Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- ایرنا - سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از آغاز طرح تکاپو در این استان خبر داد و یادآور شد: ظرفیت اشتغالزائی حوزه گردشگری در قالب این طرح بسیار وسیع و فراوان است.

به گزارش ایرنا، اجرای طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار موسوم به طرح تکاپو یکی از طرح های اشتغال زا بر اساس مطالعه و شناخت جامعه هدف در 18 استان کشور تنظیم شده است که از سوی معاونت کارآفرینی و توسعه اشتغال وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی مطالعه و اجرایی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرشاد رستمی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه این طرح در رسته های مختلف از جمله فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی، پوشاک و نساجی، صنعت و معدن و گردشگری به اجرا در می آید، اظهار کرد: اولویت و محور اصلی اجرای این طرح اشتغالزائی و طرح های توسعه آن است که بر اساس مطالعه توانمندی های هر استان کارهای کارشناسی صورت پذیرفته و سپس با شناسائی مزیت ها و ظرفیت های موجود، اقدامات عملی در قالب ارایه تسهیلات ویژه شروع می شود.
وی ادامه داد: در اجرای طرح تکاپو مسائلی همچون اشتغال عمومی، یارانه دستمزد، تامین مالی خرد، توسعه مشاغل خرد و خانگی، توسعه کسب و کار اشتغال محور، گذار به کارآفرینی و اصلاحات نهادی و ساختاری اشتغال مورد توجه قرار می گیرد.
رستمی با اشاره به اینکه مقدمات اجرای طرح فوق در آذربایجان شرقی فراهم شده است، اظهار کرد: از دو هفته قبل مراحل ابتدایی آن در قالب شناسائی ظرفیت ها و موارد اشتغال زا در حوزه گردشگری مورد مطالعه قرار گرفته که اشتغال بومی جزو محورهای اصلی آن به شمار می رود.
وی زمان بندی اجرای طرح تکاپو را سه تا پنج سال اعلام کرد و گفت: پس از شناسائی فرصت ها و زمینه های مربوطه، تسهیلات کم بهره و ویژه از محل صندوق ملی و توسعه برای کارآفرینان تخصیص می یابد.
رستمی با اشاره به اینکه اجرای طرح ها و پروژه های زودبازده یکی از اولویت های مهم و اصلی اجرای طرح تکاپو در آذربایجان شرقی است، اظهار کرد: یکی از عوامل موثر در اجرای این طرح ها همکاری سایر دستگاه های اجرایی در جهت پیشبرد اهداف طرح است.
وی ادامه داد: با هم افزایی تمام دستگاه ها و نهادهای ذیربط با هدف پیشبرد طرح مزبور به ویژه در حوزه گردشگری به عنوان یکی از رسته های کلیدی در مسیر ایجاد اشتغال پایدار و فراگیر می توان گام برداشت.
رستمی به ضرورت حضور بخش خصوصی در اجرای این طرح ها اشاره و خاطرنشان کرد: بررسی و شناسایی موانع و مشکلات بخش خصوصی در مسیر توسعه گردشگری و تعریف پروژه های قابل اجرا در حوزه سرمایه گذاری و راهکارهای مناسب برای حل مشکلات حوزه به منظور بهره برداری درست از طرح یاد شده کلید موفقیت آن به شمار می رود.
وی اضافه کرد: با توجه به پتانسیل های آذربایجان شرقی، توانمندسازی راهنمایان گردشگری به عنوان سفیران فرهنگ و نیز تقویت اشتغال در روستاهای هدف گردشگری با شناسایی و معرفی سرمایه گذار در حوزه بوم گردی می تواند یکی از پیامدهای مثبت اجرای این طرح در حوزه گردشگری استان باشد.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی ** انتشار: محمد رستگار
3038/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری