Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مارک لوکاک مسئول کمک رسانی های اضطراری سازمان ملل، بحران پناهندگان مسلمان روهینگیایی را عظیم و بی سابقه خواند که به پاسخی جامع و فوری نیازمند است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، در یک نشست اضطراری به میزبانی اتحادیه اروپا، مبلغ 430 میلیون دلار برای مقابله با بحران پناهندگان روهینگیا اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهان حق قائم مقام سخنگوی دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری به خبرنگاران گفت: با ادامه و گسترش بحران پناهندگان مسلمان روهینگیایی و فرار روز افزون آن ها به کشور بنگلادش، مسئولان دفتر هماهنگی کمک های انساندوستانه، آژانس پناهندگان و آژانس مهاجرت سازمان ملل متحد در یک نشست اضطراری به بررسی ابعاد این بحران و راه های مقابله آن پرداختند.


در این نشست که به گفته فرهان حق به میزبانی اتحادیه اروپایی و کشور کویت برگزار شد، مارک لوکاک مسئول کمک رسانی های اضطراری این سازمان، بحران پناهندگان مسلمان روهینگیایی را عظیم و بی سابقه خواند که به پاسخی جامع و فوری نیازمند است.


وی اضافه کرد که موج تازه فرار مسلمانان روهینگیایی که از اواسط ماه اوت امسال آغاز شده، یک واقعه بی سابقه و نوظهور نبوده بلکه دور تازه ای از ظلم و خشونتی است که در دهه های اخیر علیه این مسلمانان در استان راخین در کشور میانمار جریان داشته است.


لوکاک ممنوعیت های تحمیلی از سوی مقامات دولتی را مانع بزرگی بر سر تلاش های انساندوستانه برای کمک به این آوارگان و آسییب دیدگان توصیف کرد.


بر اساس آخرین آمار سازمان ملل، شمار مسلمانانی که در فاصله دو ماه اخیر از استان راخین میانمار به کشور بنگلادش پناهنده شده اند از مرز 600 هزار نفر گذشته است.


سخنگوی دبیر کل سازمان ملل اضافه کرد که نهادهای مذکور در پایان این نشست اضطراری بر سر یک بودجه 430 میلیون دلاری برای کمک به این پناهندگان به توافق رسیدند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان

بر اساس جدیدترین آمار‌ها در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۲۴ شمار اخراج پناهجویان از آلمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بر اساس جدیدترین آمار‌ها در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ حدود ۴۸۰۰ پناهجو از آلمان اخراج شدند که ۱۲۰۰ نفر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. به گفته مقامات این اعداد ممکن است در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

به این ترتیب تعداد اخراج‌ها از آلمان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به میزان قابل توجهی افزایش یافت. سخنگوی وزارت کشور فدرال آلمان اعلام کرد که از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ در مجموع ۴۷۹۱ پناهجو از این کشور اخراج شده اند این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته تعداد آن‌ها ۳۵۶۵ مورد بوده است.

یک سخنگوی این وزارتخانه ارقام گزارش اشپیگل را که به تحلیل محرمانه این وزارتخانه اشاره داشت تایید کرد. بر این اساس، در ماه مارس حدود ۲۳۴۰۰۰ نفر که موظف به ترک کشور بودند در آلمان زندگی می‌کردند.

بر اساس این گزارش، در محافل امنیتی آلمان این نگرانی وجود دارد که به دلیل فشار بر مقامات پیرامون مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان، تعداد اخراج‌ها به شدت کاهش یابد. از طرفی به دلیل افزایش کنترل‌های مرزی و استقرار بیشتر، احتمالاً افسران کمتری برای انجام این کار در دسترس خواهند بود.

به گزارش اشپیگل در مجموع، نهاد‌های آلمانی از ابتدای سال جاری میلادی شاهد کاهش جزئی مهاجرت غیرقانونی بوده اند. با این وجود، مهاجرت همچنان در این کشور در سطح بالایی قرار دارد. به زعم نهاد‌های آلمانی اعداد و ارقام نباید به این نتیجه برسد که "مهاجرت غیرقانونی اکنون تحت کنترل است.

اداره فدرال مهاجرت آلمان تعداد درخواست‌های جدید پناهندگی ارسال شده در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ را ۶۵۴۱۹ مورد گزارش کرد. در سه ماهه مشابه سال گذشته ۸۰۹۷۸ درخواست اولیه وجود داشت.

منبع: تابناک

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • محورهای سفر ویژه رئیس سازمان سیا به قطر
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور