Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- نماینده مردم شهرستانهای کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: راههای ارتباطی این شهرستانها در جنوب استان بوشهر به دلیل همجواری با کارگاه ها و مناطق ویژه اقتصادی پارس نیازمند توجه و نگاه خاص هستند.

به گزارش ایرنا، سکینه الماسی روز سه شنبه در نشست با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر افزود: بخش قابل توجهی از راههای شهرستانهای جنوبی این استان بویژه راههای روستایی باید در اولویت تعریض و ایمن سازی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تقدیر از خدمات حمل و نقل و راهداری استان بوشهر درسیل اسفند سال گذشته و فروردین امسال بیان کرد انتظار می رود امسال نیز اداره کل راهداری وحمل ونقل جاده ای با تدابیر و پیش بینی اقدام های لازم امکان عبور و مرور ایمن مردم درمحورهای ارتباطی جنوب استان بویژه مناطق کوهستانی را فراهم کند.
نماینده مردم کنگان، دیر، جم وعسلویه درمجلس شورای اسلامی گفت: با وجود تلاشهای صورت گرفته وضعیت بسیاری ازراههای روستایی درمناطق کوهستانی بویژه راه روستایی ریز به دوراهک بدلیل وجود پرتگاه های متعدد مناسب نیست که باید دراولویت ایمن سازی قرارگیرند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل استان بوشهر نیز گفت: با وجود کمبود منابع ولی تلاش شده است تا با تجهیز محورهای ارتباطی به سامانه های هوشمند و ایمن سازی راهها با حذف مناطق پرتصادف سطح ایمنی جاده های استان افزایش یابد.
سید حمید رضا علم افزود: با تلاشهای صورت گرفته وجذب منابع لازم استانی و ملی با تجهیز 2 محورساحلی بوشهر به دیر و برازجان به اهرم در سال جاری، نخسین استانی هستیم که 100 در صد محورهای شریانی و اصلی آن زیر پوشش سامانه های هوشمند ثبت تخلف قرارمی گیرد که درنوع خود درکشور بی نظیراست.
وی اضافه کرد: درزمینه ایمن سازی و ارتقای ایمنی عبور و مرور در راههای ارتباطی نیز پارسال 30 نقطه ازمناطق پرتصادف راهها حذف و یا بوسیله نصب گاردریل، نیوجرسی و انواع تابلو هشدار دهنده ایمن سازی، آشکارسازی شد و این رونددر سال جاری ادامه دارد.
علم گفت: با وجود حجم بالای خرابی های به جای مانده ازسیل بر راههای استان بویژه خسارت های وارد شده به راهها و ابنیه فنی دربزرگراه جم به سیراف، کمک چندانی به ما برای ترمیم خرابی ها صورت نگرفته و راهداری و حمل ونقل جاده ای با صرف منابع خود اقدام کرده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات اختصاص یافته به راهداری درشورای برنامه ریزی شهرستانها بویژه دربخش راه روستایی ناکافی است افزود: انتظار ما از مسئولان محلی پرداخت اعتبار بیشتر برای بخش راه روستایی است و راهداری وحمل ونقل جاده ای با اعتبارات اختصاص یافته توان ارائه خدمات مورد نیار مردم و برآورده کردن انتظارات نمایندگان مردم درمجلس شورای اسلامی نیست.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی