق خواهد افتاد.
هميشه دنبال مقصر بگرديد!
با انجام اين عمل مسئوليت را از خود سلب کرده و تمامي اتفاقات را به محيط اطرافتان نسبت مي دهيد و از زير بسياري فشارها رها مي شويد. ذهن به دنبال مقصر مي گردد و شما به عنوان قرباني تلقي مي شويد. نقش قرباني اين روزها طعم دلچسبي دارد. همه برايتان دلسوزي مي کنند و شما نيز به راهتان ادامه مي دهيد. در ضمن مورد توجه ديگران نيز قرار مي گيرد.
از اين جمله جيم رون هم عبور کنيد که گفت: شما بايد مسئوليت شخصي خود را برعهده بگيريد. شما نمي توانيد شرايط، فصول يا جهت وزش باد را تغيير دهيد، اما مي توانيد خود را تغيير دهيد.
اين جملات براي انسان هاي خاصي است. شما که خاص نيستيد. زندگي تان را ادامه دهيد.
هرگز، هرگز، هدفگذاري نکنيد و اگر انجام داديد هرگز ننويسيد! برايتان فقط نتيجه تحقيقي را مي گويم تا متوجه شويد چرا نبايد اهداف برگزيد و ننوشت.
در سال 1979، از فارغ التحصيلان فوق ليسانس دانشکده مديريت بازرگاني هاروارد سؤال شد: «آيا براي آينده خود هدف هاي مشخص و مکتوب داريد؟» معلوم شد که تنها 3 درصد آنها هدف هاي مشخص و مکتوب داشتند. سيزده درصد هدف داشتند اما مکتوب نبود.
به عبارت ديگر، 84 درصد آنها هيچ هدفي نداشتند؛ به جز آنکه از دانشگاه بيرون بيايند و تعطيلات تابستاني را به خوبي و خوشي بگذرانند. ده سال بعد، در سال 1989، پژوهشگران بار ديگر با اعضاي آن کلاس مصاحبه کردند. معلوم شد که آن 13 درصد که هدف غيرمکتوب داشتند، دو برابر آن 84 درصد بي هدف، کسب درآمد مي کردند اما جالب تر از همه، مشخص شد که آن 3 درصدي که هدف هاي مکتوب داشتند، ده برابر 97 درصد ديگر درآمد کسب مي کردند. تنها تفاوت اين اشخاص اين بود که به هنگام ترک دانشگاه هدف مشخص و مکتوب داشتند.
دقت کرديد. چه اتفاق وحشتناکي مي افتد؟ اکنون در ادامه مطالب جالب تري را نيز خواهيد ديد.
ارل نايتينگل معتقد است: «خوشبختي مستلزم داشتن يک ايده آل يا يک هدف است.»
ويکتور فرانکل، باني لوگوتراپي، مي نويسد که بيشترين نياز انسان ها، داشتن احساس معنا و هدف و مقصود در زندگي است. هدف ها به شما احساس معنا و منظور و مقصود مي دهند. هدف ها به شما مسيري را نشان مي دهند.
وقتي هدف انتخاب مي کنيد شادماني سراغتان مي آيد و احساس انرژي و اعتماد به نفس فوق العاده اي پيدا کرده و مي بينيد که در زندگي مؤثرتر هستيد. با هر قدمي که به سوي هدفتان برمي داريد بيشتر به اين باور مي رسيد که مي توانيد هدف هاي بزرگتري براي زندگي خود در نر بگيريد و به آن برسيد. با هدفگذاري، شما جهت تغيير در زندگي خود را کنترل مي کنيد. هدف براي شما حس اطميناني را به وجود مي آورد که زندگي در کنترل شما است و شادماني شما زماني است که مي بينيد به سوي خواسته هايتان در راهيد.
با هدفگذاري منظم و حساب شده از فقر به ثروت و توانگري، از شکست به موفقيت و شادکامي مي رسيد و در فاصله اي اندک آنچنان اوج مي گيريد که همه مي مانند چه اتفاقي افتاده است. تجربه ثابت کرده افراد با هوش متوسط که هدف دارند از نوابغي که نمي دانند در زندگي دنبال چه مي گردند پيشي مي گيرند. شما با هدفگذاري، رسالت خويش را در اين جهان هستي بهتر خواهيد شناخت و با کسب موفقيت هاي بي نظير به آرامش دروني و موفقيت خواهيد رسيد. اين جملات براي انسان هاي خاصي است. شما که خاص نيستيد زندگي تان را ادامه دهيد.
مي بينيد با هدفگذاري چه اتفاقات وحشتناکي مي افتد؟ روزمرگي از بين مي رود و تغييري عجيب به وجود مي آيد. عادت هاي منفي را محکم تر از گذشته در آغوش بگيريد.
ترک اين عادت ها سخت است و اصولا به چه قيمتي بايد اينگونه رفتارها را ترک کرد؟
عادت هاي هميشگي مثل ورزش نکردن، تا دير وقت بيدار ماندن، اتلاف وقت، کتاب نخواندن، مصرف دخانيات را با تمام قدرتتان ادامه دهيد. تکرار اين عادت ها باعث مي گردندکه رفتارهايي پايدار برايتان شکل بگيرد.
هر چه دوست داريد بخوريد! بدنتان را نيز فراموش کنيد. فعلا که کار مي کند.
تا مي توانيد تلويزيون ببينيد. اين عمل براي شما فضايي را فراهم مي سازد که نفهميد ساعت ها و لحظه ها چگونه سپري مي شوند.
هر چه خواستيد ببينيد!! فيلم هايي که در آن جدايي، بي وفايي و ... هست، فوق العاده تاثيرگذارند.
تمامي خبرها را دنبال کنيد. چيزي را از قلم نياندازيد. ذهن شما دقيقا همه را برايتان برنامه ريزي مي کند. هر چه خواستيد گوش دهيد. به خصوصدر مواقعي که حالات احساسي نامناسبي داريد، موسيقي هايي را گوش دهيد که اشک شما را جاري مي سازند. اين گونه موسيقي ها حالات شگرفي را برايتان رقم مي زند.
هرگز باور نکنيد، هرگز!
ناپلئون هيل گفته است: مي توانيد هر چه مي خواهيد بشويد، اگر فقط از سر ايمان باور داشته باشيد و طبق ايمان خود رفتار کنيد، چون ذهن هر آنچه را بتواند درک و باور کند، مي تواند به دست آورد. شايد در نگاه اول اينگونه جملات جالب به نظر برسد، حتي جالبتر اين است که اين را بارها تجربه کرده ايم اما اين گونه جملات براي انسان هايي خاص هست. شما که خاص نيستيد. به زندگي تان ادامه دهيد.
ريچارد باخ نيز جمله جالبي دارد: دير يا زود کساني برنده مي شوند که تصور مي کنند مي توانند برنده شوند. اگر اينگونه جملات را دنبال کنيد، تغيير مي کنيد. براي عدم تغيير هرگز اينگونه جملات با باور نکنيد. نمي دانم چرا عده اي اصرار دارند که زندگي انسان هاي ديگر را به تغيير بکشانند.
مقاله هاي علمي را هرگز نخوانيد و در کلاس ها و سمينارهاي موفقيت نيز شرکت نکنيد. از تجارب انسان هاي موفق فرار کنيد. باور کنيد، کارتان تمام است. مي شود آغاز تغييري عظيم!!
و اينک سال نود و دو ...
بعضي انسان ها رفتارهاي عجيبي دارند، دوستي دارم که براي دهه نود نام جالبي انتخاب کرده است. خنده دارتر اينکه او دفترچه هدف دارد. در ابتداي دفترچه نوشته است: دهه نود، دهه طلايي زندگيم است.
با تمام اتفاقاتي که مي افتد او جلو مي رود. يک بار به هدف هايش نگاه کردم و با خنده گفتم تو واقعا فکر مي کني به اينها خواهي رسيد؟
برايم داستاني گفت که جالب بود:
روزي حضرت سليمان مورچه اي را در پاي کوهي ديد که مشغول جابجا کردن خاک هاي پايين کوه بود. از او پرسيد: چرا اين همه سختي را متحمل مي شوي؟
مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر اين کوه را جابجا کني به وصال من خواهي رسيد و من به عشق وصال او مي خواهم اين کوه را جابجا کنم.
حضرت سليمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشي نمي تواني اين کار را انجام بدهي.
مورچه گفت: تمام سعي ام را مي کنم ... حضرت سليمان که بسيار از همت و پشت کار مورچه خوشش آمده بود براي او کوه را جابجا کرد. مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدايي را شکر مي گويم که در راه عشق، پيامبري را به خدمت موري درمي آورد...
دوستم نگاهي به من انداخت وگفت: من نيز تمام سعي ام را مي کنم، خدايي در همين نزديکي است.
اين راهکارها مي توانند سال نود و دو را نيز برايتان مثل بقيه سال ها قرار دهند. به همين راحتي ...
اما فقط اگر احساس کرديد شما نيز انسان خاصي هستيد، از کنار زندگي تان به همين راحتي عبور نکنيد. شکل ديگري ادامه دهيد. روزي حسرت اين لحظه ها را خواهيد خورد. فقط براي خودت برخيز و زندگيت را به آتش تغيير کشان.
تمام سعي ات را بکن! خدايي در همين نزديکي است!!
منبع:مجله خلاقيت/برترين ها


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • هستی گهواره من/ اضطراب مرگ معنا بخش زندگی / گریز از مرگ با مد و دفن شدن در نقش اجتماعی
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • بدجوری دل درد گرفتیم  
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • دولت تلخ‌کامی اقشار کم درآمد را به شیرینی تبدیل کند‌
  • بیداری امروز دانشگاهیان در غرب، تحقق راهبرد الهی برای تغییر است
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان