Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس پليس مهاجرت و گذرنامه ناجا تسهيلات پليس براي اخذ پاسپورت زائران اربعين را تشريح کرد و از کاهش زمان صدور گذرنامه به 72 ساعت و افزايش ساعت کار ادارات گذرنامه تا ساعت 20 خبر داد. به گزارش خبرنگار انتظامي خبرگزاري تسنيم، سرهنگ مجيد صمدي در تشريح برخي اقدامات پليس مهاجرت و گذرنامه ناجا براي زائران اربعين حسيني اظهار کرد: با توجه به نزديک شدن به ايام اربعين حسيني، ارائه خدمات به زائران از سوي پليس مهاجرت و گذرنامه بيشتر شده و بر اساس هماهنگي‌هاي انجام گرفته، ارائه خدمات در مراکز و ادارات گذرنامه تا ساعت 20 ادامه دارد و زائران حسيني مي‌توانند مدارک خود براي تعويض و يا اخذ گذرنامه را تا ساعت 8 شب به اين مراکز ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس پليس مهاجرت و گذرنامه ناجا افزود: در حال حاضر روزانه حدود 39 هزار گذرنامه از سوي همکاران ما صادر مي‌شود و با توجه به درخواست‌هاي مردمي، امکان افزايش اين تعداد نيز وجود دارد.
وي گفت: همچنين به دنبال افزايش ساعت کار مراکز و ادارات گذرنامه، زمان صدور گذرنامه به 72 ساعت کاهش يافته و زائراني که مدارک خود را به صورت کامل تحويل دفاتر پليس +10 داده‌اند پس از 72 ساعت، گذرنامه خود را اخذ خواهند کرد.
صمدي در ادامه با تاکيد بر لزوم دارا بودن گذرنامه معتبر و ويزا براي خروج تمام زائران اربعين حسيني افزود: به منظور تسهيل در ارائه خدمات به زائران حسيني،‌ مقرر شد کساني که کارت پايان خدمت‌شان مفقود شده و يا در دست تعويض است بتوانند با ثبت درخواست خود در سازمان وظيفه عمومي، گذرنامه براي يک بار خروج از کشور را دريافت کنند.
رئيس پليس مهاجرت و گذرنامه ناجا در پايان گفت: همچنين مقرر شد تا براي زائران اربعين حسيني که گذرنامه خود را مفقود کرده‌اند، تسهيلاتي در نظر گرفته شود که پس از ثبت اعلام مفقودي، به مراکز پليس + 10 مراجعه کرده و نسبت به اخذ گذرنامه خود اقدام کنند.
به گفته سرهنگ صمدي، زائراني که محل سکونتشان در شهرستان‌ها است براي اخذ گذرنامه نيازي به حضور در تهران ندارند و تمام خدمات گذرنامه‌اي در ادارات و مراکز گذرنامه ارائه مي‌شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها

باران ۴۸ ساعته هفته جاری مازندران اگرچه با افزایش ذخیره‌سازی سدها و سیراب شدن اراضی کشاورزی فوایدی برای مردم این استان به همراه داشت، اما با جاری شدن سیل در خساراتی نیز وارد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، براساس اعلام سازمان هواشناسی استان مازندران ورود سامانه بارشی به همراه ورزش باد از عصر روز دوشنبه سوم اردیبهشت پیش‌بینی شده بود و این سامانه حتی هشدار نارنجی را برای این استان صادر کرد.

بارش‌های بهاری که مردم مازندران که تجربه آنها با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی برای اولین بارشان نبود که تجربه می‌کردند اما با وجود این تجارب طی این ۴۸ ساعته ورود بارش به خطه سرسبز مازندران اتفاقاتی را برای استان رقم زد.

ابتدای ورود سامانه و شروع بارش‌ها در ارتفاعات ریزش سنگ‌های بزرگ را در محور هراز در پی داشت که مسدود شدن این محور از ساعت شش صبح روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال‌جاری را به همراه داشت و گزارش اداره راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای لاریجان نیز از خسارت به یک دستگاه خودروی سمند براثر ریزش این سنگ خبر داد.

باران رحمتی که با یکسره باریدنش خرسندی و خوشحالی بسیاری از کشاورزان استان مازندران را ایجاد کرد و آنها قوت قلبی گرفتند تا اراضی کشاورزی خودشان را برای کشت‌وزرع شخم و شیار راحت انجام دهند و حتی کشاورزان مناطق دشت عنوان کردند که این بارش باعث ذخیره چاه‌های زیر زمینی آنها شده است تا هنگام گرما از آن استفاده ببرند، اما در کنار این خرسندی کشاورزان دشت، باغداران کوه نگران از ایجاد سیلاب در مناطق کوهستانی و ییلاقی خود بودند که باغات و درختان سیاه ریشه آنها آسیب ببیند و از این نعمت خدادادی متضرر شوند.

مسدودیت ۷ راه روستایی مازندران

به گفته حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران بارش‌های ۴۸ ساعته بهاری باعث بسته شدن هفت محور روستایی این استان شد.

وی با بیان اینکه نیروهای راهداری بلافاصله برای بازگشایی راه‌ها به مناطق اعزام شدند، گفت: این روستاها باتوجه به شدت بارش‌های در بخش‌های بلده و آمل قرار دارند، اما در کنار این آسیب بارش روزهای دوشنبه و سه‌شنبه فوایدی هم داشت و آن افزایش ذخیره‌سازی سدهای مازندران بوده است.

ذخیره ۷ میلیون متر مکعبی آب در مخزن سدهای مازندران

سیدمحمد موسوی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران در گفت‌وگویی با بیان این‌که بارش مستمر و مناسب باران منجر به افزایش آورد رودخانه‌ها و ارتقای ذخیره آب در سدهای استان شد، اظهار کرد: میانگین بارندگی‌های سه روز اخیر در مازندران ۳۲.۷ میلیمتر بود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای بارش‌ها تا صبح چهارشنبه نزدیک به هفت میلیون متر مکعب آب وارد مخزن سدهای استان شده است که با توجه به جاری شدن سیلاب در سرشاخه‌های سدها ذخیره‌سازی همچنان در حال انجام است و میزان ذخیره آب باز هم افزایش پیدا می‌کند، گفت: در سد شهید رجایی تا کنون حدود ۳.۵ میلیون متر مکعب ذخیره‌سازی صورت گرفته و مجموع حجم آب ذخیره شده در این سد از ۷۵.۵ میلیون متر مکعب فراتر رفته است.

موسوی درباره ذخیره سد آیت‌الله صالحی مازندرانی عنوان کرد: در این سد نیز از بارش‌های اخیر تاکنون سه میلیون متر مکعب به ذخیره آب اضافه شده و حجم فعلی آب موجود در مخزن به ۱۳۸ میلیون متر مکعب رسید.

معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان اینکه در سایر سدهای کوچک استان نیز با وجود تخلیه سد برای مصرف کشاورزی ذخیره‌سازی مجدد صورت گرفته است و برخی از این سدها نیز سرریز داشتند، ادامه داد: با توجه به نقش بارندگی‌های به‌هنگام در مدیریت مصرف آب و تأمین آب مورد نیاز کشتزارهای استان، خوشبختانه این بارندگی‌ها در دشت هراز اثرگذاری مطلوبی داشت، دبی رودخانه هراز در پی این بارندگی‌ها به بیش از ۳۰ متر مکعب رسید که با مدیریت صورت گرفته برای مصارف کشتزارها تقسیم و توزیع شد.

موسوی با بیان این‌که دبی فعلی رودخانه هراز ۲۴ متر مکعب بر ثانیه است، اظهار کرد: کل حجم آورد هفت رودخانه مهم استان شامل تالار، هراز، چالوس، بابلرود، چشمه‌کیله، تجن و نکارود طی سال آبی جاری -از یکم مهر ۱۴۰۲ تا پنجم اردیبهشت- یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون متر مکعب بود که ۲۷ درصد نسبت به درازمدت کمتر است.

وی مجموع بارندگی ثبت شده در مازندران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۴۶۶ میلیمتر بود که نسبت به درازمدت سه درصد و نسبت به پارسال که ۳۱۵ میلیمتر بود ۴۸ درصد افزایش دارد.

این مسئول با اشاره به پیش‌بینی بروز تنش آبی در نزدیک به ۳۲ کرد: هرچند که در بارش‌ها در سال‌جاری شرایط بهتری نسبت به سال گذشته داریم، اما با توجه به افزایش میانگین دمای هوا و افت برخی شاخص‌های منابع آبی نسبت به درازمدت، همراهی مردم و به ویژه کشاورزان برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی ضروری است.

کد خبر 747728

دیگر خبرها

  • فیلم/ تأخیر ۵ ساعته در پرواز مشهد تهران
  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • حضور «گارد ملی» و ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دانشجویان حامی فلسطین + فیلم و عکس
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • فرصت ۴۸ ساعته به دانشگاه کلمبیا رو به اتمام است
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج نشین را متوقف کرد
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • دستگیری یک تبعه رژیم صهیونیستی در مالزی که قصد انجام عملیات تروریستی داشت