Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:40:19 GMT

جابجایی طیور بدون مجوز در البرزممنوع است

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۱۷۲۳

جابجایی طیور بدون مجوز در البرزممنوع است

کرج- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت که هرگونه جابجایی طیور در سطح استان و انتقال آن ها به سوی کشتارگاه ها بدون مجوز دامپزشکی ممنوع است.

دکتر علی اصغر شریفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متعاقب بروز بیماری های حاد تنفسی و آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در بعضی از کشورهای همسایه و اروپایی که در فصل سرد شیوع پیدا می کند، هرگونه جابجایی بدون مجوز پرندگان ممنوع اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه پیش بینی می شود که این بیماری های تنفسی حاد در استان البرز نیز بروز کند، اظهار داشت: به همین دلیل جلسات هماهنگی با کارشناسان، روسای ادارات و دستگاه های مرتبط برگزار شده است.
شریفی گفت: در این جلسات ضمن توجیه نیروهای فنی دامپزشکی تا حدود زیادی راهکارهایی که باعث شود این بیماری در استان کمتر بروز پیدا کند، ارایه شد.
وی با اشاره به تشدید نظارت در مرغداری های استان، افزود: علاوه بر اینکه نیروهای کارشناس دامپزشکی در کشتارگاه های طیور همچنان مستقر هستند، بازرسی ها در سطح این کشتارگاه ها همچنان ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه هرگونه جابجایی کود بدون مجوز ممنوع است، اظهار داشت: برای هماهنگی های بیشتر و جلوگیری از بروز این بیماری، درخواست تشکیل جلسه ستاد استانی دادیم که در آن نشست همکاری های بین بخشی با نیروی انتظامی، دادستان مرکز استان و سایر شهرستان ها تصمیم گیری شد.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: همچنین در این نشست مصوب شد تا اگر در مرغداری ها روستاها مورد خاصی از بیماری مشاهده شد، دانشگاه علوم پزشکی استان بتواند به موقع وارد عمل شوند و کمک شایانی در این زمینه داشته باشند.
وی ادامه داد: خوشبختانه تا امروز با توجه به آموزش هایی که به مرغداران و کارشناسان فنی بخش خصوصی داشتیم و گزارش دهی های روزانه مورد خاصی از بروز بیماری حاد تنفسی به خصوص آنفلوآنزای فوق حاد نداشتیم و امیدواریم همچنان با کمک های بین بخشی بتوانیم استان را به عنوان یکی از استان هایی که تا حدود زیادی مبارزه انجام شده پیش ببریم و مشکل خاصی برای صنعت مرغداری و طیور پیش نیاید.
وی بیان داشت: اگر تلفاتی در مرغداری ها مشاهده شد، مرغداران گزارش دهند یا اگر کوچکترین علائمی از بیماری های مشکوک به بیماری حاد تنفسی مشاهده شد اطلاع رسانی تا نمونه گیری انجام شود.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز اضافه کرد: همچنین مرغداران از رفت و آمد غیر ضروری به مراکزی که می تواند آلوده کننده باشد، خودداری کنند.
وی گفت: مردم در صورت مشاهده هرگونه تلفات پرندگان وحشی و مهاجر اطلاع رسانی کنند تا اقدامات لازم به عمل آید.
6156 / 6155 خبرنگار: نوشین طهماسبی**انتشاردهنده: محمد عزیزپور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است

ایسنا/لرستان مدیر کل دامپزشکی لرستان گفت: تاکنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در استان مشاهده نشده است.

مصطفی زبردست با اعلام این خبر گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام بوده که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می.کند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

وی افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی بوده اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیر مجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوبداران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سمپاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

وی در پایان گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان