Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-09@02:07:49 GMT

اهمال‎کاری آخوندی در بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۸۲۸۷

اهمال‎کاری آخوندی در بخش خصوصی

به گزارش جهان نيوز، احمد صادقی با بیان اینکه به نظر می‌رسد سازمان بنادر و دریانوردی  طی چهار سال اخیر از ثبات مدیریتی و تصمیم گیری بیشتری برخوردار بوده، اظهار کرد: این در حالی است که در دولت قبل شاهد بحران‌های مختلفی در بنادر بودیم از وضعیت بندر شهید رجایی و مزایده پُر ابهام آن گرفته تا روابط ملتهب و بعضا مخدوش دولت با شرکت‌های بزرگ و کوچک دریایی و بندری و البته موضوع شرکت‌های وابسته به سازمان بنادر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ اما با وجود برخی انتقادات شاهد آرامش بیشتری در بنادر بودیم که این مورد به جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و افزایش تعاملات فی مابین این بخش با سازمان بنادر اثرات مثبتی گذاشت.
وی در عین حال با اشاره به این‌که طی مدت یاد شده شاهد اجرای پروژه های بزرگ و توسعه ای در بنادر نبودیم، تصریح کرد: برخی پروژه‌ها مانند مزایده بندر شهید رجایی همچنان معطل مانده است. عملیات بندری در مجموعه بنادر کشور از رشد قابل قبولی برخوردار نبود؛ اما روند آغاز شده اگر ادامه یابد می‌توانند به رشد و توسعه بنادر در پایان دولت دوازدهم منجر شود.
وی با یادآوری این‌که برنامه‌های اعلامی وزیر راه و شهرسازی شامل سه بند استفاده از ظرفیت های ایجاد شده در بنادر، توسعه زیرساخت‌های دریایی برای رونق گردشگری دریایی و  ارتقای کیفیت فرآیندهای مدیریت بنادر و خدمات گمرکی بود، بیان کرد:‌ به نظر می‌رسد در حق حمل‌ونقل دریایی و بندری از آن برنامه بلندبالا -وزیر راه- بسیار جفا شده بود که یا ناشی از عدم اطلاع وزیر  از حوزه حمل و نقل دریایی بود یا اهمال مشاوران و همکاران ایشان در این خصوص و متاسفانه حتی این سه بند اشاره شده نیز در دولت قبل به درستی اجرایی نشد.
صادقی با بیان این‌که در برنامه‌های اعلام شده وزیر راه به موضوعات خوبی اشاره شد که اگر در بخش بندری اجرایی می‌شد قطعا سهم بسزایی در رشد آن داشت، گفت:‌ کمک به شکل‌گیری هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری در بخش به ویژه حمل‌ونقل، شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر شیوه برد-برد و تعمیم روش مشارکت عمومی و خصوص و  توسعه رقابت و آزادسازی با برنامه بازار حمل‌ونقل از جمله این برنامه‌هاست.
وی اظهار کرد:‌ انتظار داریم دولت دوازدهم مانند بخش هوایی که وزیر و رییس‌جمهور شخصا در سفرهای مختلف برای حل مشکلات آن مذاکره کردند، در بخش دریایی هم همان حمیت و حمایت صورت گیرد. بیش از ٨ درصد تجارت دنیا از طریق دریاها صورت می‌گیرید، اگر دولت آقای روحانی به‌دنبال رونق در اقتصاد است اولین نقطه تماس در تجارت جهانی اقتصاد دریا و حمل و نقل دریایی است. پیشنهاد ما این است که دولت، شورایعالی دریایی را جدی بگیرد و شخص رییس‌جمهور ریاست این شورا را برعهده گرفته و روند توسعه جدی بنادر آغاز شود.
وی با اشاره به این‌که روند کنونی بنادر به ایجاد ثبات کمک کرده،‌ تنش‌ها از بین برده و باعث ایجاد تعاملات شده است، افزود:‌ اما این کافی نیست، نیازمند آن هستیم که جایگاه واقعی بخش دریایی در حوزه مدیریت کلان اقتصاد تعریف شود. در این راستا وزیر راه و حوزه‌های ذی‌ربط باید از توان واقعی بخش خصوصی در حوزه بندری و دریایی استفاده کنند و این میسر نمی شود مگر اینکه به قابلیت ها و توانمندی‌های واقعی بخش خصوصی اعتقاد داشته باشند.
منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • هفت وزیر، رئیس جمهور را در سفر به قم همراهی می‌کنند
  • اوجی: تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه می‌رسانیم
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد