Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:57:24 GMT

چرا نباید با کفش وارد خانه شد؟

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۴۰۶۵

دلایلی وجود دارد که نشان می‎دهد به هیچ وجه نباید با کفش وارد خانه شد. شما هم اگر این مورد را نشانه با کلاس بودن می‌دانید زودتر ترک کنید.

به گزارش ایسنا، «درنگ» نوشت: «این موضوع که بهتر است در محیط خانه با کفش بیرون از خانه راه نرویم، تازه نیست. از زمان‎های گذشته این موضوع به بیشتر مردم گوشزد شده و در فرهنگ ایرانی‌ها کمتر خانواده‌ها با کفش وارد خانه می‎شوند اما تحقیقات اخیر نشان داده ورود به منزل با کفش بیرون مضراتی فراتر از کثیف شدن کف خانه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زیر به برخی از این مضرات اشاره می‎کنیم:

جذب باکتری‌ها

طبق تحقیقات کف هر کفش بیش از ۴۰۰ هزار باکتری مضر برای سلامتی انسان وجود دارد. این باکتری‌ها آن قدر کوچک هستند که شاید حتی کف کفش دیده نشوند.

جذب سموم توسط کفش‌ها

اگر روی چمن راه رفته باشید، کود مخصوص چمن و انواع سمومی که به درخت‌ها زده شده و روی چمن و زمین ریخته به کفش شما منتقل می‏‌شود. این مواد شیمیایی برای سلامتی بسیار مضر هستند.

آسیب زدن به کفپوش خانه

فشاری که پاشنه کفش هنگام قدم برداشتن به زمین وارد می‎کند، برای آسیب زدن به کفپوش و مخصوصا از بین بردن رنگ آن شدیدا زیاد است. پوشیدن کفش در خانه باعث بدتر شدن ظاهر کف خانه می‎شود.

صرفه‎جویی در زمان

این مورد کمتر نیاز به تحقیق دارد. وقتی کفشتان را بیرون از خانه دربیاورید، مطمئنا داخل خانه دیرتر کثیف می‌‏شود و تمیز کردن آن کار ساده‎ای است. در غیر این صورت جدا از تمیز کردن باید زمانی را هم صرف ضد عفونی کردن کف خانه کنید.

توصیه

اگر دوست دارید در خانه کفش به پا داشته باشید و از آلوده شدن خانه و ابتلا به بیماری هم می‎ترسید توصیه متخصصان بهداشت به شما این است که کفش داخل خانه داشته باشید و به محض ورود به خانه کفش بیرون و داخل خانه را عوض کنید. با این کار هم کف پای شما با زمین تماسی برقرار نمی‎کند (اتفاقی که خیلی‌‎ها آن را دوست ندارند) و هم خانه آلوده نمی‎شود.

همچنین این کار باعث می‎شود از سرمای زمستان هم در امان باشید. پس بهتر است خودتان در خانه کفش نپوشید و اگر مهمانی قصد ورود به خانه با کفش را داشت بخواهید کفشش را با کفش راحتی داخل خانه تعویض کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • طارمی با گل و پاس گل بیرون رفت!
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • دُم خروس بیرون زد!
  • خاص ترین نسخه ژیان را هوش مصنوعی بیرون داد! (عکس)
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲